Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Bugün yine gözüm döndü yemek atıştırmak diye...
15:30 da bi tabak pırasa yedim karnım doysun saldırmayım yiyeceklere diye ama hiç bişi değişmiyor...
Şimdi tarçınlı Türk kahvesi yaptım bakalım ne olursa

9:30 1 kivi
1 tane ceviz

Kahvaltı 11:00
2 yk tavuk sote
Çeyrek lavaş
4 Zeytin
3 tane ceviz
1 çay bardağı tarçınlı süt

14:00
1 küçük portakal
Çeyrek armut

15:15
1 çiZiviç
2 tane cips

Akşam 15:30
1 tabak zeytinyağlı pırasa

16:40 1 fincan sütlü tarçınlı Türk kahvesi

Son düzenleme:
Meraba kızlar. Benim hastalık tavan yaptı doktora gittim 5 tane ilaç verdi. Gitmişken diyetisyen de gittim. 57.5 kilo olmuşum. 1 kilo yağ 300 gr ödemden gitmisbu hafta kesin mezun oluyorum. Çok spor yapmama ma rağmen boğaz ağrısı beni biraz zayıflattı

Canim harikasin çok sevindim senin adına :)) hedefini de geçmişsin

Afiyet olsun canım sma senin menülerine pek benzemiyor bugünki:)

Maşallah canım tebrik ederim:)

Tebrik ederim darisi basimza hedefinin de altina dusmussun masallah boy kacti hazir duserken hedefi biraz daha yuselt

Canim harikasin çok sevindim senin adına :)) hedefini de geçmişsin
teşekkür ederim canım. Cumada kendi tartımda da sonuç böyle çıkarsa süper.

Maşallah canım tebrik ederim:)
tesekkur ederim.

Tebrik ederim darisi basimza hedefinin de altina dusmussun masallah boy kacti hazir duserken hedefi biraz daha yuselt
tesekkur ederim canım. Boyum 161. Hedefe ulaştıktan sonra liste dışı devam ederim. Çünkü belli bi kilonun altına düşünce kilo vermek zorlaşıyor. Takımıda zora sokmayayim

Benim ev yemek dolu ordu gelse yeter domates çorbası vardı bugünde mercimek yaptım brokoli yemegi vardı etli sebzeli güveç yaptım makarna vardı pilav yaptım patlıcan salatası yaptım ıspanak ta var misafir çagırdım

Maşallah Allah arttirsin :)

Bende var gıı gel ye hem yemegi hem yogurtlu salatası
Muhallebi li kabak tatlısı yaptım kek kalıbına döktüm soguyo gel ye çiçemmm
Canımm çok sağol müthiş saçma yedim bugün .
Sebebide erken kahvaltı yapıp öğlen akşam diye ana öğün yapmamam diye düşünüyorum .
Sabah çok halsiz uyanıyorum çocukları zor doyurup kanepeye uzanıyorum kahvaltı sarkınca bütün düzen alt üst oluyor
Yarın toplamam lazım

Ooooo bu hafta mezuniyet partisi mi var... Halaya gelll halaya
Şöyle bi bakıp çıkmak için gelmiştin şimdi mezun oluyorsun iyi ki tutmuşum yakandan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…