Canim odem cayina neler koyuyosun faydasini gordun.mu tarifini rica etsem verirmisin vucudum sis benimGünaydınlar herkeseyeni gelen arkadaşlarımız hoşgeldiniz :) yarın için heyecan büyük bakalım hedeflerimizi tutturabilecek miyiz. Bnm reglimin son günleri ins tartiyi etkilemez, ödem çayı yaptım iciyorum
Onlardan biride benim eşim sen diyeti bırak yerken masrafın yoktu şimdi masrafın Çogaldı diyo valla adamlar haklı diyette olunca diyet malzemesi lazım daha pahalı Allah herkesin yardımcısı olsunHahahaaslında yememekte bir masraf ceviziydi findigiydi yesilcay in kilosu almış başını gidiyor bizimki çok takmaz sağolsun da diyete başladın beni masrafa soktun bu sefer bari zayifla diyen arkadaş eşlerini de bilirim
Ben de Karatay yapıp zayıfladım ya şimdi azcık fazla yesem eşim aşkım cevizlerin hatırına koru kilonu diyorOnlardan biride benim eşim sen diyeti bırak yerken masrafın yoktu şimdi masrafın Çogaldı diyo valla adamlar haklı diyette olunca diyet malzemesi lazım daha pahalı Allah herkesin yardımcısı olsun
hosbuldum aslunda kaçamak değildi niyetim yarınki sonucu etkilememek içindi yok kararlıyım hazir emzirirken verdim verdim bidaha verememHoşgeldin canım. Bu gün yiyip yarın başlican dimi yemezlerBu gün başlıyorsun şu dakikadan itibaren diyettesin
ay hic sorma bu sabah itibariyle 70.8soffty sen daha önce 9. takımda yarışmışsın şimdi kaç kilosun.
Yok yarın etkilemezsin deneme suresi var ya. O zamana kadar yeni uyelerin listeye etkisi olmuyor.hosbuldum aslunda kaçamak değildi niyetim yarınki sonucu etkilememek içindi yok kararlıyım hazir emzirirken verdim verdim bidaha veremem
57 ile izine ayrılmışsın neyseki 2011 de ayrıldığın için çok etkilemeyecek.ay hic sorma bu sabah itibariyle 70.8
Canım selam :)Canim odem cayina neler koyuyosun faydasini gordun.mu tarifini rica etsem verirmisin vucudum sis benim
evet o zaman o kilolardaydim ay ben ne ara çıktım bu kiloya şimdi düşünüyorum da57 ile izine ayrılmışsın neyseki 2011 de ayrıldığın için çok etkilemeyecek.
Geçtik canım 15 i.Günaydın kızçeler spor listesini bulmak için artık geçmişi okumak zorunda kalıyorum gelişim geç oluyo nörüyonuz hatun kişiler yeni gelen arkadaşlar tekrar hoş geldiniz maşallah maşallah 15kişiyi bulmuşuz takım coşmuş
Ben de o dönemler 1. Takımda 49 la mezun oldum. Maibeyaz dı adım. Aynı dönemde yarışmışız. 75 le 2017 de geri döndüm:) şimdi 57-60 arası gidip geliyorum koruyacam inşallahevet o zaman o kilolardaydim ay ben ne ara çıktım bu kiloya şimdi düşünüyorum daresmen evrim gecirmisim
Ayyy masallahhhhh .ne guzel büyümüşler. Darısı başıma . Kaç yaşındasin kapiiimmm10 ay zor tabii de bi benim kızım 30 haftalık doğdu. O daha zor oldu. Çok şukur buyuduler şimdi biri 8 biri 9 yaşında ellerinden öperler
insallah bende verebilirimBen de o dönemler 1. Takımda 49 la mezun oldum. Maibeyaz dı adım. Aynı dönemde yarışmışız. 75 le 2017 de geri döndüm:) şimdi 57-60 arası gidip geliyorum koruyacam inşallah
Zencefil ne zaman kullansam yavru isal oluyorCanım selam :)
çubuk tarçın, kök zencefil, yeşil elma, limon, 1 tatlı kaşığı yeşil çay, maydanoz bunların hepsini bı surahiye koydum, üzerine sıcak su 10 dk demledim süzdükten sonra bol limon attım bu şekilde içiyorum :)
Kaç gösteriyorumAyyy masallahhhhh .ne guzel büyümüşler. Darısı başıma . Kaç yaşındasin kapiiimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?