Yuru be kim tutar seni abla biz gram vericez diye helak oluyoruz1 aylık diyet süremde spor yapmadan 5,3 kg verdim, basenlerden 9 cm daralmam var, belden 11 cm daralmam var :)
Yok valla. Arada böyle bir şey oluyor bir gaz deh dıgıdık sonra fısss..
Detoks yapıyor hatunAy abla gözlermi ovdum yanlışmı görüyoruö diye bu nedir
Ayyyyynen katılıyorumİstemiyorum böyle şeyler yapmanızı güzel güzel yiyin yemeklerinizi. Valla biz detox yaptık çeşit çeşit bir suru yemek yedik. Sağlıklı detox yapın ya da.
Dün sana 2saat detoks aradık ama anlamsız geliyorsa niye bize arattın elmalı yumurtalı menüyüAyyyyynen katılıyorum
Bugün süt elma
Yarın normal yemekler
Bana baya anlamsız geliyo bu detoks işi
Yarında onu yapimDirenci kirmak icin cok ise yariyor ama vucudu sasirtmak lazim ben hurma detoksuyla kirdim direncimi
Ayyyyynen katılıyorum
Bugün süt elma
Yarın normal yemekler
Bana baya anlamsız geliyo bu detoks işi
Abla oyle yapinca ben veremiyom iste illa kendimi zorlicamsağlığınızı ve metabolizmanızı bozmayın derim ben, günde sadece 3 öğün yemek yemeniz yemek aralarınızın en az 5 saat olması, her öğünde tek tip protein almanız, gün içinde aynı protein grubunu tekrar yememeniz, meyvenizi de yemekle tüketmeniz, yemeği bıraktıktan sonra en az 45 dakika su içmemeniz, yeterli bence
Iyi geceler ablaiyi geceler, kitabımı biraz daha okuyup uykunun kollarına bırakacağım kendimi sevgiler herkese
Link var mı bir bakimGulumse 3 gunluk sok dukan diyeti var kilo vermesi duranlar icin birlikte onu yapsak baci nasil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?