Oyyyyy kızçemmmmm geçmiş olsun kuzucuma Allahım şifa versin inş serum iyi gelir gece uyur oda rahat eder sendeSlm kizlar oglusu acile goturduk serum takildi kan alindi toparlayamadi bi turlu aksam yemegkmide es gecmeykm diye azonce yedjm cunku yjne uykusuz bi gece beni bekliyor gunkerdir uykusuz yorgun ben dusecem nerdeyse
Sayende kaptanım
Basen göbek kaç canımKız senle üst bölgemiz aynı benim Gögüs 102 bel 90
Basen 107 göbek 120 di 107olmuşSayende kaptanım
Basen göbek kaç canım
Basen 107 göbek 120 di 107olmuş
Kız lahmacunmu yedin sabah hadi ye de 9çeyrek 2.5lahmacun yani3 ocak çarşamba menüm
Sabah 9 ceyrek lahmacun
12 kahvalti bol peynir beyaz peynir koy peyniri ve tulum toplam 1 kase kadar
3 zeytin
Aksam 17.00 2 kepce mercimek çorbası
1 tabak brokoli salatasi 1 hurma 1 ceviz 2 badem
3 lt su 1 er fincan form Çay ve 9lu çay :)
Evet saatler degismedi iyi oldu sabah namazi saat 8 de kılınıyor çok güzel :)Saatler değişmediği için mi acaba bu durum? şimdi ben de baktim imsak ve sabah namazı aynı. Genelde zaman olurdu arada.
Ayy yanlış anlaşılmışKız lahmacunmu yedin sabah hadi ye de 9çeyrek 2.5lahmacun yani
Fikir olsun canim ben google play den uygulama indirdim 30 fit. Bu uygulamayi yaparak bir ayda 4 cm inceldim bacak larimdan. Benim alt bölgemde yaglanma var baya toplandibasende aynıymış
Bi göbek farklı..
70 olup sıkılaşma hareketleri yapsam sonuç beni mutlu etmeye yetecek sanırım .
Kıız şok oldum birdenAyy yanlış anlaşılmışçok güldüm sabah 9 da çeyrek lahmacun dünden kaldi canim istedi sabaha sakladım
Hahaha düşünsene o kadar yiyip bide göze görünmesin diye 9 ceyrek yazdığımıKıız şok oldum birden
Canim senin boyuna gore kilon suan iyi zaten sporu cok kasmasanda olur.Oglum sagolsun. sporum yarim kaldi geldi geldi kapadi tv yi bide ustune sen beni sevmiyonmu sporunu birakip bana bakmiyorsun diye de feryat etti(yas 4bucuk) kendime ayiracagim 40 dkm bile yok.Esim de sagolsun cok destek 40 dk ilgileneyim demez.oturup aglayacaktm zaten zar zor yapmaya calisiyorm uffff
Yok kasmiyorm zaten 70-80 puan anca oluyor benim sporum bu hafta biraz ustune dustum sagol cnmm evet oyle cok fazlaligm yok ama sikilasmak icin yapmam gerekliCanim senin boyuna gore kilon suan iyi zaten sporu cok kasmasanda olur.
Valla bende 9çeyrek okudum yani bi ben degilmişim yalnış anlayan sonra bidaha bidaha okudum çözdüm sonra az kalsın sopa geliyoduHahaha düşünsene o kadar yiyip bide göze görünmesin diye 9 ceyrek yazdığımı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?