Vereceksin tabii kiinsallah bende verebilirim
Ana 87limisin benden küçükmüşsün ben 33yada 34zannediyodumKaç gösteriyorum
30 yaşındayım canım erken evlenmenin sonucu
Tartın mı bozuk acaba. Bi diyetisyene git istersen orda tartıl bi de. İzine ne zaman istersen ayrılırsın.Ben bu hafta 900verecektim demi kaptanımben izne ne zaman ayrılan bilirim peki 2ay doldurduktan sonramı bende iyi gitmeyen şeyler var bigün eksiysem ertesi gün hemen artı oluyorum ben bişey anlamadım şimdide geçen haftaya aynıyım dün 500gr fala çıkmıştım
sende emziren bi annesin herhalde benim de 10 aylık kızım var emziriyorum sütü etkilememek için yaptığın özel bi şey varmiZencefil ne zaman kullansam yavru isal oluyor
Geçen çağırdıklarım kaçtı mı yaa ben mi göremedim. Kaptandan korkuyom kaptan kızacak yazıyonuz korkup kaçıyolar
Buldunuz benim gibi şeker gibi kaptanı daha şikayet ediyonuz.
Arkadaşlar bakmayın siz onlara siz dengeli beslenip sporunuzu yaptıktan sonra kızmam ben. Yiyorlar pastaları simitleri poğaçaları sonra kaptan kızıyor.
Bak S smy11 mezun olacak yarın hiç kızdım mı smy sana konuş bacım konuş..
Tartım dogru komşum geçen gün eczanede tartılmış aynı gün bana geldi tartıldı dogru dedi izne ayrılınca salarım diyede korkuyorum ama veremeyince çok canım sıkılıyo ya hiç bişey yiyesim kalmadı valla moral sıfırTartın mı bozuk acaba. Bi diyetisyene git istersen orda tartıl bi de. İzine ne zaman istersen ayrılırsın.
Çörek hariç sorun yok. Ama sen lohusasin. Bu menü hic düzgün bir menü değil... Beğenmedim. Sana tavsiyem emzirmenin sürekliliği için diyetisyenle görüşmelisin. Kafana göre diyet yapma. Normal doğum mu sezeryanla mi?O zman surayà sahipsiz bi menü bırakıyim.
Eksiği var amma baslangic böyle olsun
Sabah ilik limonlü su
3 dilim beyaz peynir . . Biraz labne
2 yumurta kaşarlı kızartma
1 çörek haşhaş li
2 ck. Recel 1 çay kaşığı nutella
Salata
Ara yok
Aksm
Yarım tabak kabak yemeği az princli
3 parça tavuk baget
Yoğurt ayran salata . Ekmek yok
Çay saati1 bisküvi 1 hurma 1 avuç dutkurusu 10 tane kadar kuru üzüm 1 karé cikilata
Su gün boyu içtim . 2 lt olmustrAnka
Maşallah sana darısı bize inşyok kaptanım daha hic bana kızmadın. Omzumun kırıldığı zaman hariç sporumu yaptım düzenli ve sağlıklı beslendim inşallah yarin mezunum. Bugün sabah tartıldım 57.7 kiloyum. Mezun olayım yenilere yer açılsın
hsgeldin takimimiza kac kilosunama oncesinde kendimi bu tanıyalım 3 çocuk annesiyim bir hafta sonra 10 aylık olacak bi kızım var ve emziren bi anneyim
aslında doğumdan sonra bütün kilolarımı vermistim ama emzirme seruveninde sinir stres derken ustune 2 3 kilo aldim belki bu rakam çok değil ama vücuduma göre fazla kiloyla hamile kalmıştım bide bu eklenince dur demenin vakit geldi
Az dimi. Bende sorun yokÇörek hariç sorun yok. Ama sen lohusasin. Bu menü hic düzgün bir menü değil... Beğenmedim. Sana tavsiyem emzirmenin sürekliliği için diyetisyenle görüşmelisin. Kafana göre diyet yapma. Normal doğum mu sezeryanla mi?
