m cnm bende eylul sonunda baslamustim 74 ten bugune iste inanilmazBrova arayo acmisin baya ben yavas ilerliyorum 60 olmama 2.5 ay var hesaplarima gore uzun bir sure
Çok saygı ve sevgi değer Kaptanım gruplar arası sporda yarış var mı kararınız nedir acabaAnka
Sen diyince farkettim orda yazdiginiEvet birinci oldun tbrkederim bak adın kaptanımız yanında yazıyo spor kraliçesi diye darısı başımıza inş
düzelt düzelt Allah seni emiAnam yalnış kişiyi etiketlemişim o neydi gııııııı elazıglı biri çıktı
Biri gruplar arasi yaris mi dedi
Olmasın olmamalı @GLSTN 99 bizi çig yer bu gidişle kadın uykuda bile spor yapar şimdi valla tırsıyom
Sporda olsa iyi olurdu bence daha gaza gelirdi arkadaslar benim acidan no problemSpor yok verilen kilolara bakacağım
Gruplar kilolara göre hazırlandığı için mümkün değil. Kondisyonunuz farklı.Sporda olsa iyi olurdu bence daha gaza gelirdi arkadaslar benim acidan no problem
ay spor olmasın ben diyete adapte olmaya çalışıyorum spor su an icin ikinci planSpor yok verilen kilolara bakacağım
Takım ruhu gerek bizeeee nirde 3. Müz valla fırsatım olduğu sağlığım olduğu sürece sporu bırakmam abla sıkıntı yok sendende beklıyorummmBendeGamzemdwf aynı performansı bekliyorum ilgililere duyurulur iki kişiyiz bak ona göre bunlar bizi çig yer kuzum
Tebrik ederim ayrıca
Kizzz oglus hasta gelemedim hemen. Bi de aksm avm ye gittik bakamadim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?