- 6 Ağustos 2016
- 6.007
- 9.730
- 198
Tok karna mi tartildin?Sabah kahvaltı yaptım onun etkisi ola bilirmi
Ben yemekten sonra falan tartılınca iki kilo fazla çıktığım günü bilirimSabah kahvaltı yaptım onun etkisi ola bilirmi
Diyetisyene uy dediniz al işteEyvah eyvah
kisa bir bilgi:)...diyetisyen listeleri genelde 2 haftalik sureli verilir.ve kilo verme olayi son gune kadar degisir.yani ilk hafta hic kilo vermemeis gorunurken ikinci hafta tarti gunu bir bakmissiniz aniden 2_ 2 bucuk kilo kayip varKızlar
Pazar günü 300gr eksikti o eksiler geri gelmiş hemde 200gr daha fazla yarım kilo fazla çıktım ya bu nasıl olur 2gündür diyetisyen menüsü gibi yaptım ne olacak bu şimdi
Çok geçmiş olsun canımNe dertli kızçelersiniz Allah hepinize yardım etsinn. Kalktım ayak bileğim ağrıyor zorladım galiba sizinkileri okuyunca utandım yazmaya
Evet sabah kahvaltı yaptım ama şok oldum ya wc problemim de yok bu neydi şimdiTok karna mi tartildin?
Sabah yediklerin zaten yarım kilo eder. İçtiğin su vs. Boşuna mı sabah aç karnına tartiliyoruz..Evet sabah kahvaltı yaptım ama şok oldum ya wc problemim de yok bu neydi şimdi
Bacım vermesem sorun degil almışımkisa bir bilgi:)...diyetisyen listeleri genelde 2 haftalik sureli verilir.ve kilo verme olayi son gune kadar degisir.yani ilk hafta hic kilo vermemeis gorunurken ikinci hafta tarti gunu bir bakmissiniz aniden 2_ 2 bucuk kilo kayip var
E tamam o yüzden işte yediklerinin nereye gittiğini düşünüyon gülümseEvet sabah kahvaltı yaptım ama şok oldum ya wc problemim de yok bu neydi şimdi
Ne yiyon o kadarBen yemekten sonra falan tartılınca iki kilo fazla çıktığım günü bilirimsıkma canını
Çok bişey de yemedim ki 1.5bardak çaySabah yediklerin zaten yarım kilo eder. İçtiğin su vs. Boşuna mı sabah aç karnına tartiliyoruz..
Sabah aç karına wc çıktıktan sonra çıplak tartılıyoruz.Evet sabah kahvaltı yaptım ama şok oldum ya wc problemim de yok bu neydi şimdi
anladim canim ben de daha once uyguladim biliyorum yenene icilene gore inis cikis oluyordu sonra bir anda kilo kaybi yasaniyordu ilginctiBacım vermesem sorun degil almışım
Yok 40dk ya yürüyüş ya cardio kaç gündür böyleasiri spor yapiyorsaniz kas kutlesi artiyor olabilir yag orani dusse bile tartida agir cikabilirsiniz.
Yine de etkiliyor canım bi bardak çay bile 100 ml zaten sen takılma ona aç tartıl bi daÇok bişey de yemedim ki 1.5bardak çay
2dilim çavdar ekmegi 2çatal peynir 2tane zeytin çay kaşıgı bal aldım hepsi bu suda içmedim daha
Bardak çay bardağıysa 150 gr. 2 dilim ekmek 50 gr. 50 gr da gerisi gelse 250 gr.Çok bişey de yemedim ki 1.5bardak çay
2dilim çavdar ekmegi 2çatal peynir 2tane zeytin çay kaşıgı bal aldım hepsi bu suda içmedim daha
Az önce wc gittim ve çıplaktım aynanın karşısına geçtim kendime baktım ben ne yaptım diye kendime bakıyomSabah aç karına wc çıktıktan sonra çıplak tartılıyoruz.
Yani aynen çok zor oluyor tabi ama kendi açımdan çok enerjim olmadığı için bazı şeyleri boşverebiliyorum ama evde olsam hem sıkılırdim hem de kendimi daha çok yorardim diye düşünüyorum. Çocuk konusunda bir şey diyemem tabiki en güzeli çocuklar büyürken onlarla beraber olmakÖbür türlü iş + ev oluyor. Ne değişiyor ki? Haftalık kadın da alsan hafta içi işler sende... Ben çocuklarımla vakit geçirmeyi çok sevdim. Çalıştırmayı, oynamayı, öğretmeyi, eğlenmeyi.. İstifa etsem sıkılır mıyım acaba? Ya da emeklilik açısından pişman olur muyum?
Çıkan sonuç 500grBardak çay bardağıysa 150 gr. 2 dilim ekmek 50 gr. 50 gr da gerisi gelse 250 gr.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?