Hemen boz moralimiHaftaya verip de bi sonraki hafta batırma bizi de misliyle alıp
Kaşıkla verip kepçeyle geri alıcam bu sefer sondan 2ci oluruz daha ne olurHaftaya verip de bi sonraki hafta batırma bizi de misliyle alıp
İstemiyorum böyle şeyler yapmanızı güzel güzel yiyin yemeklerinizi. Valla biz detox yaptık çeşit çeşit bir suru yemek yedik. Sağlıklı detox yapın ya da.Hemen boz moralimi
Senin sütlü detoksu yaparsam demek istedim.çok hasar varmı duvarda
Bende sazan gibi atladım baktım kadının konuşması beni yordu vallaFurkanin videolarında baktım da bu degil. Vay üçkağıtçı. Orijinal değil bunlar. StudioPureTr yazınca çıkan benim yaptıklarım.
Tmm yarın daha yapmim ama her perşembe yapim sadece olar mı kaptanım birde İsveç diyeti var yapsakmı acep 1günde 1kilo vermişlerİstemiyorum böyle şeyler yapmanızı güzel güzel yiyin yemeklerinizi. Valla biz detox yaptık çeşit çeşit bir suru yemek yedik. Sağlıklı detox yapın ya da.
Bende sazan gibi atladım baktım kadının konuşması beni yordu valla
Ben yapmistim cok oncedenTmm yarın daha yapmim ama her perşembe yapim sadece olar mı kaptanım birde İsveç diyeti var yapsakmı acep 1günde 1kilo vermişler
Evet canım o da yasak.Tmm yarın daha yapmim ama her perşembe yapim sadece olar mı kaptanım birde İsveç diyeti var yapsakmı acep 1günde 1kilo vermişler
1 kg yağ 7000 kalori eder. Günlük ihtiyaç 2000 kalori desek 3.5 gün sadece su içmelisin 1 kg için. Bu diyetler boş iş. Uğraşma. Sağlığından olursun.Tmm yarın daha yapmim ama her perşembe yapim sadece olar mı kaptanım birde İsveç diyeti var yapsakmı acep 1günde 1kilo vermişler
canım ben spor yapmıyom ki :) arada eserse ki bu hafta pek esmedi,zaten zayıflama döneminde kasları geliştiren sporlar yasak sadece yürüyüş serbest oda gün aşırı 40 dakikaValla moralimi bozuyorlar akşam akşam zatinhCrb ablanın sporu yok bizim gurup 2kişi bide gelmiş ayrı hesapla diyo biri gelmiş ablanı ikna et getir diyo deliricem
Afiyet olsun canım.. Çayı çok içince de kilo vermek yavaşlıyormuş.5 ocak menum
Sabah 1.5 haslanmis yumurta bol biberli ve limonlu
5 kucuk kepekli galeta
Bir dilim peynir
Bol yesillik
Oglen
3 yemek kasigi yogurtlu cig kereviz
2 kucuk tavuk pirzola firinda
Ara 2 kuru incir
Bir avuc leblebi
Dobule turk jahvesi
Aksam
Bir jase kereviz corbasi
3 yemek kasigi dereotlu zeytinyagli kabak
Bol salata sirkeli
Sinirsiz cay
Zorla kendini kovduracak yaaaSut beni cok sisiriyor gaz yapiyor ya olmasa yapardim bende
Ben şu ayran detoksunu düşünüyorum ama içindekiler çok besleyici, sütümü artırır mı acaba?Zorla kendini kovduracak yaaa
Ama cok seviyorum ve cnm atistirma istemesin diye sigarayla super gidiyor menum iyi mi yani kaptanimAfiyet olsun canım.. Çayı çok içince de kilo vermek yavaşlıyormuş.
Napim hedefi tutturayimda seni mahcup etmeyim diye cabaliyorum iste su uykusuz stresli haftamda bile sporumu birakmadim fazlasiyla yaptim size ayip olmasin diye burasi olmasa asardim vallaZorla kendini kovduracak yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?