- 15 Eylül 2015
- 10.651
- 28.756
- 598
Ben de 36 ama imkansizzzNiye hayal olsun yaaa 46 oldum da 44 mü olamıycam
Aslında şu an kendimi çok mutlu hissettiğim kilodayım ama elbiseler den dolayı 44 olmak istiyorum ve oliciiiim Allah'ın izniyle
helvayı hazırla helvayı
Canim harikasin çok sevindim senin adına :)) hedefini de geçmişsinMeraba kızlar. Benim hastalık tavan yaptı doktora gittim 5 tane ilaç verdi. Gitmişken diyetisyen de gittim. 57.5 kilo olmuşum. 1 kilo yağ 300 gr ödemden gitmisbu hafta kesin mezun oluyorum. Çok spor yapmama ma rağmen boğaz ağrısı beni biraz zayıflattı
9:30 1 kivi
1 tane ceviz
Kahvaltı 11:00
2 yk tavuk sote
Çeyrek lavaş
4 Zeytin
3 tane ceviz
1 çay bardağı tarçınlı süt
14:00
1 küçük portakal
Çeyrek armut
15:15
1 çiZiviç
2 tane cips
Akşam 15:30
1 tabak zeytinyağlı pırasa
16:40 1 fincan sütlü tarçınlı Türk kahvesi
Maşallah canım tebrik ederim:)Meraba kızlar. Benim hastalık tavan yaptı doktora gittim 5 tane ilaç verdi. Gitmişken diyetisyen de gittim. 57.5 kilo olmuşum. 1 kilo yağ 300 gr ödemden gitmisbu hafta kesin mezun oluyorum. Çok spor yapmama ma rağmen boğaz ağrısı beni biraz zayıflattı
Tebrik ederim darisi basimza hedefinin de altina dusmussun masallah boy kacti hazir duserken hedefi biraz daha yuseltMeraba kızlar. Benim hastalık tavan yaptı doktora gittim 5 tane ilaç verdi. Gitmişken diyetisyen de gittim. 57.5 kilo olmuşum. 1 kilo yağ 300 gr ödemden gitmisbu hafta kesin mezun oluyorum. Çok spor yapmama ma rağmen boğaz ağrısı beni biraz zayıflattı
teşekkür ederim canım. Cumada kendi tartımda da sonuç böyle çıkarsa süper.Canim harikasin çok sevindim senin adına :)) hedefini de geçmişsin
tesekkur ederim.Maşallah canım tebrik ederim:)
tesekkur ederim canım. Boyum 161. Hedefe ulaştıktan sonra liste dışı devam ederim. Çünkü belli bi kilonun altına düşünce kilo vermek zorlaşıyor. Takımıda zora sokmayayimTebrik ederim darisi basimza hedefinin de altina dusmussun masallah boy kacti hazir duserken hedefi biraz daha yuselt
Bende var gıı gel ye hem yemegi hem yogurtlu salatasıBugün süt geldi yoğurt yaptım evde hiç yoğurt yok canım nasıl da yoğurtlu brokoli ayran vs istiyor ya
Bugün saçmaldım iyice canım ...hala da çılgınca yemek istiyorumAfiyet olsun canım sma senin menülerine pek benzemiyor bugünki:)
Salatalık yeBugün saçmaldım iyice canım ...hala da çılgınca yemek istiyorum
Muhallebi li kabak tatlısı yaptım kek kalıbına döktüm soguyo gel ye çiçemmmBugün saçmaldım iyice canım ...hala da çılgınca yemek istiyorum
Maşallah Allah arttirsin :)Benim ev yemek dolu ordu gelse yeter domates çorbası vardı bugünde mercimek yaptım brokoli yemegi vardı etli sebzeli güveç yaptım makarna vardı pilav yaptım patlıcan salatası yaptım ıspanak ta var misafir çagırdım
Aynen okumadan gelmemBitirdinmi gıı bildirim geliyo baktım niloya geliyormuş begeni yapa yapa
Bende var gıı gel ye hem yemegi hem yogurtlu salatası
Canımm çok sağol müthiş saçma yedim bugün .Muhallebi li kabak tatlısı yaptım kek kalıbına döktüm soguyo gel ye çiçemmm
İmkansız değil canım ben 44 ten düştüm 36 oluyor artık ama göbek çıkıyor diye 38 giyiyorum. Sen de yapacaksınBen de 36 ama imkansizzz
Ooooo bu hafta mezuniyet partisi mi var... Halaya gelll halayaMeraba kızlar. Benim hastalık tavan yaptı doktora gittim 5 tane ilaç verdi. Gitmişken diyetisyen de gittim. 57.5 kilo olmuşum. 1 kilo yağ 300 gr ödemden gitmisbu hafta kesin mezun oluyorum. Çok spor yapmama ma rağmen boğaz ağrısı beni biraz zayıflattı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?