Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Sen aburcuburlari ye çıkart tansiyonunu. Dikkat et kendine.

Çok geçmiş olsun . Şimdi nasilsin

Günaydınnnnnnnnnnnnnnn
Millet 83.5le karşınızdayım cuma günü 85 din ama bu sabah 83.5 Vallaha duraklama geçti şükürler olsun çok mutluyum
Ayy süper haber . Afferim sana ben cuma ya kadar tartilmama kararı aldım . Eksi çıkarsa yüz bulurum. Çıkmasà moralim bozulur. . 2 türlu de yerim die

bayl
Ayy süper haber . Afferim sana ben cuma ya kadar tartilmama kararı aldım . Eksi çıkarsa yüz bulurum. Çıkmasà moralim bozulur. . 2 türlu de yerim die
sen hayli hayli verirsin canım emziriyosun hemde aktif olarak eee rahim de toparlanıyor biraz dikkat ederek çabuk kilo verirsin

bayl

sen hayli hayli verirsin canım emziriyosun hemde aktif olarak eee rahim de toparlanıyor biraz dikkat ederek çabuk kilo verirsin
Ay tek umudum o . . EmzirmeEmzirmek. Bi de benim akıntı regle döndü . Sanırım o da 1 kilo fark edio. Cumaya biter. Ve eksi bekliyorum. Çıkmasà çok uzulcem.

İşte tamda bu motive olmak için bir fırsat kozalakperisi kendine inan
Gerisi gelir
Menünde Öğlen olmaması sıkıntı gibi geldi

@glstn99 canım Tebrikler orda hafta boyunca kaptanın senin adını yanında taşıması büyük bir ödül
Ayrıca hem iş hem ev hem bu birincilik harikasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…