Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

ne guzel vermissin canim ya.cuma insallah ben de az cikarim da iyi bir baslangic yapabilirim.daha 3 gun oldu ama olsun umit isteeboyda kiloda yakin seninle
Yok yok insallah verirsin. Aslında ben çok sağlıksız yiyorum dilim falan yara oldu vitaminsiz kaldım galiba. Bide tuvalete çıkamıyodum form çayı aldım o yüzden böyle gitti bi anda. Ama çok korkuyorum duraksarsa diye

Hasta bu aralar o yüzden üstüne gidemiyorum formunda degil çiçemmmmm o bu sene megzun olamaz bak gör bizim yolculuk beraber olacak o beni bırakamaz demi çiçemmm gulenyuzumsunsen
Bence son mesajı çok iddalıydı bekleğinden fazlası gelir demişti
Biz kendi derdimize yanalım o şubata kalmaz mezun olur

Kızlar bugün protein yapıyorum yarın da sebze günü olacak
Bulgur ve türevlerinden uzak durun ne olur çok şişiriyor
Kahve ve çayı da bugün az tüketeceğim yarın dtüketmeyeceğim kabızlık yapıyor bende bugün güzel bir yüzde bizim olsun
Hazır bulutungokyuzu
Coşmuşken @gulenyuzumsunsen de formuna dönmüşken kim tutar bizi

Bence son mesajı çok iddalıydı bekleğinden fazlası gelir demişti
Biz kendi derdimize yanalım o şubata kalmaz mezun olur
Aman olursa olsun yeni çıtır lar geldi benim onunla daha işim olmaz o kilo alır geri gelir bak gör gidemez o gidemez gitmemeliiiii

Bulutungökyüzü hergün pasta börek yiyo kilo verdim diyo ya problem bizde yemediğimiz halde gitmiyor yada onun bünye degişik kız sendemi bizdemi üretim hatası var

Bulutungökyüzü hergün pasta börek yiyo kilo verdim diyo ya problem bizde yemediğimiz halde gitmiyor yada onun bünye degişik kız sendemi bizdemi üretim hatası var
Valla öyle bilmiyorumki pazar günü bi amcamlarda kurtlarımı döktüm dans ettik halay çektik hopladık zıpladık. Ordan üst katta kuzenimin kız arkadaşı oturuyor orayada çıktım çok severler beni onlarda azeri azeri dansları yaptık falan. Dünde 6km yürümüşüm. Dışrı çıktığım gün çok yürüyorum

İnşallah hedefimle geleceğim canım

Günlük 5 km yürüdüysen herşeyi ye gitsin

86 kiloyken 50 ve 48 beden giyiyordum etekleri şimdi hep pens attırıp daralttırdım ,
Mezurayla ölçünce 46 cm çıkıyor etek belim sanırım 46 olmuşum ...
44 olmak istiyorum
Büyük beden kalıbından çıkmak nette görüp beğendiğim elbiselerin hepsini giymek istiyorum
Aslında ölçünce bedenimi tam 44 bedene uyuyor 2-3 santim göğsüm fazla sadece ama dar olursa giyemem diye korkuyorum almaya

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…