Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Ben bu hafta 900verecektim demi kaptanım ben izne ne zaman ayrılan bilirim peki 2ay doldurduktan sonramı bende iyi gitmeyen şeyler var bigün eksiysem ertesi gün hemen artı oluyorum ben bişey anlamadım şimdide geçen haftaya aynıyım dün 500gr fala çıkmıştım

Tartın mı bozuk acaba. Bi diyetisyene git istersen orda tartıl bi de. İzine ne zaman istersen ayrılırsın.

yok kaptanım daha hic bana kızmadın. Omzumun kırıldığı zaman hariç sporumu yaptım düzenli ve sağlıklı beslendim inşallah yarin mezunum. Bugün sabah tartıldım 57.7 kiloyum. Mezun olayım yenilere yer açılsın

Tartın mı bozuk acaba. Bi diyetisyene git istersen orda tartıl bi de. İzine ne zaman istersen ayrılırsın.
Tartım dogru komşum geçen gün eczanede tartılmış aynı gün bana geldi tartıldı dogru dedi izne ayrılınca salarım diyede korkuyorum ama veremeyince çok canım sıkılıyo ya hiç bişey yiyesim kalmadı valla moral sıfır

Çörek hariç sorun yok. Ama sen lohusasin. Bu menü hic düzgün bir menü değil... Beğenmedim. Sana tavsiyem emzirmenin sürekliliği için diyetisyenle görüşmelisin. Kafana göre diyet yapma. Normal doğum mu sezeryanla mi?

Maşallah sana darısı bize inş

hsgeldin takimimiza kac kilosun

Az dimi. Bende sorun yok herkes çok demiş ama bana az geldi. Benim gözüm mu aç dedim bi an

Ögleden sonra saglık ocagındaki diyetisyene gideyim bakim one diyecek yeniden tahlil vereyim olmazsa b12 ve d vitamin durumu nasıl bakalım artık

Çalışan kazanır elması kızarır tebrik ederim canım çok iyi başardın

valla kaptanim ben buradayim.istedigin zaman kiz.farkli bir motivasyon olur hatta.zaten bugune kadar kimse dur demedigi icin bu kilolara geldik.evli ve cocuklar bayanlar icin birsey diyemem.onlar biraz daha toleransli sanki

canim karanfil ve tane karabiber atmayi unutmussunbugun ben de iciyorum

valla kaptanim ben buradayim.istedigin zaman kiz.farkli bir motivasyon olur hatta.zaten bugune kadar kimse dur demedigi icin bu kilolara geldik.evli ve cocuklar bayanlar icin birsey diyemem.onlar biraz daha toleransli sanki
Kilonun toleransı olmaz keşke benden küçüklükten beri zayıf biri olsaydım ama maalesef hiç kendimi zayıf görmedim 20yaşındayken 84kiloyla evlendim şimdi bekar kiloma aynı gibiyim ama yinede bana çok çok fazla geliyo yaşınız küçükken önlem alın valla kendimize yazık ediyoruz migde degil çöp yıgını olarak kullanmışım migdemi yazık çok kızıyorum kendime

bende ayni durum beeklikten beri cok yemisim yemek bagimliligi gibi hayatim hep 65 civari balik etli olarak gectti sonra o siniri bir astim bu hale geldim.insallah 55 lere burada inip citir olacam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…