Cok erken yatana kadar dayaniyorsan birsey yemeden bravo valla 16.40 da botirmissinYaz yaz bitiremedim resmen rezalet bi menü oldu
42 idim Suan 40 a dustum rahat oluyor 38 lerde siki oluyorrr insalllhhhhhhhhh cnmmmmmm yaaaa yalnz kilo almak cok kolayyyy vermek sabir istiyorİmkansız değil canım ben 44 ten düştüm 36 oluyor artık ama göbek çıkıyor diye 38 giyiyorum. Sen de yapacaksın
Her 5 kiloda 1 beden kuculuyrm sanirm42 idim Suan 40 a dustum rahat oluyor 38 lerde siki oluyorrr insalllhhhhhhhhh cnmmmmmm yaaaa yalnz kilo almak cok kolayyyy vermek sabir istiyor
girmek istememiştim kaptanım sağolsun beni çağırdı, sayeniz de de hedef kilomdayım. Takımda olmasam bu kadar dikkat edemezdim heralde. Bu arada kaptanım mezuniyetim yüzde 1.3 falan civarinda olacak. Bu boğaz ağrısı kilo vermemi biraz hızlandırdı sabırsızlıkla cumayı bekliyorum.Ooooo bu hafta mezuniyet partisi mi var... Halaya gelll halaya
Şöyle bi bakıp çıkmak için gelmiştin şimdi mezun oluyorsuniyi ki tutmuşum yakandan
O kadar meyveye kaçamağa 3 gün bişi yememem gerek vallaCok erken yatana kadar dayaniyorsan birsey yemeden bravo valla 16.40 da botirmissin
Benim için 46beden diyor ama ben 84ken 44giyodum. Vücudum orantılıdır gerçi44 beden olmak için kaç kilo olmam gerekiyor merak ettim de bu tabloyu buldum .
Bana uymadı diyen varmı kızlar bi baksanız
Bana uyuyor gibi44 beden olmak için kaç kilo olmam gerekiyor merak ettim de bu tabloyu buldum .
44 beden olmak için kaç kilo olmam gerekiyor merak ettim de bu tabloyu buldum .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?