- 2 Ocak 2018
- 153
- 392
- 18
neyse arti ciksada uzulmeyeyim ben zaten bu cuma dan sonra verdigim kiloyle listeye giriyorum.bu hafta takimimizi etkilemezYine pazartesi sabah aç tartıl canım önemli olan Cuma tartıları pazartesi kontrol sadece
Bazen artı olarak gelebiliyoruz malesef ama Cuma'ya topluyoruz .
Allah sifa versin canimNapiyorsunuz kızlar.ben evi öyle üstten bir temizledim kalbim sıkışıyor hala yoksa 50 dk yürüyüş um vardı dün çizelge yaptım kendime. Korktum bişey olur diye yapmadım. Şu spor a bir türlü baslaysmadim ya. Annem in enfeksiyonu yinelemis. Tavan yapmış oksijen takmislar. Nolacak bilmiyorum düşüne düşüne kendimide hasta ediyorum
kizim bu enerji nerden geliyor yoksa bizden gizli geceleri macun filan mi yiyonTum evi bastan asagi temizledim ustune 40 jekik 200 twister 150 squat 15 dakika cardio mola lutfen
Sadece zayiflamak istiyorum cnm istedigim kiloya indigimde duyacagim mutlulugu dusunup motive oluyorumkizim bu enerji nerden geliyor yoksa bizden gizli geceleri macun filan mi yiyon
Canım sen spora ara ver. Dahiliyeye gideceksin ya haftaya idi sanırım, sor danış. Yüksek tansiyonda spor dikkatli yapılmalı.Napiyorsunuz kızlar.ben evi öyle üstten bir temizledim kalbim sıkışıyor hala yoksa 50 dk yürüyüş um vardı dün çizelge yaptım kendime. Korktum bişey olur diye yapmadım. Şu spor a bir türlü baslaysmadim ya. Annem in enfeksiyonu yinelemis. Tavan yapmış oksijen takmislar. Nolacak bilmiyorum düşüne düşüne kendimide hasta ediyorum
Afiyet olsun cnm06.01.2018 cumartesi menü
Kahvaltı 10:30
Mantarli biberli omlet 3 yk.
1 dilim tulum peynir
6 zeytin
Maydanoz
1 bardak süt.
Ara
1 fincan türk kahvesi
Öğlen 15:30
1 kase tarhana çorbası
Akşam 19:00
1 tabak ispanak yemeği
1 kase yoğurt
Salata
Afiyet olsun . Ispanak ta pirinç var miydi06.01.2018 cumartesi menü
Kahvaltı 10:30
Mantarli biberli omlet 3 yk.
1 dilim tulum peynir
6 zeytin
Maydanoz
1 bardak süt.
Ara
1 fincan türk kahvesi
Öğlen 15:30
1 kase tarhana çorbası
Akşam 19:00
1 tabak ispanak yemeği
1 kase yoğurt
Salata
Ne iyi olmuş ben de büyük oglusla babasını parka gönderdim . Ben de evi topladim. Hoş toplamak la kaldım sadece. Supurup silemedeim. .Bi iki kıyafet denedim çamaşır katlarken. Facia yani giriyorum içlerine ama patlayack gibilerKizlar slm..
Hazir kocis berbere fitmisken firsattan istifade kendimi buraya attimm.
Sabah kalkip cocuklari parka götürdük. Hava guzel firsattan istifade parkta kahvalti yaptik ardindan büyük oğlanla babasi basket oynamaya gitti bende bu vesileyle sporumu yaptim.
Açık havada sporun zevki çoook başka oluyor..
hayir yeme lutfen yesilsin sen unutmaaKızlar aksam yemeğim i yaptım ocakta pişiyor. K.fasulye pilav.. pilavdan da yemek istiommmm ben amaa
3 kaşık yiyebilirsin canım. Ekmek yemiyorsun zaten.Kızlar aksam yemeğim i yaptım ocakta pişiyor. K.fasulye pilav.. pilavdan da yemek istiommmm ben amaa
Hafta sonu kaçamak yapılmış mı dikkat edilmiş mi diye bi kontrol ediyorum
hayir ama yaaaa.diyete yeni basladigi icin pirinc farkli etkiler onun yerine 1 dilim ekmek ye bol salata da yanina ayran3 kaşık yiyebilirsin canım. Ekmek yemiyorsun zaten.
Hamburger bana hiç çekici gelmiyor. Az önce ben de avm ye kitap almaya gittim mc donalds ın onunden geçtim millet yiyor ama benim midem kalktı.
Avm ye gittik çocuklarla eşim hamburger leri gömdüler bende o buram buram kokunun içinde oturdum çantama kuru incirle ceviz almıştım bende onları yedim ama pişman degilim
Ben onların tadını biliyorum
azmine bayiliyorummmm.benim mantik da o ben bunu daha once tika basa yedim diyorum 3 ay sonra istersem tadina bakarim diyorum
Avm ye gittik çocuklarla eşim hamburger leri gömdüler bende o buram buram kokunun içinde oturdum çantama kuru incirle ceviz almıştım bende onları yedim ama pişman degilim
Ben onların tadını biliyorum
Canının çektiğini yemezsen sütün kesilir derler bizde. Canı çekmiş emzikli yesin ben izin veriyorumhayir ama yaaaa.diyete yeni basladigi icin pirinc farkli etkiler onun yerine 1 dilim ekmek ye bol salata da yanina ayran
Kaptanım son umudum bu yeni açılan avm di onada baktım yoktu bulamazsınız dedi bide tavsiye etmiyorum dedi Adidas ta çalışan biri daha güzel ürünlerimiz var dedi gittim baktım sadece alt eşofman 279 lira bunun bide üstü var almadım tek umudum sen kaldın valla nerden buluyorsan bul başına bela olurumSenin eşofmanı gonderebilseydim kitabı da göndercem ben sana da gönderemedim bi türlü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?