Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Bizim tv den sonra pc de nakavt

Bütün hafta sonu benim tl çocuklar da malum yazılı haftası şimdi 20 dk için alabildim onlar uyuyunca uyumaöış olursam girerim kusura bakmayın

Kizlar oncelikle tum takimdan kaptandan ve pembe grup uyelerinden ozur diliyorum

Sabah bir yumurta bir dilim ekmek iki dilim salam
Ara yarim muz
Oglen aci biber ve bir dilim salamli tost iki dilim ekmege
Aksam bir kase pirasa zeytinyagli iki kasik mercimek yemegi bir kase yogurt bir dilim ekmek
Nolduysa sonra oldu misafirlikteyiz gorumcem kaynanam var ve eltim ditetteyim diyemedim neden bilmiyorum hatta yerken eltim kilo alicaksin dedi bende her halimle guzelim kocam begeniyo ya yeter dedim tiktim agzima kurabiyeleri tam 5 tane ustunede bir bardak fanta demin lavoboya gittim agladim kendime takima ihanet ettim uzerimdeki baskiya dayanamiyorum

Kuzum boyle yaparak kilo veremezsin olsun olmus bi kere bundan sonrasi icin once kendine soz ver kilo verdiginde nekadar mutlu olacagini dusun bir seyi yerken 3 kere dusun bunu gercekten istiyormuyum yemezsem ne kazanirim ne kaybederim diye

Burada bu senin yaşadığını yaşamamış kimse yok toparlayanlar başaranlar yarından itibaren toparla canım
Gözyaşı iyidir detoks etkisi yapar
Ben de bir yıl önce gözyaşı ile başladım 25 kilo gitti

O dolmalar pirinclidir muhakkak

Ahh o eltiler gorumceler yarın birgün öyle laflar kapak yapiyolarki. Ben o yollardan geçtim canım suan bende senin gibiyim ama kızların dediği gibi önce kendimize söz verecez. Kaynimin dugunu var yaza haziran gibi annem böyleyken düğün umrumda değil ama mecburen o ortamda bulunmak zorunda kalacam. Ve geçmişte kilomla dalga geçen eltim mi gorumcemi akrabaları mi hepsi orda olacak. Bize düşen irademize sahip olmak. Yaptığımız hatadan dönmek

Kendini üzme güzelim hepimiz zaman zaman inisler çıkışlar yaşıyoruz. Kimseye inat olsun diye bir şey yapma Zararı kendine. Veya kimseye beğendirmek için diyet yapmıyoruz ki önce kendimizi iyi hissetmek ve sağlık için diyet yapmalıyız. Eslerimiz tabiki her zaman her halimizle bizi sevecek tıpkı bizim onları her halleriyle sevdiğimiz gibi moralini bozma yarın dengelersin sporunu fazla yaparsın biz böyle günler için birbirimize destek oluyoruz ve buradayız

1. 7 ocak spor ve su listesi

1.glstn99
    100 mekik 100 puan
    250 squat 250 puan
    15 dakika cardio 60 puan
    500 twister 100 puan
    500 bolgesel 100 puan
    Toplam 610 puan +tum ev temizligi 4 oda iki banyo bir salon
    2 lt su

2.lemonade17
    90 dk yürüyüş 90 puan
    60 mekik 60 puan
    Toplam 150 puan

3.never_forget

2 saat yuruyus 120p
    50 squat 50p
    500 twister 100p
    20dk kol 10p
    Toplam 280p

4.Niloyabebe 1000 twıster 200p 1000 ip 200p 80 dk yuruyus 80p 80 mekik80p 500 bölgesel 100p toplam660

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…