Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Bende diyorum çocukları yatılıya verme şansım olsa kendime zamanım kalmıyor peşlerini toplamaktan durun susun demekten yoruldum valla çocuk hevesim kalmadı hepsine yetemem

Bende diyorum çocukları yatılıya verme şansım olsa kendime zamanım kalmıyor peşlerini toplamaktan durun susun demekten yoruldum valla çocuk hevesim kalmadı hepsine yetemem
2 yaşından büyük bütün çocuklar basit toplama işlerini yapabiliyorlar. Bu kadar niye koşuyorsun ki? Az evvel benim ufaklık muz yedi. Dolaptan aldı, soydu, çöpe at dedim çöpe attı çöpünü. Evi supururken çekyat altından çıkan oyuncakları da o toplar. Büyükler tatilde temizliğe bile yardım ediyorlar. Sen alistirmamissin hiç sanırım çocukları.

Çok geçmiş olsun canım
Allah dermansız dert vermesin inşallah oluyor sorunlar elbet
Sağol. Amin hepimize. Dün kötü bir gündü. Hastaneye gittim kbb ye. Meğerse ek binasıymış randevuma 10dakka kalmıştım. Tekrar otobüsleri oraya git otobüse bin üsküdarda in ordan telrar 12ye bin koştum tabi hep. Sonra gittim kayıt açtırıcam senin sigortan yok dedi. Eczane gittim doğrulattım. Eve geldim e devletten baktımki ürün tanıtımında çalışmıştım onlar sigorta yapmış iki günlük babamdan silinmişim. Şimdi ta bostancıya gidicem. Çile yani. Allah dedim sizi napmasın

Benim kız çok dagınık bacım ne kadar kıyafet var indiriyo giyiyor çıkarıyor sinir oluyorum topla diyorum alıyo dolaba basıyor kendi kendine bişeyler yapıyo gidiyorum dökmüş ortalığı mutfa geliyo slaym yapmaya çalışıyor ortalık deterjan dan geçilmiyor bebegin banyoda yıkıyorum gidiyorum şampuan yerde ortalık su içinde peşine koşmaktan anam aglıyo

Benim büyük oğlan gibi. Başında durup bir bir yaptırıyorum. Artık dikkat ediyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…