Oyyyyy kıyamam 1bardak süt içBugunluk dinlen bakalım sen gunduz yapıcan bi araya sıkıştır sporunuda çok açım yazıkk banaa
Yok uyuyayım en ıyısı iyi geceler ablacmmmOyyyyy kıyamam 1bardak süt iç
Çok bozdum diyebilirim ki haftada 4 gun diyet 3 gün normal yedim ona rağmen her hafta bir kilo hatta daha fazla gidiyordu bi basla bi birak 3 ayda indim ama şimdi öyle olmuyor şimdi birakinca hemen alıyorum emzirme doneminin kiymetini bilemedim şimdiki aklim olsa o zaman 55 e inmeden birakmazdim sütüm iyiydi oglumda durmadan emerdi sağolsun beni çabucak inceltti. Simdi baya zorlanıyorum bozmadan yurutmekte ama inaniyorum ki şöyle bi on gün filan devam etsem gerisi kolaylaşır inşallahAaa süper ozaman . .ben de 65 oliyim hem ddee bir an önce 72 den 62 ye kaç ayda düştün .
HahahaDeki yav senene baba sana ve ogluna masraf olmasın diye yemiyorm de
Gece gece ağzımdaki kahveyi püskürttüm mesajı okuyunca nasıl okudun öyle yaKız lahmacunmu yedin sabah hadi ye de 9çeyrek 2.5lahmacun yani
Kısaca kendmden bahs edeyim siz de arada bahsedersenz rahat tanışıriz.
Ben 32 yaşında 2 bebek annesiyim . Ömerim 19 aylık alim 1 aylık.
Ben lohusayim hala. Ama kilolarm hiç gitmeyeçek gibi durdugndan acilen kilo vermem lazım. Aksine alıorum ben.
Öğretmenim . Calismaya başlayınca en azından 65 leri gormeliyim . Simdj 73 kiloyumdoğuma 80 ile gittim . Emziren anneyim . Karatay severim. Beni de alın aranıza lütfen . Her an burda olmaya hazırım. Yeterki benj merak edin. Benimle ilgilenin.
Herkes abartmış bence menude bişey yok abartacak... Öğlen yemediğin için akşam saldırmışsın. Güne yayarak tüketirsen sorun olmaz canım. Lohusalıktan dolayı şu an çok çalışıyor senin vücut.O zman surayà sahipsiz bi menü bırakıyim.
Eksiği var amma baslangic böyle olsun
Sabah ilik limonlü su
3 dilim beyaz peynir . . Biraz labne
2 yumurta kaşarlı kızartma
1 çörek haşhaş li
2 ck. Recel 1 çay kaşığı nutella
Salata
Ara yok
Aksm
Yarım tabak kabak yemeği az princli
3 parça tavuk baget
Yoğurt ayran salata . Ekmek yok
Çay saati1 bisküvi 1 hurma 1 avuç dutkurusu 10 tane kadar kuru üzüm 1 karé cikilata
Su gün boyu içtim . 2 lt olmustrAnka
Kaptan ve uykuKızlar ben uyuyim. Bi heyecan bastı . İnşallah bu takım bana iyi gelecek . Yazmasam falan . Vurun banagelrim ben. Simdj açım. Uyusam ii olacak. Su iciim gıdip. Süt olsun midem gurluiii. İyi geceler . Bu arada kaptan da uyuyo sa onu da
canım çok geçmiş olsun. Allah acil şifa versin. Evlat hic biseye benzemez insanin cani. Başına bisey geldimi canın yanar. Bu arada sen elinden geleni yaptın bu durumda bile spor yaptın artı gelsende yapcak bir şey yok hic canini sıkma. Oğlusun düzelince fazlasıyla telafi edersin.Gunaydin yeni gelen arkadaslar hosgelmisler ben oglusla ugrasiyorum hala hepinizin duasina ihyiyacim var tum duzenim bozuldu bitik bir haldeyim uyumaykm diye cay kahve sigara mahvetti beni yarin icin simdiden ozur diliyorum vermemis olursam takimdan ayrilirim sizide sikintiya sokmam ama dua edin nolur herkese guzel bir gun diliyorum
Hosgeldin aramiza hikayelerimz ayni hemen heme kolay gelsinKısaca kendmden bahs edeyim siz de arada bahsedersenz rahat tanışıriz.
Ben 32 yaşında 2 bebek annesiyim . Ömerim 19 aylık alim 1 aylık.
Ben lohusayim hala. Ama kilolarm hiç gitmeyeçek gibi durdugndan acilen kilo vermem lazım. Aksine alıorum ben.
Öğretmenim . Calismaya başlayınca en azından 65 leri gormeliyim . Simdj 73 kiloyumdoğuma 80 ile gittim . Emziren anneyim . Karatay severim. Beni de alın aranıza lütfen . Her an burda olmaya hazırım. Yeterki benj merak edin. Benimle ilgilenin.
Günaydın canlarımmmm geldik yine kutsal perşembeye. Hadi bakalım bu gün maksimum dikkat edip yarın hedeflerimizle geliyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?