Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Masallah canim allah daim etsin basarilarini benimde butun hayalim bu incecik belim bacaklarim olucak ins

Hem biran once hedefime ulasip mezun olmak istiyorum hemde burayi hic birakmak istemiyorum kaptanim nasil olacak bu is buranin sayesinde sporu asmiyorum

Hem biran once hedefime ulasip mezun olmak istiyorum hemde burayi hic birakmak istemiyorum kaptanim nasil olacak bu is buranin sayesinde sporu asmiyorum
Evet sbah kalktım ilk işim cardio yapmak oldu metabolizmayı bıraz şaşırtayım dedim çokta iyi oldu butun gun enerjim yerindeydi maşallah
bide sabah metabolizmanin en hizli oldugu saat cok iyi yapmissin cnm

bide sabah metabolizmanin en hizli oldugu saat cok iyi yapmissin cnm
bilmiyorum canım... sen detox veya x y z diyeti dedikçe bana afakanlar basıyor... inşallah mezun olmadan papaz olmayız...

evet arkadaşlar bu muhteşem haftadaki spor tablomuz...
tekrar tekrar hepinizi tebrik ediyorum...
bu hafta spor birincimiz glstn99 tebrik ederim canım
ikincimiz mezun güzelimiz S smy11 tebrik ediyorum
ve üçüncümüz Gamzemdwf

ama bu hafta bütün takımım çok iyiydi aynı performansı yine bekliyorum yansın yağlarrrrrrr gitsin kilolarrrrrrrrr

Bende Gamzemdwf aynı performansı bekliyorum ilgililere duyurulur iki kişiyiz bak ona göre bunlar bizi çig yer kuzum
Tebrik ederim ayrıca

Anammm birinci mi olmusum tutmayin beni spora gidiyom

Anammm birinci mi olmusum tutmayin beni spora gidiyom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…