Zati gidemezsin gidersen hakkımı helal etmem özlerim ben seni gitme çiçemmm ben sensiz yetim kalırım boynum bükülür diyeti bırakırımyeni çıtırlar ha
Senle benim gibi iki kırık bi da Yanyana gelmez kız .
Tek kiloları veriyim de yine de burda olacam söz
Bende koşu bandında 3km yapıyom ne olmuşKıız her gün olmuyor ama her dışarı çıktığımda en az 5 yürüyorum
Bırakma bırakma yol uzun yağ çokZati gidemezsin gidersen hakkımı helal etmem özlerim ben seni gitme çiçemmm ben sensiz yetim kalırım boynum bükülür diyeti bırakırım
Nasılda güven verici birşey. İnsallah cümlemizeBahar gelse ...
Diyetimi bitirmiş olsam
Koruma için çabalasam
Alışverişe çıksam
Utana sıkıla
46-48-50 beden varmı demeden,
Yok onun modeli yaşlı duruyor
O renk o model daha kilolu gösterir demeden
yeni yeni ciciler alsam
Oo helal daha nolsunBende koşu bandında 3km yapıyom ne olmuş
Kız daha yaşı kaç onun jet gibi metabolizma. 30 devirsin gelsin görürüm o zamanBulutungökyüzü hergün pasta börek yiyo kilo verdim diyo ya problem bizde yemediğimiz halde gitmiyor yada onun bünye degişik kız sendemi bizdemi üretim hatası var
Bahara 42 olursun canımBahar gelse ...
Diyetimi bitirmiş olsam
Koruma için çabalasam
Alışverişe çıksam
Utana sıkıla
yeni yeni ciciler alsam
Leyleğin ömrüde lak lakla geçmiş senle benimkide o hesap hayaller aynı hayatlar farklıBahar gelse ...
Diyetimi bitirmiş olsam
Koruma için çabalasam
Alışverişe çıksam
Utana sıkıla
yeni yeni ciciler alsam
Bizde kiminle yarışa giriyoz Dünki bebeKız daha yaşı kaç onun jet gibi metabolizma. 30 devirsin gelsin görürüm o zaman
Aynen. Ben 18 yaşında 40 kiloydum 20,de 45Bizde kiminle yarışa giriyoz Dünki bebe
Niye hayal olsun yaaa 46 oldum da 44 mü olamıycamLeyleğin ömrüde lak lakla geçmiş senle benimkide o hesap hayaller aynı hayatlar farklı
Ne güzel bir moral veriyom delmi
44 olsam ve korusam yeter sanırım canımm daha azını istemiyorumBahara 42 olursun canım
İnşallah canımNasılda güven verici birşey. İnsallah cümlemize
He çiçemmm he sende bu azim varken olursun inş Bizede bol bol resim atarsın artıkınNiye hayal olsun yaaa 46 oldum da 44 mü olamıycam
Aslında şu an kendimi çok mutlu hissettiğim kilodayım ama elbiseler den dolayı 44 olmak istiyorum ve oliciiiim Allah'ın izniyle
Kız şu an abur cubur krizine girdim yememek için takıma geliyom bana moral ver he he diyip durmaHe çiçemmm he sende bu azim varken olursun inş Bizede bol bol resim atarsın artıkın
Yemekten sonra wc den once tartiya cikilmaz vu onemlo bir kuralllDiyetisyene uy dediniz al işte
Aynen duruyo duruyo bir anda tartida dusuyor.yapilan hicbir emek bosa gitmiyorrranladim canim ben de daha once uyguladim biliyorum yenene icilene gore inis cikis oluyordu sonra bir anda kilo kaybi yasaniyordu ilgincti
KesinlikleAynen duruyo duruyo bir anda tartida dusuyor.yapilan hicbir emek bosa gitmiyorrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?