Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Geçen çağırdıklarım kaçtı mı yaa ben mi göremedim. Kaptandan korkuyom kaptan kızacak yazıyonuz korkup kaçıyolar
Buldunuz benim gibi şeker gibi kaptanı daha şikayet ediyonuz.
Arkadaşlar bakmayın siz onlara siz dengeli beslenip sporunuzu yaptıktan sonra kızmam ben. Yiyorlar pastaları simitleri poğaçaları sonra kaptan kızıyor.
Bak S smy11 mezun olacak yarın hiç kızdım mı smy sana konuş bacım konuş..

Canim odem cayina neler koyuyosun faydasini gordun.mu tarifini rica etsem verirmisin vucudum sis benim

Bu arada arkadaşlar çok kalabalık olduk 15 kişi hakkımız var biz aştık yeni üye çağırmayalım bi süre hızlı hızlı verin kiloları yenilere yer açılsın.
florence_N sen de toparlan kuzum yarın ayrıldığın kilodaysan alcam listeye geri kurt kapacak çok uzağa gittin

Onlardan biride benim eşim sen diyeti bırak yerken masrafın yoktu şimdi masrafın Çogaldı diyo valla adamlar haklı diyette olunca diyet malzemesi lazım daha pahalı Allah herkesin yardımcısı olsun

Onlardan biride benim eşim sen diyeti bırak yerken masrafın yoktu şimdi masrafın Çogaldı diyo valla adamlar haklı diyette olunca diyet malzemesi lazım daha pahalı Allah herkesin yardımcısı olsun
Ben de Karatay yapıp zayıfladım ya şimdi azcık fazla yesem eşim aşkım cevizlerin hatırına koru kilonu diyor haftada 1 kilo ceviz yedik nerdeyse

Hoşgeldin canım. Bu gün yiyip yarın başlican dimi yemezler Bu gün başlıyorsun şu dakikadan itibaren diyettesin
hosbuldum aslunda kaçamak değildi niyetim yarınki sonucu etkilememek içindi yok kararlıyım hazir emzirirken verdim verdim bidaha veremem

Günaydın kızçeler spor listesini bulmak için artık geçmişi okumak zorunda kalıyorum gelişim geç oluyo nörüyonuz hatun kişiler yeni gelen arkadaşlar tekrar hoş geldiniz maşallah maşallah 15kişiyi bulmuşuz takım coşmuş

Canim odem cayina neler koyuyosun faydasini gordun.mu tarifini rica etsem verirmisin vucudum sis benim
Canım selam :)
çubuk tarçın, kök zencefil, yeşil elma, limon, 1 tatlı kaşığı yeşil çay, maydanoz bunların hepsini bı surahiye koydum, üzerine sıcak su 10 dk demledim süzdükten sonra bol limon attım bu şekilde içiyorum :)

Geçtik canım 15 i.

evet o zaman o kilolardaydim ay ben ne ara çıktım bu kiloya şimdi düşünüyorum da resmen evrim gecirmisim
Ben de o dönemler 1. Takımda 49 la mezun oldum. Maibeyaz dı adım. Aynı dönemde yarışmışız. 75 le 2017 de geri döndüm:) şimdi 57-60 arası gidip geliyorum koruyacam inşallah

Ben de o dönemler 1. Takımda 49 la mezun oldum. Maibeyaz dı adım. Aynı dönemde yarışmışız. 75 le 2017 de geri döndüm:) şimdi 57-60 arası gidip geliyorum koruyacam inşallah
insallah bende verebilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…