Sen aburcuburlari ye çıkart tansiyonunu. Dikkat et kendine.Kızlar Günaydın. Dün 3 e kadar hastanedeydik acillik oldum bulantı mide ağrısı ve yanması baş ağrısı. Birde tansiyon 16 ya çıkmış oda evde tahmin edip limonlu su icmistim.ölüyorum heralde dedim agridan sizidan öldüm
dur bende hesap edeyim merak etttimŞuan %1.76 kızlar bu hafta herkez %1çıkarsa süper olur
Çok geçmiş olsun . Şimdi nasilsinKızlar Günaydın. Dün 3 e kadar hastanedeydik acillik oldum bulantı mide ağrısı ve yanması baş ağrısı. Birde tansiyon 16 ya çıkmış oda evde tahmin edip limonlu su icmistim.ölüyorum heralde dedim agridan sizidan öldüm
Aburcubur mu yiyoomussssSen aburcuburlari ye çıkart tansiyonunu. Dikkat et kendine.
Ayy süper haber .Günaydınnnnnnnnnnnnnnn
Millet 83.5le karşınızdayım cuma günü 85 din ama bu sabah 83.5 Vallaha duraklama geçti şükürler olsun çok mutluyum
Oooo tam hoplamalık.. Şu an evde şu haldeyimŞuan %1.76 kızlar bu hafta herkez %1çıkarsa süper olur
Gunaydin kaptanim. Menü yorumu alamadim geç yaptıgim için mi bildirimi. Anca bebeleri uyutuom yazıom daOooo tam hoplamalık.. Şu an evde şu haldeyim
Ne ee mantı miiiiMantı midemi mahvetti. Modeme kramp giriyor. Ne yemek ne su ağzıma 1 lokma koyamadım daha..
Yarın kontrol tartısı var mecbur tartılıcan canım benimAyy süper haber .Afferim sana ben cuma ya kadar tartilmama kararı aldım . Eksi çıkarsa yüz bulurum. Çıkmasà moralim bozulur. . 2 türlu de yerim die
Anaaa öyle mi. Kural mi . He uyarım kural varsaYarın kontrol tartısı var mecbur tartılıcan canım benim
Çok az veya çok abartılı olmadığı surece yorum yazmıyorum canım yaa. Yazayım inşallah bundan sonraGunaydin kaptanim. Menü yorumu alamadim geç yaptıgim için mi bildirimi. Anca bebeleri uyutuom yazıom da
Ay bugün aksma k. Fasulye yapcam. Kesin yarın artı çıkar. Neyse erken yerim nabiuimmmYarın kontrol tartısı var mecbur tartılıcan canım benim
AMan kaptan canım kaptan. Yaz bana. Abartı yoksa tebrik et gi. Ben tutunmaya calisiom buarauaaÇok az veya çok abartılı olmadığı surece yorum yazmıyorum canım yaa. Yazayım inşallah bundan sonra
sen hayli hayli verirsin canım emziriyosun hemde aktif olarak eee rahim de toparlanıyor biraz dikkat ederek çabuk kilo verirsinAyy süper haber .Afferim sana ben cuma ya kadar tartilmama kararı aldım . Eksi çıkarsa yüz bulurum. Çıkmasà moralim bozulur. . 2 türlu de yerim die
Ay tek umudum o . . EmzirmeEmzirmek. Bi de benim akıntı regle döndü . Sanırım o da 1 kilo fark edio. Cumaya biter. Ve eksi bekliyorum. Çıkmasà çok uzulcem.bayl
sen hayli hayli verirsin canım emziriyosun hemde aktif olarak eee rahim de toparlanıyor biraz dikkat ederek çabuk kilo verirsin
Ayy ne güzel sevindim valla .https://www.kadinlarkulubu.com/foru...m-kac-kilo-verdi.246132/page-13#post-54216926
Kızlar kim kaç kilo verdi listesi. Kilo veren herkesi tebrik ediyorum
İlk 20 de adı olaninnuk @gulumse25 ve @gulenyuzumsunsen i ayrıca tebrik ediyorum
Bu sefer daha çok asılalım ilk 10 a girelim inşallah arkadaşlar
İyi geceler kizlar
Sabah omlet sebzeli migdem bulandi bir dilim salam
Ara bir fincan kahve
Ara iki mandalina
Aksam firinda et 3 kasik pilav bir litre ayran bir kycuk kase salata
Su bir litre
Dolasim problrmi var bagirsaklarimda iki gundur iki minik dilim balkabagi yedim
cok morelim bozuk gorumcem oooooo yine kilo almisin dedi bende lafi gecistirdim
Eki Görüntüle 2090164
evet arkadaşlar bu muhteşem haftadaki spor tablomuz...
tekrar tekrar hepinizi tebrik ediyorum...
bu hafta spor birincimizglstn99 tebrik ederim canım
ikincimiz mezun güzelimiz @smy11tebrik ediyorum
ve üçüncümüz @Gamzemdwf
ama bu hafta bütün takımım çok iyiydiaynı performansı yine bekliyorum yansın yağlarrrrrrr gitsin kilolarrrrrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?