Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Günaydınnnnnnnnnnnnnnn kızçelerim nörüyonuz diycem hepinizin derdini okudum çalışan kızçelerime kolay gelsin bizde evde boş oturmuyoz bizde çalışıyoz evdeki hatun kişilere de selam olsun kolay gelsin hepinizi çok öpeyrummmm

Ooo ben işleri bitirdim bilem. Uzerimdeki ölü toprağını attım şükür. Sancim da geçince. Evi topladım, süpürdüm, balkonu temizledim, çamaşır astim, şimdi de büyükler okuldan gelir yemeğe..

Günaydın canlar. Çok uykusuzum gece bebiş uyutmadi

gunaydınn bende işteyim ama ruhum uyuyor oğlış hala düzelmedi hatta daha kötü oldu gece yine ateşlendi balgamı atamıyor kustu ishal başladı off napıcam ben ya uykusuzluktan ve yorgunluktan delirecem
benim ufaklıkta ayni ateş düzeldi ama öksürük çok fazla. Ayrıca dun kusmaya başladı. Yavrum midesinde hic birşey kalmadı. Sabah ta kalktı karnını doyurdum gene ayni şekilde kustu.
Geçmiş olsun canım .
Bizim ki de başta gripti arada ateşlendiler
Şimdi fena öksürüyorlar napacam bilmiyorum hiç uyuyamıyorlar öksürürken .
geçmiş olsun canım. Yavrucaklar boyle olunca kıyamıyor insan.

Ev daha zor değil mi yaa ben evde olsan bütün gün temizlik yapardım heralde

Ev daha zor değil mi yaa ben evde olsan bütün gün temizlik yapardım heralde
Öbür türlü iş + ev oluyor. Ne değişiyor ki? Haftalık kadın da alsan hafta içi işler sende... Ben çocuklarımla vakit geçirmeyi çok sevdim. Çalıştırmayı, oynamayı, öğretmeyi, eğlenmeyi.. İstifa etsem sıkılır mıyım acaba? Ya da emeklilik açısından pişman olur muyum?

Kendin dışardan ödeye bilirmisin ev hanımları daha çabuk emekli oluyormuş ama maaşı biraz düşük oluyormuş

Kendin dışardan ödeye bilirmisin ev hanımları daha çabuk emekli oluyormuş ama maaşı biraz düşük oluyormuş
Çok bir şey değilse odeyebilirim ama istiyorum ki çocuklar iyi eğitim alsınlar. Nitelikli bir okul kazanamazlarsa lisede özel okul bile düşünüyoruz. 1 ve 2 nin yaşı yakın, eşim tek maaşla altından kalkamaz. Liseye de 4 yıl var daha. İstifa sonrası geri dönüşleri bir araştırayım bari. İsteyince uzun sürüyor mu diye..

Kızlar
Pazar günü 300gr eksikti o eksiler geri gelmiş hemde 200gr daha fazla yarım kilo fazla çıktım ya bu nasıl olur 2gündür diyetisyen menüsü gibi yaptım ne olacak bu şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…