Çalışan kazanır elması kızarıryok kaptanım daha hic bana kızmadın. Omzumun kırıldığı zaman hariç sporumu yaptım düzenli ve sağlıklı beslendim inşallah yarin mezunum. Bugün sabah tartıldım 57.7 kiloyum. Mezun olayım yenilere yer açılsın
valla kaptanim ben buradayim.istedigin zaman kiz.farkli bir motivasyon olur hatta.zaten bugune kadar kimse dur demedigi icin bu kilolara geldik.Geçen çağırdıklarım kaçtı mı yaa ben mi göremedim. Kaptandan korkuyom kaptan kızacak yazıyonuz korkup kaçıyolar
Buldunuz benim gibi şeker gibi kaptanı daha şikayet ediyonuz.
Arkadaşlar bakmayın siz onlara siz dengeli beslenip sporunuzu yaptıktan sonra kızmam ben. Yiyorlar pastaları simitleri poğaçaları sonra kaptan kızıyor.
Bak S smy11 mezun olacak yarın hiç kızdım mı smy sana konuş bacım konuş..
Tartım dogru komşum geçen gün eczanede tartılmış aynı gün bana geldi tartıldı dogru dedi izne ayrılınca salarım diyede korkuyorum ama veremeyince çok canım sıkılıyo ya hiç bişey yiyesim kalmadı valla moral sıfır
Tamam o zaman kaçamak yapacağın benim sopamı hatırlavalla kaptanim ben buradayim.istedigin zaman kiz.farkli bir motivasyon olur hatta.zaten bugune kadar kimse dur demedigi icin bu kilolara geldik.evli ve cocuklar bayanlar icin birsey diyemem.onlar biraz daha toleransli sanki
canim karanfil ve tane karabiber atmayi unutmussunCanım selam :)
çubuk tarçın, kök zencefil, yeşil elma, limon, 1 tatlı kaşığı yeşil çay, maydanoz bunların hepsini bı surahiye koydum, üzerine sıcak su 10 dk demledim süzdükten sonra bol limon attım bu şekilde içiyorum :)
Kilonun toleransı olmaz keşke benden küçüklükten beri zayıf biri olsaydım ama maalesef hiç kendimi zayıf görmedim 20yaşındayken 84kiloyla evlendim şimdi bekar kiloma aynı gibiyim ama yinede bana çok çok fazla geliyo yaşınız küçükken önlem alın valla kendimize yazık ediyoruz migde degil çöp yıgını olarak kullanmışım migdemi yazık çok kızıyorum kendimevalla kaptanim ben buradayim.istedigin zaman kiz.farkli bir motivasyon olur hatta.zaten bugune kadar kimse dur demedigi icin bu kilolara geldik.evli ve cocuklar bayanlar icin birsey diyemem.onlar biraz daha toleransli sanki
darisi basimiza tebriklerrryok kaptanım daha hic bana kızmadın. Omzumun kırıldığı zaman hariç sporumu yaptım düzenli ve sağlıklı beslendim inşallah yarin mezunum. Bugün sabah tartıldım 57.7 kiloyum. Mezun olayım yenilere yer açılsın
bende ayni durum beeklikten beri cok yemisim yemek bagimliligi gibi hayatim hep 65 civari balik etli olarak gectti sonra o siniri bir astim bu hale geldim.insallah 55 lere burada inip citir olacamKilonun toleransı olmaz keşke benden küçüklükten beri zayıf biri olsaydım ama maalesef hiç kendimi zayıf görmedim 20yaşındayken 84kiloyla evlendim şimdi bekar kiloma aynı gibiyim ama yinede bana çok çok fazla geliyo yaşınız küçükken önlem alın valla kendimize yazık ediyoruz migde degil çöp yıgını olarak kullanmışım migdemi yazık çok kızıyorum kendime
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?