Sütü kaynatıp yeşil çayı içinde mi demliyorsun?Yarın yapsam mı dedim ama yeşil çay yok galıba
Evet öyleymiş internetten baktkm 1,5 lt sütü bi taşım kaynatıyon ıcıne ıkı kaşık yeşilçay demlenmeye bırakıyon sonra süzüyosunSütü kaynatıp yeşil çayı içinde mi demliyorsun?
Olurmuki onlaLaktozsuz sütle yap
Olur laktozsuz olduğu için şişkinlik yapmaz belkı daha az doyurucu olabılır amaOlurmuki onla
Valla ben yarım yaglı sütle yaptım tam 1kilo fark ettiOlurmuki onla
Hazir sutle degilde organik sutle yapsak olurmu acaba o daha az siskjnlik yapar belkiValla ben yarım yaglı sütle yaptım tam 1kilo fark etti
Olur ben açık süt sevmiyorumHazir sutle degilde organik sutle yapsak olurmu acaba o daha az siskjnlik yapar belki
Ewet mantikli cnm2kaşık yeşil çay çok olur ben 1.5kaşık attım yeşil çayını hiç süzmedim akşama kadar bardağa süzerek içtim çaylar sütün içinde kaldı
6 ocak c.tesi menü
Sabah 1 kk peynir
Akşam 17.00 yoğurtlu kabak& havuçlu salata 2 tane elmali turta 2 lt su
Arkadaşlar misafirim var 3 gündür çok yoğunum yarin hayatim rutine donecek inşallah spor yapabilecegim ve daha aktif olacagim inşallah
Perşembe hep beraber yapalım bekleyinBirgunluk nasilsa deneyim yarin temizlik yapicam olmaz unuturum icmeyi p.tesi olabilir bu arada kahve cay icemiyormuyuz ya
Kahve çay meyve serbest sadece yemek yasak her 2saatte 1bardak süt içilecekBirgunluk nasilsa deneyim yarin temizlik yapicam olmaz unuturum icmeyi p.tesi olabilir bu arada kahve cay icemiyormuyuz ya
Aa iyiymis nevar bunda ozaman ben bir hafta devam edeyim mezun olayimKahve çay meyve serbest sadece yemek yasak her 2saatte 1bardak süt içilecek
Yasak diyo benım okuduğum yerdeeKahve çay meyve serbest sadece yemek yasak her 2saatte 1bardak süt içilecek
Kız 1kilo yagdan vermek için 8000 calori yakmak gerekmiş o yüzden bunlar hikaye verdigin gibide geri alırsın detoksta aynı ben yarın yine tartılıcam bakalım bugün verdigim 1kilo ne alamde bugün dikkat ettiğim halde bakalım geri dönüş varmıhttp://nasilkiloveriyorum.tumblr.com/post/52855134061/1-haftada-5-kilo-nasıl-yani
Bende bunu denemek istiyotum gayet iyi gibi detox gibi degil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?