Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Sağolun kızlar haklısınız valla ne diyeyim. Stres sıkıntı sağlıksız beslenme. Bunların hepsi etkiledi tabi

Kendi adıma ben tşkr ederim iyiki beni takıma kabul ettiniz iyiki gelmişim iyiki bu takımdayım iyiki sizleri tanımışım iyiki burdayım başta çok degerli kaptanım Anka olmak üzere bütün arkadaşlarıma çok tşkr ederim ve hepinizi çok seviyorum

Hoşunuza gidiyor mu gerçekten

Ben teşekkür ederim takımı sahiplenip vakit ayırdığını için

Karatay var kanal d de bundan sonra evine geçince kendı ekmeğimi kendım yapmayı düşünüyorum glutensiz unla
Kaptanım şimdi seni çok sevecek Gamze bende karatay yapacaktım diyetimi ama kitabını bulamadım o yüzden kaldı çok memnun kalanlar var bu diyetle kilo verenler sende dene istersen kuzum

Cok tesekkur ederim cnm keske kilo fermeye ilk basladigimda buraya gelseymisim 11 kilo gityi benden 1.5 burda

ama ya illaki arti cikabilir cuma sabah ac tartiliyoruz.sonra gun icinde diyettekileri yiyoruz.ya arti cikarsane kadar fark kotuuu kabul ediliyor
Yine pazartesi sabah aç tartıl canım önemli olan Cuma tartıları pazartesi kontrol sadece
Bazen artı olarak gelebiliyoruz malesef ama Cuma'ya topluyoruz .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…