Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Napiyorsunuz kızlar.ben evi öyle üstten bir temizledim kalbim sıkışıyor hala yoksa 50 dk yürüyüş um vardı dün çizelge yaptım kendime. Korktum bişey olur diye yapmadım. Şu spor a bir türlü baslaysmadim ya. Annem in enfeksiyonu yinelemis. Tavan yapmış oksijen takmislar. Nolacak bilmiyorum düşüne düşüne kendimide hasta ediyorum

Allah sifa versin canim

Kizlar slm..
Hazir kocis berbere fitmisken firsattan istifade kendimi buraya attimm.
Sabah kalkip cocuklari parka götürdük. Hava guzel firsattan istifade parkta kahvalti yaptik ardindan büyük oğlanla babasi basket oynamaya gitti bende bu vesileyle sporumu yaptim.
Açık havada sporun zevki çoook başka oluyor..

Canım sen spora ara ver. Dahiliyeye gideceksin ya haftaya idi sanırım, sor danış. Yüksek tansiyonda spor dikkatli yapılmalı.

Afiyet olsun cnm

Afiyet olsun . Ispanak ta pirinç var miydi

Ne iyi olmuş ben de büyük oglusla babasını parka gönderdim . Ben de evi topladim. Hoş toplamak la kaldım sadece. Supurup silemedeim. .Bi iki kıyafet denedim çamaşır katlarken. Facia yani giriyorum içlerine ama patlayack gibiler

Hafta sonu kaçamak yapılmış mı dikkat edilmiş mi diye bi kontrol ediyorum

Avm ye gittik çocuklarla eşim hamburger leri gömdüler bende o buram buram kokunun içinde oturdum çantama kuru incirle ceviz almıştım bende onları yedim ama pişman degilim
Ben onların tadını biliyorum

Avm ye gittik çocuklarla eşim hamburger leri gömdüler bende o buram buram kokunun içinde oturdum çantama kuru incirle ceviz almıştım bende onları yedim ama pişman degilim
Hamburger bana hiç çekici gelmiyor. Az önce ben de avm ye kitap almaya gittim mc donalds ın onunden geçtim millet yiyor ama benim midem kalktı.

azmine bayiliyorummmm.benim mantik da o ben bunu daha once tika basa yedim diyorum 3 ay sonra istersem tadina bakarim diyorum

Senin eşofmanı gonderebilseydim kitabı da göndercem ben sana da gönderemedim bi türlü
Kaptanım son umudum bu yeni açılan avm di onada baktım yoktu bulamazsınız dedi bide tavsiye etmiyorum dedi Adidas ta çalışan biri daha güzel ürünlerimiz var dedi gittim baktım sadece alt eşofman 279 lira bunun bide üstü var almadım tek umudum sen kaldın valla nerden buluyorsan bul başına bela olurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…