Ben 73 kiloyken 40 giyiyordum bazen 4244 beden olmak için kaç kilo olmam gerekiyor merak ettim de bu tabloyu buldum .
Bana uymadı diyen varmı kızlar bi baksanız
Ben de bugün seni düşündüm abla. Bir arkadaş yeniler nerde diye sormuştu. Aklıma gelmiştin. İyi, bir yere gitmemissin sevindim.sabah: 70 gram peynir, 90 gram yeşillik, 25 gram çavdar ekmeği, 1 elma, 1 fincan filtre kahve
öğle: 130 gram ızgara et, 130 gram salata, 25 gram çavdar ekmeği, 1 armut, 1 fincan filtre kahve
akşam: 85 gram çiğ badem, 1 elma, 1 fincan çay
3,5 lt su
Sabah ve akşam cidden duydun mu? Ben okuyunca acıktım da..3 Ocak menüm
Sabah8
1Yumurta
Peynir
2 ceviz
Ara11
sütlü kahve
Ara 12.30
1 kase Biberli yoğurt
Öğlen 14
150 gr kadar tavuklu mercimek yemeği
Ara16
Sade kahve 1 ceviz
Akşam 18
Üç çatal tavuk sote
Az yoğurt
Su 3 lt
Aa sen nerdesin ben İstanbul da yim imsak 6.516da nasıl sahur yaptın kız sabah 6damı ama imsak girmeden sahur yapmak lazım ramazan ayı harici imsaktan önce sahuru bitirmek gerek burda 06.20de sabah ezanı okunuyor akşamda 17.10da
canım bana uyuyor. Gerçi benim kalca ve basen problemim olduğu için alt taraf 38-40 arası, üst taraf 36-38 arası. Kıyafetlerin kalıpları da önemli.44 beden olmak için kaç kilo olmam gerekiyor merak ettim de bu tabloyu buldum .
Bana uymadı diyen varmı kızlar bi baksanız
Saatler değişmediği için mi acaba bu durum? şimdi ben de baktim imsak ve sabah namazı aynı. Genelde zaman olurdu arada.Aa sen nerdesin ben İstanbul da yim imsak 6.51o zaman sizde iftarda erken olur ne guzel
Kilodan ziyade, göğüs, basen ve bel ölçüleri ile uygun bedeni bulabilirsiniz,
Hmm sen baya sıkısın demekki bana göreBen
Ben 73 kiloyken 40 giyiyordum bazen 42
Hmm sen baya sıkısın demekki bana göre
73 kiloyum ve aZ önce 44 beden bi komşumun eteğini denedim ve oldu
Çok mutluyum şu an
48-50 giyiyordum etekleri
Kız senle üst bölgemiz aynı benim Gögüs 102 bel 90Şimdi ona da bakıyorum da santimle beden de değişiyorya o yüzden kafam karışıyordu
Mezurayı tam tutunca
Göğüs:100
Bel:86
Basen:108
Göbek;97
Kıl payı 44 oluyorum
70 olursam tam olur sanırım
Kız kiloş etek olursa benim belim 44 beden oluyo 100kiloyken bile oluyordu bende basen var bel yok alt taraf gitmiyorHmm sen baya sıkısın demekki bana göre
73 kiloyum ve aZ önce 44 beden bi komşumun eteğini denedim ve oldu
Çok mutluyum şu an
48-50 giyiyordum etekleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?