- 20 Şubat 2014
- 794
- 1.302
- 113
Geçmiş olsun canım .gunaydınn bende işteyim ama ruhum uyuyor oğlış hala düzelmedi hatta daha kötü oldu gece yine ateşlendi balgamı atamıyor kustu ishal başladı off napıcam ben ya uykusuzluktan ve yorgunluktan delirecem
bi sürü ilaçalıyor vitamin alıyor daha napayımGeçmiş olsun canım .
Bizim ki de başta gripti arada ateşlendiler
Şimdi fena öksürüyorlar napacam bilmiyorum hiç uyuyamıyorlar öksürürken .
Geçmiş olsun canım. Balgam için ben çocuklara tülbente karabiber kolonya döküyorum göğsüne koyuyorum 15 dk falan bekletiyorum hemen atıyor balgamı ama dışkıyla atıyor. İstersen bi araştır. 2 yaşından büyüklere yapılır diye okudum ama ben 5 yaşındab sonra öğrendim.gunaydınn bende işteyim ama ruhum uyuyor oğlış hala düzelmedi hatta daha kötü oldu gece yine ateşlendi balgamı atamıyor kustu ishal başladı off napıcam ben ya uykusuzluktan ve yorgunluktan delirecem
Kolay gelsin canım. Al benden de o kadar. Ben tek onlar gelecekse salonumu kilitliyorum. Oturduğumuz odanın halısını koltuğunu ortu seriyorum. Kalabalık geleceklerse de genç kızlardan birine soyluyorum çocuklara bakıyorlar. Bi gelsinler evde kırılmadık eşya dağıtmadıkları yer kalmıyor.Gunaydin kizlar misafir gelicek temizlik yapiyodum ara verdim sizde boylemisiniz biomiyorum ama bide misafir gidince temizlik yapiyorum yarin yine ayni gecicek gorumcemin cocugu eline yiyicekleri alip koltuklarima suruyo gozlerinin icine bakiyorum bi yapma diyen yok silmekten koltuklarimin rengi soldu sizin bi formulunuz var mi rengi soldurmayan bi temizleyici
Cocuk var mi canimmm sende varsa eger tembihle gel odaya herkesin duyacagi sekilde "elindeki yemegi koltuga suruyor anne" desin sana mecbur o zaman bisey diyecek .Gunaydin kizlar misafir gelicek temizlik yapiyodum ara verdim sizde boylemisiniz biomiyorum ama bide misafir gidince temizlik yapiyorum yarin yine ayni gecicek gorumcemin cocugu eline yiyicekleri alip koltuklarima suruyo gozlerinin icine bakiyorum bi yapma diyen yok silmekten koltuklarimin rengi soldu sizin bi formulunuz var mi rengi soldurmayan bi temizleyici
Ayy sekerim o andaki ruh hali var ya onu en iyi ben anlarim bu ortu ortme fikri iyi oldu cikayimda bi bakim hem yuruyus olur tesekkurlerKolay gelsin canım. Al benden de o kadar. Ben tek onlar gelecekse salonumu kilitliyorum. Oturduğumuz odanın halısını koltuğunu ortu seriyorum. Kalabalık geleceklerse de genç kızlardan birine soyluyorum çocuklara bakıyorlar. Bi gelsinler evde kırılmadık eşya dağıtmadıkları yer kalmıyor.
Canim ne guzel fikir keske olsaydi cocugum bunu aklimin bi kosesine yazdim tesekkurlerCocuk var mi canimmm sende varsa eger tembihle gel odaya herkesin duyacagi sekilde "elindeki yemegi koltuga suruyor anne" desin sana mecbur o zaman bisey diyecek .
Hatmi çiçeğinin tozu yada kuru çiçek hali sütle kaynat balgama çok iyi geliyor canımgunaydınn bende işteyim ama ruhum uyuyor oğlış hala düzelmedi hatta daha kötü oldu gece yine ateşlendi balgamı atamıyor kustu ishal başladı off napıcam ben ya uykusuzluktan ve yorgunluktan delirecem
TEŞEKKURLER CNMHatmi çiçeğinin tozu yada kuru çiçek hali sütle kaynat balgama çok iyi geliyor canım
Günaydın canim. Kendimi toparlamaya çalışıyorum. Annem aynı hastanede kadının kolunu kirmislar eski kırılan yeri hemde. Geçen oturdum düşündüm kendimi toparlamam lazım bunun için uğraşıyorum. Ama aburcubur yemeye çok alismisim yaValla akşama kadar evde koşturmaca bize zatin spor o yediklerimizi yakıyor bu sporda kilo vermeye yarıyo
Sen nasılsın kuzum daha iyimisin
Ne orjinal bir insansın sen kaptan iş yapaym diye misafir çağırıyorsunBenim de evim çok dağıldı komşuları çağırdım mecbur yapayım diyeçok üşeniyorum
Yasa bağlı kemik erimesi varsa yatakta itip çekerken kırılmış olabilir. Ben çok korkardim annemi yatağın baş ucuna doğru çekerken. Pesini bırakma ama. Sor soruştur nasıl kırılmış. Yataktan da düşmüş olabilir. Personelle ilgili sıkıntı varsa başhekimliğe dilekçe ver.Günaydın canim. Kendimi toparlamaya çalışıyorum. Annem aynı hastanede kadının kolunu kirmislar eski kırılan yeri hemde. Geçen oturdum düşündüm kendimi toparlamam lazım bunun için uğraşıyorum. Ama aburcubur yemeye çok alismisim ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?