Valla bende diyorum daha çok yoruyor ama puanı az millet anlamadığım sporları yapıyo bi ton puan çıkıyo ortaya benim puan tırt görünmüyor bile onların yazdıklarını ben daha okuyamazken kaldıki nasıl yapıldığı google ye yazsam 40kere bakarım nasıl yazılıyo valla YaZaten senin yaptığın Cardiyo interval sanırım 4 puan vermişsin hepsinden daha fazla efor kaybettiriyor. Bu spor puanı konusu kafamda sürekli aslında.
Bende dedim bu kız bugün yok göremedim merak ettim3 leblebiben de goremeyince kesin kaçamak yapıyor diyordum gunahını almışım.
Ewet ya cardio muthis yoruyo bencede puani az hergun 30 dakikaydi bugun farkli bi video actim bacak agirlikli 15 dakikaydiValla bende diyorum daha çok yoruyor ama puanı az millet anlamadığım sporları yapıyo bi ton puan çıkıyo ortaya benim puan tırt görünmüyor bile onların yazdıklarını ben daha okuyamazken kaldıki nasıl yapıldığı google ye yazsam 40kere bakarım nasıl yazılıyo valla Ya
Allah askina niloyabebe ve glstn99 bu ne .insaf .sizin puanlariniz arasinda utanmayayim diye yuruyusu 2 saate cikardim yetmedi.twister yaptim yetmedi.yetmiyorrrrr.hayir hic kiskanmam aslinda amaaaaaa
Wawwww7 ocak spor ve su listesi
1.glstn99
100 mekik 100 puan
250 squat 250 puan
15 dakika cardio 60 puan
500 twister 100 puan
500 bolgesel 100 puan
Toplam 610 puan
2 lt su
2.lemonade17
90 dk yürüyüş 90 puan
60 mekik 60 puan
Toplam 150 puan
3.never_forget
2 saat yuruyus 120p
50 squat 50p
500 twister 100p
20dk kol 10p
Toplam 280p
4.Niloyabebe 1000 twıster 200p 1000 ip 200p 80 dk yuruyus 80p 80 mekik80p 500 bölgesel 100p toplam660
5.gülümse25
40dk cardio =160
500 ip =100
Toplam =260
1.5litre su
6.gamzemdwf
40dk bisiklet 80
bölgesel 800 160
Mekik 100 100
Twister 700 140
Squat 50 50
Plank 60sn 6
İp atlama 200 40
Merdiven 200 40
40 dk hııt cardio 160
Toplam 776
Burdayımmm rakibimBulutungokyuzu nerelerdeki onu bugun hic gormedim buralarda kiz rakibemmm neredesin bizim kilolar yakindi
3 leblebiben de goremeyince kesin kaçamak yapıyor diyordum gunahını almışım.
Yaaa çok tatlısınızBende dedim bu kız bugün yok göremedim merak ettim
Yemedim kız afferim bana. 1 kaşık yedimAynı şeyi yazmışızkaptan ben den daha insaflı o 3 demiş bak
İyi geceler canimmmKızçelerim iyi geceler ben yatar
Fasulyeyi abarttim galiba ama . 3 4 kepçe mi ne dolusu tabakİki çorba kaşığı yiyebilirsin ekmek yemiyosun zaten dimi
Yazmaya calisirim da neden ki ???Canım harfleri yutmadan yazar mısın.?
Menu bildirim yapiyim
Sabah ilik limonlu su
4 y kaşığı menemen
1 kk peynir beyaz . Biraz telli kaşar biraz labne
6 zeytin . Bol yeşillik domates salatalık
Ara yok
Akşam
1 tabak dolusu k. Fasulye
Yarım kaşıkpilav
Bol salata
1 yoğun kivamli ayran
Çay 4 5 adet dutkurusu 1 hurma yarım incir
Spor yok tam hazirlandim gidiodum eşim keşke gitmesen bu saatte dedi. Tepem attı kavga cikti gitmedim ben de
Takıntı var da ben de düzeltesim geliyor düzeltemiyorumYazmaya calisirim da neden ki ???
Afiyet olsun canım bence emzirdiğin için 3 öğün yap sen. Akşam gozun dönmüş gibi yemişsinMenu bildirim yapiyim
Sabah ilik limonlu su
4 y kaşığı menemen
1 kk peynir beyaz . Biraz telli kaşar biraz labne
6 zeytin . Bol yeşillik domates salatalık
Ara yok
Akşam
1 tabak dolusu k. Fasulye
Yarım kaşıkpilav
Bol salata
1 yoğun kivamli ayran
Çay 4 5 adet dutkurusu 1 hurma yarım incir
Spor yok tam hazirlandim gidiodum eşim keşke gitmesen bu saatte dedi. Tepem attı kavga cikti gitmedim ben de
Oooo süpersin odul olarak sana 50 puan vereyim o zaman ben.Valla bmyle düşünüceğinizi tahmin ettim kaptanım. Önümden ne profiteroller ne baharatlı kuruyemişler ne abur cuburlar geçti direndim ama spor yapamadım hiç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?