Aynen 250 gr fazlan varÇıkan sonuç 500gr
Bende diyorum çocukları yatılıya verme şansım olsa kendime zamanım kalmıyor peşlerini toplamaktan durun susun demekten yoruldum valla çocuk hevesim kalmadı hepsine yetememYani aynen çok zor oluyor tabi ama kendi açımdan çok enerjim olmadığı için bazı şeyleri boşverebiliyorum ama evde olsam hem sıkılırdim hem de kendimi daha çok yorardim diye düşünüyorum. Çocuk konusunda bir şey diyemem tabiki en güzeli çocuklar büyürken onlarla beraber olmak
bal mi gordum ben oradaÇıkan sonuç 500gr
Olmaz kabul etmiyorum nerde benim 300gr eksim hemde taa pazardan 300gr gitmişti ya ben kendi bildiğim gibi yapim ekmek yemim bana yaramıyorAynen 250 gr fazlan var
Çay kaşıgı bal evet bana reçel verdi 30gr diyetisyen bende bal yedim yerinebal mi gordum ben orada
size verilen tam liste nasil paylasabiliyor musunuzOlmaz kabul etmiyorum nerde benim 300gr eksim hemde taa pazardan 300gr gitmişti ya ben kendi bildiğim gibi yapim ekmek yemim bana yaramıyor
2 yaşından büyük bütün çocuklar basit toplama işlerini yapabiliyorlar. Bu kadar niye koşuyorsun ki? Az evvel benim ufaklık muz yedi. Dolaptan aldı, soydu, çöpe at dedim çöpe attı çöpünü. Evi supururken çekyat altından çıkan oyuncakları da o toplar. Büyükler tatilde temizliğe bile yardım ediyorlar. Sen alistirmamissin hiç sanırım çocukları.Bende diyorum çocukları yatılıya verme şansım olsa kendime zamanım kalmıyor peşlerini toplamaktan durun susun demekten yoruldum valla çocuk hevesim kalmadı hepsine yetemem
aaaaaaaa ilgincÇay kaşıgı bal evet bana reçel verdi 30gr diyetisyen bende bal yedim yerine
Yüreğime inecek ti 1tartıldım 500gr başka yere koydum yada ikinci kez aynı yere koydum 1kilo eksik hangisi dogruYine de etkiliyor canım bi bardak çay bile 100 ml zaten sen takılma ona aç tartıl bi da
Sağol. Amin hepimize. Dün kötü bir gündü. Hastaneye gittim kbb ye. Meğerse ek binasıymış randevuma 10dakka kalmıştım. Tekrar otobüsleri oraya git otobüse bin üsküdarda in ordan telrar 12ye bin koştum tabi hep. Sonra gittim kayıt açtırıcam senin sigortan yok dedi. Eczane gittim doğrulattım. Eve geldim e devletten baktımki ürün tanıtımında çalışmıştım onlar sigorta yapmış iki günlük babamdan silinmişim. Şimdi ta bostancıya gidicem. Çile yani. Allah dedim sizi napmasınÇok geçmiş olsun canım
Allah dermansız dert vermesin inşallah oluyor sorunlar elbet
Benim kilom size göre fazla kuzum 2defa diyetisyene gittim ikiside reçel verdi demekki tatlı isteğini bunla karşılayıp saldırmım başka şeylere diyeaaaaaaaa ilginc
bence 5 -6 yer degisitirip emin olun:)Yüreğime inecek ti 1tartıldım 500gr başka yere koydum yada ikinci kez aynı yere koydum 1kilo eksik hangisi dogru
Bu sabah bal yemedim ve acayip tatlı istiyor canım. Ondan demek..Benim kilom size göre fazla kuzum 2defa diyetisyene gittim ikiside reçel verdi demekki tatlı isteğini bunla karşılayıp saldırmım başka şeylere diye
Hahahh bende anlamıyorum ama ben zararlı biliyorum yemek yerken canım su çekiyor yarım litre falan su içiyorumNe yiyon o kadar
Benim kız çok dagınık bacım ne kadar kıyafet var indiriyo giyiyor çıkarıyor sinir oluyorum topla diyorum alıyo dolaba basıyor kendi kendine bişeyler yapıyo gidiyorum dökmüş ortalığı mutfa geliyo slaym yapmaya çalışıyor ortalık deterjan dan geçilmiyor bebegin banyoda yıkıyorum gidiyorum şampuan yerde ortalık su içinde peşine koşmaktan anam aglıyo2 yaşından büyük bütün çocuklar basit toplama işlerini yapabiliyorlar. Bu kadar niye koşuyorsun ki? Az evvel benim ufaklık muz yedi. Dolaptan aldı, soydu, çöpe at dedim çöpe attı çöpünü. Evi supururken çekyat altından çıkan oyuncakları da o toplar. Büyükler tatilde temizliğe bile yardım ediyorlar. Sen alistirmamissin hiç sanırım çocukları.
senin kilon 72 degil miiiBu sabah bal yemedim ve acayip tatlı istiyor canım. Ondan demek..
Ama Diyetisyenin menüsü gerçekten doyurucu geldi bana şiştim resmen diyete başladıgım dan beri ilk defa karnımın doyduğunu hissettim gözüm yemeklerde kalmadıBu sabah bal yemedim ve acayip tatlı istiyor canım. Ondan demek..
O geçen seneydi bu sene kilosu belirsizsenin kilon 72 degil miii
Benim büyük oğlan gibi. Başında durup bir bir yaptırıyorum. Artık dikkat ediyor.Benim kız çok dagınık bacım ne kadar kıyafet var indiriyo giyiyor çıkarıyor sinir oluyorum topla diyorum alıyo dolaba basıyor kendi kendine bişeyler yapıyo gidiyorum dökmüş ortalığı mutfa geliyo slaym yapmaya çalışıyor ortalık deterjan dan geçilmiyor bebegin banyoda yıkıyorum gidiyorum şampuan yerde ortalık su içinde peşine koşmaktan anam aglıyo
Cuma öyleydi evetsenin kilon 72 degil miii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?