- 6 Ağustos 2016
- 6.007
- 9.730
- 198
Estağfurullah.İşte mizah anlayışım yok demekki benim
kaptanim ben simdi hafta arasi girdim ya araniza cuma gunu tartilip baslayacam yarismaya.net bildirim olacak en son 78 civariydiKaç kilosun ki. Hatırlayamadım ben. Nickinin altına yazsana.
Tamam canım çok değilmiş. Ben 90+ 100 + bilemiyorum. Çok yönlendiremiyorum o sebeple çok deyince korktum :)kaptanim ben simdi hafta arasi girdim ya araniza cuma gunu tartilip baslayacam yarismaya.net bildirim olacak en son 78 civariydi
Bana temizlik yapalımBugün bir kıpır kıpırlık var üzerimde. Oğlanı uyutunca leslie yapayım.
6 da sahur yaptim bol peynir kuruyemis meyve sifir ekmek bol su yesilcay form cayMenünü nasıl yaptın akşam kaçta sahur yaptın ben kilo alırım diye korkuyorum akşam yer yatarsam nasıl kilo verdin ya insan düzenli yiyince ramazanda kilo alıyo kızzz anlat bakim sen şu işi bi bana
listedesin ne demekGamzemdwf bu hafta listedesin heyecan var mı
Ben çok heyecanlıyım yine yuzden coşarsa takımı coşturacaksın
Ben veremıyorum hiç değişmedi kilom kafayı yıcem cumaya sabit gelmek istemiyorumSabah aç karına wc çıktıktan sonra çıplak tartılıyoruz.
Şimdi sen böyle diyince daha da üzüldüm hayal kırıklığına uğrattım resmenGamzemdwf bu hafta listedesin heyecan var mı
Ben çok heyecanlıyım yine yuzden coşarsa takımı coşturacaksın
Onlar espriyi anlayana kadar espiri buz oluyo bacımNiye? Beni güldürdü ama.
Liste gözümün önünden gitmiyor kaptanım ezberimde sabahları 1haşlanmış yumurta haftanın sadece 2 günü yumurta varsa peynir yasak 5zeytinListesiz aklında kaldığı kadarıyla mı yapıyorsun
Bacım zatin listedeki gibi yiyorum ekmek yemiyorum ögünlerim azdı sık degildi tek ara ögün yada 2ara 2ana ögün yapıyodum diyetisyende 6ögğn var ara ögün de bile ekmek peynir varEkmek 8 dilimdi belki ama diğer yiyeceklerde karbonhidrat azdi... Denemeye değerdi. Bak ben gitmedim. Stop etti bunyem.
6da nasıl sahur yaptın kız sabah 6damı ama imsak girmeden sahur yapmak lazım ramazan ayı harici imsaktan önce sahuru bitirmek gerek burda 06.20de sabah ezanı okunuyor akşamda 17.10da6 da sahur yaptim bol peynir kuruyemis meyve sifir ekmek bol su yesilcay form cay
İftar zaten 5.45 di o zaman bi corba yaninada bir çeşit ana yemek salata iftarda yediğim gibi agzimi kapadim sanki sahura kadar tekrar oruç tabi bol sivi tukettim valla çok güzel oldu inşallah pazar günü tekrar sahalara dönüyorum
Benim d, vitamin için devit 3verdiler kuzum günde 20damla şeklinde seninki farklı galibaBana bi detoks önerin kızlar kilom durdu resmen dün d vit içtim belkı eksıktır diye 3 ayda bır bi ampul içiyorum bayadır içmiyodum ağlıcam resmen
ne guzel vermissin canim ya.cuma insallah ben de az cikarim da iyi bir baslangic yapabilirim.daha 3 gun oldu ama olsun umit isteeAnka Kaptanım gamze kadar olmasada bu sefer insallah benimde katkım olacak 75.1 çıktım. Cuma 76.3tüm aa yook karıştırdımmı ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?