Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Menünü nasıl yaptın akşam kaçta sahur yaptın ben kilo alırım diye korkuyorum akşam yer yatarsam nasıl kilo verdin ya insan düzenli yiyince ramazanda kilo alıyo kızzz anlat bakim sen şu işi bi bana
6 da sahur yaptim bol peynir kuruyemis meyve sifir ekmek bol su yesilcay form cay
İftar zaten 5.45 di o zaman bi corba yaninada bir çeşit ana yemek salata iftarda yediğim gibi agzimi kapadim sanki sahura kadar tekrar oruç tabi bol sivi tukettim valla çok güzel oldu inşallah pazar günü tekrar sahalara dönüyorum

Listesiz aklında kaldığı kadarıyla mı yapıyorsun
Liste gözümün önünden gitmiyor kaptanım ezberimde sabahları 1haşlanmış yumurta haftanın sadece 2 günü yumurta varsa peynir yasak 5zeytin
Bol yeşillik
Bitki çayı
30gr reçel
3dilim tam bugday yada çavdar akmegi

Ara ögün
1porsiyon meyve
Yada 1bardak ayran yada 15tane kavrulmamış badem

Öglen yemegi
1kase çorba
8kaşık kuru baklagil yada avuç içi 2adet köfte yada tavuk derisiz
4kaşık pilav yada makarna
2dilim ekmek yada 1kase daha çorba
1bardak ayran
Ve salata

Ara ögün
1dilim peynir ve 1dikim ekmek

Akşam yine aynı şekilde

Ara ögün saat 22
2porsşyon meyve bu şekildeydi

Ekmek 8 dilimdi belki ama diğer yiyeceklerde karbonhidrat azdi... Denemeye değerdi. Bak ben gitmedim. Stop etti bunyem.
Bacım zatin listedeki gibi yiyorum ekmek yemiyorum ögünlerim azdı sık degildi tek ara ögün yada 2ara 2ana ögün yapıyodum diyetisyende 6ögğn var ara ögün de bile ekmek peynir var

6da nasıl sahur yaptın kız sabah 6damı ama imsak girmeden sahur yapmak lazım ramazan ayı harici imsaktan önce sahuru bitirmek gerek burda 06.20de sabah ezanı okunuyor akşamda 17.10da

Anka Kaptanım gamze kadar olmasada bu sefer insallah benimde katkım olacak 75.1 çıktım. Cuma 76.3tüm aa yook karıştırdımmı ya
ne guzel vermissin canim ya.cuma insallah ben de az cikarim da iyi bir baslangic yapabilirim.daha 3 gun oldu ama olsun umit isteeboyda kiloda yakin seninle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…