- 2 Ocak 2018
- 153
- 392
- 18
himmmmO geçen seneydi bu sene kilosu belirsiz
El yeteneği çok çorabı kesiyor üzerine bişeyler yapıştırıyor toka yapıyo yüzük yapıyo taç yapıyo ama ortalık savaş alanı kagıt parçaları çorap parçaları hele temizlik yaptıgım gün aman allahım daha bi sinirli oluyorum tam temizlik bitiyor döküntü yine başlıyorBenim büyük oğlan gibi. Başında durup bir bir yaptırıyorum. Artık dikkat ediyor.
Ver eline supursun.El yeteneği çok çorabı kesiyor üzerine bişeyler yapıştırıyor toka yapıyo yüzük yapıyo taç yapıyo ama ortalık savaş alanı kagıt parçaları çorap parçaları hele temizlik yaptıgım gün aman allahım daha bi sinirli oluyorum tam temizlik bitiyor döküntü yine başlıyor
Cumada geçen seneydi işte bacıCuma öyleydi evet
İstedigi zatin o 1saat süpürgeyle oynarVer eline supursun.
amann kac gun olmus sanki ne kadar fark olabilirCumada geçen seneydi işte bacı
Eee. Sorun yok o zaman. Bırak oynaya oynaya temizlesin.İstedigi zatin o 1saat süpürgeyle oynar
Kız şaka yaptım geçen sene espiri 2017 cuma diyeamann kac gun olmus sanki ne kadar fark olabilir
neyse cuma gunu mu ogreniyoruz kilolari:)az kalmis.gerci benim kilom hepinizi gecer .Kız şaka yaptım geçen sene espiri 2017 cuma diye
Sen listeni bana bi gönder bakim tam olarak uyuyor musun fazla mı kaçırıyorsun. Bi de yani o liste o zamandı şimdi değişecek belki. Ben ilk gittiğimde tahin pekmez ceviz helva bir suru şey vardı. 1 ay sonra gittiğimde hiç bişey kalmadıOlmaz kabul etmiyorum nerde benim 300gr eksim hemde taa pazardan 300gr gitmişti ya ben kendi bildiğim gibi yapim ekmek yemim bana yaramıyor
Kaç kilosun ki. Hatırlayamadım ben. Nickinin altına yazsana.neyse cuma gunu mu ogreniyoruz kilolari:)az kalmis.gerci benim kilom hepinizi gecer .kilo gecme yarismasi olsa ne guzel kazanmistimm
Alıştırma yapıyordu demek banada aman kaptanım ben kendi kendimin Diyetisyeni olayımSen listeni bana bi gönder bakim tam olarak uyuyor musun fazla mı kaçırıyorsun. Bi de yani o liste o zamandı şimdi değişecek belki. Ben ilk gittiğimde tahin pekmez ceviz helva bir suru şey vardı. 1 ay sonra gittiğimde hiç bişey kalmadıben de diyetisyeni bıraktım.
Üye adının altında üye yazan yere başlangıç kilo vs eklesene bizimki gibineyse cuma gunu mu ogreniyoruz kilolari:)az kalmis.gerci benim kilom hepinizi gecer .kilo gecme yarismasi olsa ne guzel kazanmistimm
Kız şaka yaptım geçen sene espiri 2017 cuma diye
Niye? Beni güldürdü ama.
Listem yok attım kaptanım 8dilim ekmegi görünceSen listeni bana bi gönder bakim tam olarak uyuyor musun fazla mı kaçırıyorsun. Bi de yani o liste o zamandı şimdi değişecek belki. Ben ilk gittiğimde tahin pekmez ceviz helva bir suru şey vardı. 1 ay sonra gittiğimde hiç bişey kalmadıben de diyetisyeni bıraktım.
Listesiz aklında kaldığı kadarıyla mı yapıyorsunListem yok attım kaptanım 8dilim ekmegi görünce
Ekmek 8 dilimdi belki ama diğer yiyeceklerde karbonhidrat azdi... Denemeye değerdi. Bak ben gitmedim. Stop etti bunyem.Listem yok attım kaptanım 8dilim ekmegi görünce
İşte mizah anlayışım yok demekki benimNiye? Beni güldürdü ama.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?