Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Kız valla 2,senedir satıyorum hiç stok sorunu yaşamadım ilk defa oluyor sende bişey var

aa kaptanim pardon kusura kalma.ben de onu bir an ben gibi bekar sandim ben ne bileyim....
bekarlar bir renkte takim olsa daha iyi olurdu sanki
Kız bi kere emzirsen yarım saat koşmuş gibi enerji yakıyor vücut ç dikkat ederse ezer herkesi o merak etmeyin siz avantaj sizde. Destek olun arkadaşa yeter.

Kız burda sis ten göz gözü görmüyor dışarı buz ayaz insanı kesiyor resmen avm den çıkıp arabaya gidene kadar öldük sen parkta kahvaltı yap vay dünya

Hamburger bana hiç çekici gelmiyor. Az önce ben de avm ye kitap almaya gittim mc donalds ın onunden geçtim millet yiyor ama benim midem kalktı.
Orda bile karatayın kitabına baktım yoktu kaptanım spor salonu vardı sordum 3aylık 550dedi ama erkek kadın karışık eşim dedi git boşanma dilekçesi ver sonra gel yazıl

Hamburger bana hiç çekici gelmiyor. Az önce ben de avm ye kitap almaya gittim mc donalds ın onunden geçtim millet yiyor ama benim midem kalktı.
MC donalds. . Evet yaaa ben en son ordan baya tiksindim . Soğuktu sünger gibidi ıgyyy.
Dün de ben dde avm de aynı şeyi yasadim eşim de sağolsun banà destek oldu . Balık yedik evde mis gibi

7 ocak spor ve su listesi

1.glstn99
100 mekik 100 puan
250 squat 250 puan
15 dakika cardio 60 puan
500 twister 100 puan
500 bolgesel 100 puan
Toplam 610 puan +tum ev temizligi 4 oda iki banyo bir salon
2 lt su

7 ocak menum
Sabah bir dilim beyaz peynir
3 zeytin
Domates salatalik dereotu nane tere
5 kucuk kepekli galeta
Bir nescafe

Oglen
Bir kase yogurdun icine bir salatalik ve bol tere nane dereotu dogradim accik tuz attim onu yedim

Ara
Bir avuc leblebi ceviz yerfistigi
Minnacik bi kurabiye - esim yurtdisindan getirmistide tadina baktim
Bitki cayi

Aksam
Bir porsiyon somon baligi bol yesillik
Sinirsiz cay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…