Sanada maşallah canımSende ucmussun masallah
Masallah canim allah daim etsin basarilarini benimde butun hayalim bu incecik belim bacaklarim olucak insBak işte öyle diyenlere en güzel cvp zayıflayarak vere bilirsin kuzum ben öyle yaptım çokta memnunum daha ne kadar vereceksin diye soruyorlar
85olduguma inanmıyorlar o kadar yoksun diyorlar spor çok sıklaştırdı beni benim etim zatin sıkıydı zayıflar Ken sarkma olmadı o yüzden kilomu da göstermiyorum
Saol cnm senin kadar olmasada ama yaptikca yapasi geliyir insanin hele cardio muthis vucudu caki gibi yapiyoSanada maşallah canım
Evet sbah kalktım ilk işim cardio yapmak oldu metabolizmayı bıraz şaşırtayım dedim çokta iyi oldu butun gun enerjim yerindeydi maşallahSaol cnm senin kadar olmasada ama yaptikca yapasi geliyir insanin hele cardio muthis vucudu caki gibi yapiyo
bide sabah metabolizmanin en hizli oldugu saat cok iyi yapmissin cnmEvet sbah kalktım ilk işim cardio yapmak oldu metabolizmayı bıraz şaşırtayım dedim çokta iyi oldu butun gun enerjim yerindeydi maşallah
bilmiyorum canım... sen detox veya x y z diyeti dedikçe bana afakanlar basıyor... inşallah mezun olmadan papaz olmayız...Hem biran once hedefime ulasip mezun olmak istiyorum hemde burayi hic birakmak istemiyorum kaptanim nasil olacak bu is buranin sayesinde sporu asmiyorum
bide sabah metabolizmanin en hizli oldugu saat cok iyi yapmissin cnm
Kac oldun simdi senin azmine hayranimmmmmmKizlar hersey bahane spor yapmak isteyene bahane yok bak 7 gun boyunca uykusuz yorgun ve stresliydim yinede birakmadim sporumu iyiki birakmamisim odulum giden 1 kg
bilmiyorum canım... sen detox veya x y z diyeti dedikçe bana afakanlar basıyor... inşallah mezun olmadan papaz olmayız...
63400 dum cumaKac oldun simdi senin azmine hayranimmmmmm
BendeEki Görüntüle 2090164
evet arkadaşlar bu muhteşem haftadaki spor tablomuz...
tekrar tekrar hepinizi tebrik ediyorum...
bu hafta spor birincimizglstn99 tebrik ederim canım
ikincimiz mezun güzelimiz S smy11tebrik ediyorum
ve üçüncümüzGamzemdwf
ama bu hafta bütün takımım çok iyiydiaynı performansı yine bekliyorum yansın yağlarrrrrrr gitsin kilolarrrrrrrrr
Anammm birinci mi olmusum tutmayin beni spora gidiyomEki Görüntüle 2090164
ve üçüncümüzGamzemdwf
ama bu hafta bütün takımım çok iyiydiaynı performansı yine bekliyorum yansın yağlarrrrrrr gitsin kilolarrrrrrrrr
Anammm birinci mi olmusum tutmayin beni spora gidiyomEki Görüntüle 2090164
ve üçüncümüzGamzemdwf
Evet birinci oldun tbrkAnammm birinci mi olmusum tutmayin beni spora gidiyom
Brova arayo acmisin baya ben yavas ilerliyorum 60 olmama 2.5 ay var hesaplarima gore uzun bir sure63400 dum cuma
Saol cnm ya hep boyle olur insallah ta meyvesinide alirizEvet birinci oldun tbrkederim bak adın kaptanımız yanında yazıyo spor kraliçesi diye darısı başımıza inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?