Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Kızlar
Pazar günü 300gr eksikti o eksiler geri gelmiş hemde 200gr daha fazla yarım kilo fazla çıktım ya bu nasıl olur 2gündür diyetisyen menüsü gibi yaptım ne olacak bu şimdi
kisa bir bilgi:)...diyetisyen listeleri genelde 2 haftalik sureli verilir.ve kilo verme olayi son gune kadar degisir.yani ilk hafta hic kilo vermemeis gorunurken ikinci hafta tarti gunu bir bakmissiniz aniden 2_ 2 bucuk kilo kayip var

kisa bir bilgi:)...diyetisyen listeleri genelde 2 haftalik sureli verilir.ve kilo verme olayi son gune kadar degisir.yani ilk hafta hic kilo vermemeis gorunurken ikinci hafta tarti gunu bir bakmissiniz aniden 2_ 2 bucuk kilo kayip var
Bacım vermesem sorun degil almışım

Sabah yediklerin zaten yarım kilo eder. İçtiğin su vs. Boşuna mı sabah aç karnına tartiliyoruz..
Çok bişey de yemedim ki 1.5bardak çay
2dilim çavdar ekmegi 2çatal peynir 2tane zeytin çay kaşıgı bal aldım hepsi bu suda içmedim daha

Yani aynen çok zor oluyor tabi ama kendi açımdan çok enerjim olmadığı için bazı şeyleri boşverebiliyorum ama evde olsam hem sıkılırdim hem de kendimi daha çok yorardim diye düşünüyorum. Çocuk konusunda bir şey diyemem tabiki en güzeli çocuklar büyürken onlarla beraber olmak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…