- 2 Ocak 2018
- 153
- 392
- 18
aa kaptanim pardon kusura kalma.ben de onu bir an ben gibi bekar sandim ben ne bileyim....Canının çektiğini yemezsen sütün kesilir derler bizde. Canı çekmiş emzikli yesin ben izin veriyorum
Kız valla 2,senedir satıyorum hiç stok sorunu yaşamadım ilk defa oluyor sende bişey varKaptanım son umudum bu yeni açılan avm di onada baktım yoktu bulamazsınız dedi bide tavsiye etmiyorum dedi Adidas ta çalışan biri daha güzel ürünlerimiz var dedi gittim baktım sadece alt eşofman 279 lira bunun bide üstü var almadım tek umudum sen kaldın valla nerden buluyorsan bul başına bela olurum
Kız bi kere emzirsen yarım saat koşmuş gibi enerji yakıyor vücut ç dikkat ederse ezer herkesi o merak etmeyin siz avantaj sizde. Destek olun arkadaşa yeter.aa kaptanim pardon kusura kalma.ben de onu bir an ben gibi bekar sandim ben ne bileyim....
bekarlar bir renkte takim olsa daha iyi olurdu sanki
Ben anlamam sen demiştin o eşofmanı alana kadar başının etini yerim diye şimdi sıra bende ben elimden geleni yaptım heryeri alt üst ettim yok vallaKız valla 2,senedir satıyorum hiç stok sorunu yaşamadım ilk defa oluyor sende bişey var
Kız burda sis ten göz gözü görmüyor dışarı buz ayaz insanı kesiyor resmen avm den çıkıp arabaya gidene kadar öldük sen parkta kahvaltı yap vay dünyaKizlar slm..
Hazir kocis berbere fitmisken firsattan istifade kendimi buraya attimm.
Sabah kalkip cocuklari parka götürdük. Hava guzel firsattan istifade parkta kahvalti yaptik ardindan büyük oğlanla babasi basket oynamaya gitti bende bu vesileyle sporumu yaptim.
Açık havada sporun zevki çoook başka oluyor..
Aa Sahi Mi SÜPER Tanelerini Saya KOklaya yiyem Bari3 kaşık yiyebilirsin canım. Ekmek yemiyorsun zaten.
Oyy sagolCanının çektiğini yemezsen sütün kesilir derler bizde. Canı çekmiş emzikli yesin ben izin veriyorum
Napan kız fıstıkBen anlamam sen demiştin o eşofmanı alana kadar başının etini yerim diye şimdi sıra bende ben elimden geleni yaptım heryeri alt üst ettim yok valla
Orda bile karatayın kitabına baktım yoktu kaptanım spor salonu vardı sordum 3aylık 550dedi ama erkek kadın karışık eşim dedi git boşanma dilekçesi ver sonra gel yazılHamburger bana hiç çekici gelmiyor. Az önce ben de avm ye kitap almaya gittim mc donalds ın onunden geçtim millet yiyor ama benim midem kalktı.
İyiyim şekerim sen nasılsınNapan kız fıstık
En son ne zaman yedim hatırlamıyorumAa Sahi Mi SÜPER Tanelerini Saya KOklaya yiyem Bari
MC donalds. . Evet yaaa ben en son ordan baya tiksindim . Soğuktu sünger gibidi ıgyyy.Hamburger bana hiç çekici gelmiyor. Az önce ben de avm ye kitap almaya gittim mc donalds ın onunden geçtim millet yiyor ama benim midem kalktı.
Ev de psirmion mu. Sahi senin kaç çocuk var. Calision mu falnEn son ne zaman yedim hatırlamıyorum
Aciktim gidip sofra hazirliyim geç olmadanİyiyim şekerim sen nasılsın
Evet canım bu hafta içinde gidecem mutlaka kalbim sıkışıyor hala.Canım sen spora ara ver. Dahiliyeye gideceksin ya haftaya idi sanırım, sor danış. Yüksek tansiyonda spor dikkatli yapılmalı.
Pişiriyorum ben diyetteyim diye herkesi diyete mi sokayım kızEv de psirmion mu. Sahi senin kaç çocuk var. Calision mu faln
Canım harfleri yutmadan yazar mısın.?Ev de psirmion mu. Sahi senin kaç çocuk var. Calision mu faln
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?