- 28 Kasım 2016
- 1.179
- 2.194
- 63
- 34
Aaaa sevindim duzeltetimmmEcem leslie dakikası 1.5puan oldu
Hahhah valla küçük ısırıyorum hemde bu gün çok yürüdüm hemde simdi sporda yapıyorumKız sen tam dayaklıksın heeböyle diyet menüsümü olur hep hamur işi ısırık mısırık hikaye valla ben bi ısırdım mı sonunu getiririm
Senin biAnka sopası Yemen şart olmuş
Cuma günü mazeret kabul etmiyoz malesef şimdi hazır ola bilir ama diyim sana cumaya bişey kalmadı dikkat etHahhah valla küçük ısırıyorum hemde bu gün çok yürüdüm hemde simdi sporda yapıyorum
Mazeretide hazır
Menünü nasıl yaptın akşam kaçta sahur yaptın ben kilo alırım diye korkuyorum akşam yer yatarsam nasıl kilo verdin ya insan düzenli yiyince ramazanda kilo alıyo kızzz anlat bakim sen şu işi bi banaBenim oruçlar bitmez sanirim tam bir ayama geçen ay 6 gün tuttum 2.5 kg gitti karatayda yaptim tabi
Yok tamam daha bu hafta bu kadarCuma günü mazeret kabul etmiyoz malesef şimdi hazır ola bilir ama diyim sana cumaya bişey kalmadı dikkat et
Kaptanım nasil dayaniyorsun yaaw.Günaydın canlarımm.. Ben daha yeni uyuyacaktım ki kız uyandı bu sefer.bakalım inşallah ağlamaz da uyurun biraz başım dehşet ağrıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?