- 21 Ocak 2017
- 2.949
- 4.394
- 133
- 28
Bende çorbasını yaptım geçen güzel oldu limon sıktım pulbiner attım içtim. Beşemel soslu falan.Eşim hayatta agzına sürmez benim için sorun yokta sarımsak yemiyo yememede kızıyo hemen anlıyo
Katılıyoruumm. Kıskanıyosa oda baksın izlesinZamanla alışır benimkide öyleydi baktı başa çıkamıyo bıraktı peşiniseninkide alışır
Kizlar esim isten gelince teli elime alamiyorum kiskaniyor ben yediklerimi ve aksam yiyiceklerimi simdi yazsam olur mu
Benimde elton doğum yaptı kaç gündür hastahanede yatıyor sezeryan offf mahvoldumKızlar nasılsınız. Benim biraz modum düşük. Yazamıyorum. Yeni üyeler çağırmıştım takımda üyeler de size emanet. Sahip çıkın birbirinize olur mu
3 ogun ogunlerde sadece hurma ve yogurt yiyorsun bol su yesil cau da icebilirsn fakat ben 3 ogun yapamiycam 2 ogun sabah ogle yapicam aksama sadece 1pors sebze yemegi yicem.cok yorum okudum 1 haftada en az 2 en cok 7 kilo verenler var hurmanin tok tutma ve gobek bolgesi yaglari eritme ozelligi varmis bakalim haftasonuna kadar yapicammm normalde 7 gun yapiliyor ama 5 yapicam(ogunlerde 7 hurma yiyorsun sabah cok geldi 3 yedim)Nasıl yapıyorsunuz biraz bahseder misiniz
Insallah dun gece yorumlari okuyunca hevese geldimmmbenim direnci kırmıştı cnm inşallah sendede işe yarar
Eylülde bir başladı sadece 3 hafta iyiydi deposilinle. Ondan sonra yine başladı sürekli hasta. Sınıfta tüm çocuklarda var ama herkes önemsemiyor. Tonsilitin geçmesi 10 günü buluyorya anneler sıkılıp ateş düşürücüyü verip o halde okula yolluyorlar kimsenin umru değil ve böylece diğer çocuklarada bulaşıyor ama kimse kalkıpta benim çocuğum hasta demiyor saklıyor benden başka. Okulların kapanmasına 3 hafta var. Bugün aradım öğretmeni durumumuzu anlattım 11 ine kadar yollamayacağım eğer hemen yapılısa ameliyat evde zaten. Artık ikinci dönem gider. Eğer yaza kalırsa deposilin vururlarsa o zaman yollarım. İnşllah 11 ine kadar enfeksiyon geçer antibiyotikler banamısın demiyorrHastalık belirtileri geçse de bir süre nekahat dönemidir. Sık tekrarlıyor diyorsun. Ameliyat geçirecek ve anestezi alacak. Doktorlar öneriyorsa hemen bile yapılabilir. Ama enfeksiyon devam ederken ellemezler.
diyetisyen listesi mi yapiyorsunuzKızlar Diyetisyenin verdigi gibi ögün lere ekmek koydum kendimi çok şiş hissediyorum valla
Sabah kahvaltım saat 07.30
2dilşm çavdar ekmegi
1küp peynir
2tane zeytin
1tk bal
Öglen yemegi saat. 13.30
1kase çorba
1tabak ıspanak
1kase yogurt
2dilim ekmek
Akşam yemegi saat 17.00
1kase çorba
3kaşık makarna
2tane yogurtlu brokoli
1kase yogurt
Salata
2litre su
valla tebrik ederim bu kadar erken aksam yemegi yiyip iyi dayaniyorsunuzKahvaltı 11:00
2 haşlanmış yumurta
9 Zeytin
1 Salatalık
Marul tere
3 tane ceviz
1 portakal
Akşam 16:30
4 yk tavuk sote
1 bardak ayran
6 yk zeytinyağlı pırasa
Yarım hazır çiğ köfte lavaşı
20:00 1 mandalina
1 kivi
valla tebrik ederim bu kadar erken aksam yemegi yiyip iyi dayaniyorsunuz
86 dan 73 e dusmussun galiba buyuk ilerleme ne kadar surede verdin 13 kiloyuBen hep ikindi den sonra akşam yemeği yerdim canım alışkanlık yani , akşam çayın yanı dolu olurdu kurabiye bisküvi falan ama onları bıraktım sabah kahvaltıya kadar durabiliyorum. su içiyorum sadece
29 eylülden beri verdim canım86 dan 73 e dusmussun galiba buyuk ilerleme ne kadar surede verdin 13 kiloyu
himm gayet saglikli vermissin 3 ayda ideal.sarkma falan olmuyor degil mi benim en buyuk korkum oldu29 eylülden beri verdim canım
1ay önce verdi de ben yapmıyodum kuzum günde 8dilim ekmek vermişti listeye uymamıştım hiçdiyetisyen listesi mi yapiyorsunuz
gunde 8 dilim ekmek mi1ay önce verdi de ben yapmıyodum kuzum günde 8dilim ekmek vermişti listeye uymamıştım hiç
Göğüs dışında hiç sarkmam Yok ama göğüsler de biraz değişim oldu maalesefhimm gayet saglikli vermissin 3 ayda ideal.sarkma falan olmuyor degil mi benim en buyuk korkum oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?