Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Nasıl yapıyorsunuz biraz bahseder misiniz
3 ogun ogunlerde sadece hurma ve yogurt yiyorsun bol su yesil cau da icebilirsn fakat ben 3 ogun yapamiycam 2 ogun sabah ogle yapicam aksama sadece 1pors sebze yemegi yicem.cok yorum okudum 1 haftada en az 2 en cok 7 kilo verenler var hurmanin tok tutma ve gobek bolgesi yaglari eritme ozelligi varmis bakalim haftasonuna kadar yapicammm normalde 7 gun yapiliyor ama 5 yapicam(ogunlerde 7 hurma yiyorsun sabah cok geldi 3 yedim)

Hastalık belirtileri geçse de bir süre nekahat dönemidir. Sık tekrarlıyor diyorsun. Ameliyat geçirecek ve anestezi alacak. Doktorlar öneriyorsa hemen bile yapılabilir. Ama enfeksiyon devam ederken ellemezler.
Eylülde bir başladı sadece 3 hafta iyiydi deposilinle. Ondan sonra yine başladı sürekli hasta. Sınıfta tüm çocuklarda var ama herkes önemsemiyor. Tonsilitin geçmesi 10 günü buluyorya anneler sıkılıp ateş düşürücüyü verip o halde okula yolluyorlar kimsenin umru değil ve böylece diğer çocuklarada bulaşıyor ama kimse kalkıpta benim çocuğum hasta demiyor saklıyor benden başka. Okulların kapanmasına 3 hafta var. Bugün aradım öğretmeni durumumuzu anlattım 11 ine kadar yollamayacağım eğer hemen yapılısa ameliyat evde zaten. Artık ikinci dönem gider. Eğer yaza kalırsa deposilin vururlarsa o zaman yollarım. İnşllah 11 ine kadar enfeksiyon geçer antibiyotikler banamısın demiyorr

Güzel menü canım inşallah işe yarar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…