Yok Kaptankiimmmm Valla ciİs Yemedim. Avm ye gidip de lahmacun Hamburger pide yemeden geldim. Esime dedim hadi gel gidip balil alalım. Aldık balıkları yaptım firinda ızgara az yağlı . Bol salata sıfır ekmek.vorones nirdesin kız bırak o elindeki cısssı
Patlamissss misirrr. No no no6 ocak menem
sabah
iki haşlanmış yumurta
domates salatalık roka
tigra peynir 4 zeytin
ara
yarım elma
öğlen
1 lahmacun 1 bardak ayran salata
ara
20 gr elma kuruşu 1 avuç kayısı içi
ara
1 kase patlamış mısır
akşam
1 büyük kase salata (roka kıvırcık maydanoz dereotu peynir ceviz nar 1yk zeytinyagi yarımlimon)
ama bugün yemek krizlerim oldu hep bu kadar yememe rağmen arada ağzıma hep kayısı içi attım 1 buçuk litre su
Normalde bende dayanamam ama canımı sıkan şeyler oldu üstüne bide misafie filan inan en sevdiğim seyler gözümün önünde alipta ağzıma atamiyorum iştahım tamamen kapandı sıkıntımı atlatayim düzelir inşallah bende şaşkınlık içindeyim iştah kapanmasi durumu başıma ilkkez geliyorben sevmiyorum böyle menüleri canım yaahastalanacaksınız diye korkuyorum
günaydın sen de bizim gibi erkencisinGunaydin musmutlu pazarlar herkese
6 ocak spor ve su listesi
1.glstn99
500 twister 100 puan
70 mekik 70 puan
30 dakika cardio 120 puan
250 squat 250 puan
500 bolgesel 100 puan
Toplam 640 puan vuuuuu
2.ecembal
40 dk leslie 60 p
30 dk yuruyus 30p
Toplam 90 p
3. İnnuk
40 dk yürüyüş 40 puan
400 twister 80 puan
75 squat 75 puan
Toplam 195 puan
2 lt su
4.Gamzemdwf
75 dakıka bisiklet 150
850 bölgesel 170
250 basamak 50
400 twister 80
125 mekik 125
100 spuat 100
30dk yürüyüş 30
Toplam 705 puan
2 lt su
5.gulenyuzumsunsen
500 bölgesel=100 puan
500 twister=100 puan
600 bacak hareketi = 200 puan
1000 Side leg lift=200 puan
500 donkey kick=100 puan
50squat=50 puan
Toplam=750 puan
Geçmiş olsun canimKızlar Günaydın. Dün 3 e kadar hastanedeydik acillik oldum bulantı mide ağrısı ve yanması baş ağrısı. Birde tansiyon 16 ya çıkmış oda evde tahmin edip limonlu su icmistim.ölüyorum heralde dedim agridan sizidan öldüm
Çeşitli bel kol bacak hareketleri canım kiminin ismi yabancı kiminin kini de bilmiyorum diye hepsini bir öyle yazıyorumbolgesel ne demek kizlar
Çok geçmiş olsun canım yediğin birşey mi dokundu acabaKızlar Günaydın. Dün 3 e kadar hastanedeydik acillik oldum bulantı mide ağrısı ve yanması baş ağrısı. Birde tansiyon 16 ya çıkmış oda evde tahmin edip limonlu su icmistim.ölüyorum heralde dedim agridan sizidan öldüm
Çok iyi canım maşallahGünaydınnnnnnnnnnnnnnn
Millet 83.5le karşınızdayım cuma günü 85 din ama bu sabah 83.5 Vallaha duraklama geçti şükürler olsun çok mutluyum
Tavayla pilav yapmıştım salata yedim birde.diyetteyim diye abartmadim da. 3 gün önce de böyle oldu. Dün daha kötüydü ama. Strese bağlı olabilir dedi dr. Da hafta içinde Polikliniğe gidecem.Çok geçmiş olsun canım yediğin birşey mi dokundu acaba
Kuzummm çok geçmiş olsun stresten ola bilir evet dikkat et kendine su akar yolunu bulur biliyorum çok zor ama imtihan dünyası sabretmek zorundayız unutma sabrın sonu selamettir Rabbim de seni selamete çıkarsın inş AllahKızlar Günaydın. Dün 3 e kadar hastanedeydik acillik oldum bulantı mide ağrısı ve yanması baş ağrısı. Birde tansiyon 16 ya çıkmış oda evde tahmin edip limonlu su icmistim.ölüyorum heralde dedim agridan sizidan öldüm
geçmiş olsun canım büyük ihtimal tansiyon dan öyle olmussundur bende ara ara oyle oluyorum acillik olmadim cok sukur limonla sarimsakla geciyor sikinti stres en büyük etki tekrardan geçmiş olsunKızlar Günaydın. Dün 3 e kadar hastanedeydik acillik oldum bulantı mide ağrısı ve yanması baş ağrısı. Birde tansiyon 16 ya çıkmış oda evde tahmin edip limonlu su icmistim.ölüyorum heralde dedim agridan sizidan öldüm
Kızlar Günaydın. Dün 3 e kadar hastanedeydik acillik oldum bulantı mide ağrısı ve yanması baş ağrısı. Birde tansiyon 16 ya çıkmış oda evde tahmin edip limonlu su icmistim.ölüyorum heralde dedim agridan sizidan öldüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?