Evet canım aynen öyle. Herşey sabırla. İnşallah hepimiz istediğimiz kiloya kavusuruzOlsun canım hepimi kat katız
Onun için burdayız zaten demi
Çok uç nokta şeyler söylüyor bazen ama kadın diyetı yaşam tarzı halıne getırmıs dengelı beslenmeAynen Karatay yapanlara ayrı bir sempatim var.
İki çorba kaşığı yiyebilirsin ekmek yemiyosun zaten dimiKızlar aksam yemeğim i yaptım ocakta pişiyor. K.fasulye pilav.. pilavdan da yemek istiommmm ben amaa
Hadı ya ben bugun incecik hırkaylaydım abla pikniğe gittikkKız burda sis ten göz gözü görmüyor dışarı buz ayaz insanı kesiyor resmen avm den çıkıp arabaya gidene kadar öldük sen parkta kahvaltı yap vay dünya
Aynı şeyi yazmışızAa Sahi Mi SÜPER Tanelerini Saya KOklaya yiyem Bari
Sisten herkes farlarını yakmış eşim diyo Gidiyorum ama nereye gidiyorum bende bilmiyorum o derece hava burdaHadı ya ben bugun incecik hırkaylaydım abla pikniğe gittikk
Gelin bu tarafa doğruSisten herkes farlarını yakmış eşim diyo Gidiyorum ama nereye gidiyorum bende bilmiyorum o derece hava burda
İnş ögretmen olurda geliriz kuzum burda 6ay kış 2ay ilk bahar 2ay yaz 2ay son baharGelin bu tarafa doğru
Hoşunuza gidiyor mu gerçekten
Kuzum boyle yaparak kilo veremezsin olsun olmus bi kere bundan sonrasi icin once kendine soz ver kilo verdiginde nekadar mutlu olacagini dusun bir seyi yerken 3 kere dusun bunu gercekten istiyormuyum yemezsem ne kazanirim ne kaybederim diyeKizlar oncelikle tum takimdan kaptandan ve pembe grup uyelerinden ozur diliyorum
Sabah bir yumurta bir dilim ekmek iki dilim salam
Ara yarim muz
Oglen aci biber ve bir dilim salamli tost iki dilim ekmege
Aksam bir kase pirasa zeytinyagli iki kasik mercimek yemegi bir kase yogurt bir dilim ekmek
Nolduysa sonra oldu misafirlikteyiz gorumcem kaynanam var ve eltim ditetteyim diyemedim neden bilmiyorum hatta yerken eltim kilo alicaksin dedi bende her halimle guzelim kocam begeniyo ya yeter dedim tiktim agzima kurabiyeleri tam 5 tane ustunede bir bardak fanta demin lavoboya gittim agladim kendime takima ihanet ettim uzerimdeki baskiya dayanamiyorum
Burada bu senin yaşadığını yaşamamış kimse yok toparlayanlar başaranlar yarından itibaren toparla canımKizlar oncelikle tum takimdan kaptandan ve pembe grup uyelerinden ozur diliyorum
Ara yarim muz
Aksam bir kase pirasa zeytinyagli iki kasik mercimek yemegi bir kase yogurt bir dilim ekmek
Nolduysa sonra oldu misafirlikteyiz gorumcem kaynanam var ve eltim ditetteyim diyemedim neden bilmiyorum hatta yerken eltim kilo alicaksin dedi bende her halimle guzelim kocam begeniyo ya yeter dedim tiktim agzima kurabiyeleri tam 5 tane ustunede bir bardak fanta demin lavoboya gittim agladim kendime takima ihanet ettim uzerimdeki baskiya dayanamiyorum
O dolmalar pirinclidir muhakkak7 Ocak Menüm
Sabah 8
Soğanlı yumurta
Peynir
1tb ekmeği
Ara 11
Haşhaş
2tb ekmek
Bir ceviz
Öğlen 13
4pırasa dolması
Ara17
biberli keten tohumlu üç kepekli bisküvi ile yoğurt
Akşam 19
4 pırasa dolması
Su 1 ama iki yaparım
Menüm fena biliyorum
Ahh o eltiler gorumceler yarın birgün öyle laflar kapak yapiyolarki. Ben o yollardan geçtim canım suan bende senin gibiyim ama kızların dediği gibi önce kendimize söz verecez. Kaynimin dugunu var yaza haziran gibi annem böyleyken düğün umrumda değil ama mecburen o ortamda bulunmak zorunda kalacam. Ve geçmişte kilomla dalga geçen eltim mi gorumcemi akrabaları mi hepsi orda olacak. Bize düşen irademize sahip olmak. Yaptığımız hatadan dönmekKizlar oncelikle tum takimdan kaptandan ve pembe grup uyelerinden ozur diliyorum
Ara yarim muz
Kendini üzme güzelim hepimiz zaman zaman inisler çıkışlar yaşıyoruz. Kimseye inat olsun diye bir şey yapma Zararı kendine. Veya kimseye beğendirmek için diyet yapmıyoruz ki önce kendimizi iyi hissetmek ve sağlık için diyet yapmalıyız. Eslerimiz tabiki her zaman her halimizle bizi sevecek tıpkı bizim onları her halleriyle sevdiğimiz gibiKizlar oncelikle tum takimdan kaptandan ve pembe grup uyelerinden ozur diliyorum
Ara yarim muz
Benimde eli kulagindaKızlar az önce regl oldum o yüzden yarın çıkacak sonucunu çok dikkate almayınız lütfen:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?