Kendi adıma ben tşkr ederimhttps://www.kadinlarkulubu.com/foru...m-kac-kilo-verdi.246132/page-13#post-54216926
Kızlar kim kaç kilo verdi listesi. Kilo veren herkesi tebrik ediyorum
İlk 20 de adı olaninnuk @gulumse25 ve @gulenyuzumsunsen i ayrıca tebrik ediyorum
Bu sefer daha çok asılalım ilk 10 a girelim inşallah arkadaşlar
Hoşunuza gidiyor mu gerçektenİşte tamda bu motive olmak için bir fırsat kozalakperisi kendine inan
Gerisi gelir
Menünde Öğlen olmaması sıkıntı gibi geldi
@glstn99 canım Tebrikler orda hafta boyunca kaptanın senin adını yanında taşıması büyük bir ödül
Ayrıca hem iş hem ev hem bu birincilik harikasın
Ben teşekkür ederim takımı sahiplenip vakit ayırdığını içinKendi adıma ben tşkr ederimiyiki beni takıma kabul ettiniz iyiki gelmişim iyiki bu takımdayım iyiki sizleri tanımışım iyiki burdayım başta çok degerli kaptanım Anka olmak üzere bütün arkadaşlarıma çok tşkr ederim ve hepinizi çok seviyorum
Kaptanım şimdi seni çok sevecek Gamze bende karatay yapacaktım diyetimi ama kitabını bulamadım o yüzden kaldı çok memnun kalanlar var bu diyetle kilo verenler sende dene istersen kuzumKaratay var kanal d de bundan sonra evine geçince kendı ekmeğimi kendım yapmayı düşünüyorum glutensiz unla
Senin eşofmanı gonderebilseydim kitabı da göndercem ben sana da gönderemedim bi türlüKaptanım şimdi seni çok sevecek Gamze bende karatay yapacaktım diyetimi ama kitabını bulamadım o yüzden kaldı çok memnun kalanlar var bu diyetle kilo verenler sende dene istersen kuzum
Aynen Karatay yapanlara ayrı bir sempatim var.Karatay var kanal d de bundan sonra evine geçince kendı ekmeğimi kendım yapmayı düşünüyorum glutensiz unla
kontrol tartisi ne bak ben bilmiyorum bunuYarın kontrol tartısı var mecbur tartılıcan canım benim
Hafta sonu kaçamak yapılmış mı dikkat edilmiş mi diye bi kontrol ediyorumkontrol tartisi ne bak ben bilmiyorum bunu
Cok gecmis olsunKızlar Günaydın. Dün 3 e kadar hastanedeydik acillik oldum bulantı mide ağrısı ve yanması baş ağrısı. Birde tansiyon 16 ya çıkmış oda evde tahmin edip limonlu su icmistim.ölüyorum heralde dedim agridan sizidan öldüm
Masallah tebrik ederim cnmGünaydınnnnnnnnnnnnnnn
Millet 83.5le karşınızdayım cuma günü 85 din ama bu sabah 83.5 Vallaha duraklama geçti şükürler olsun çok mutluyum
Cok tesekkur ederim cnm keske kilo fermeye ilk basladigimda buraya gelseymisim 11 kilo gityi benden 1.5 burdaİşte tamda bu motive olmak için bir fırsat kozalakperisi kendine inan
Gerisi gelir
Menünde Öğlen olmaması sıkıntı gibi geldi
@glstn99 canım Tebrikler orda hafta boyunca kaptanın senin adını yanında taşıması büyük bir ödül
Ayrıca hem iş hem ev hem bu birincilik harikasın
Yine sabah aç tartılacaksın. Aynı cuma gibi tuvalete gir çık soyun tartıl. 1 kilo alıp gelen oluyor. 100 gr 200 gr olabilir.ama ya illaki arti cikabilir cuma sabah ac tartiliyoruz.sonra gun icinde diyettekileri yiyoruz.ya arti cikarsane kadar fark kotuuu kabul ediliyor
Yine pazartesi sabah aç tartıl canım önemli olan Cuma tartıları pazartesi kontrol sadeceama ya illaki arti cikabilir cuma sabah ac tartiliyoruz.sonra gun icinde diyettekileri yiyoruz.ya arti cikarsane kadar fark kotuuu kabul ediliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?