Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Oooo süpersin odul olarak sana 50 puan vereyim o zaman ben.
11 e kadar ekle listeye unuturum ben sonra
Görürsem söylerim hı hı oldu spor listesini ben hazırlıyom hergün silerim o 50puanı yok puan falan
Herkes kendine zayıflıyor haketsin alsın puanını

aksam tefonun sarjzi bitti tam yazacekken sonrada uyup kalmışım
7 ocak menum
sabah
peynir domate salatalık
2 haşlanmış yumurta
1 tane yumurtalı ekmek (kizarmis)
2bardak şekersiz çay
ara 1 elma (tarcinli)
öğlen
1 tabak kıymalı pirasa yanında yogur
ara
yarım armut
akşam
1 karnibahar (cicek)
5köfte bol salata

Ayy o ekmek kizarinca bir kokar bir kokar gecenlerde misafire yaptim pudra sekeride ektim ustune ama tuttum kendimi canim ben dun kurabiye yedim bugun hala uzgunum kendini durdurmaya calis ben o gun balkonda hava alip geldiydim gecmisti sende bi dene boyle zamanlarda

pişman değilim yedigime sabah kahvaltısı da dahil gün içinde hiç ekmek yemedim 1 dilim kızarmış yumurta oda emziriyorum onun hakkı icin

ben yaşam boyu ne yapacaksam o şekilde zayıflıyorum,
Abla geçen günde sorucaktım unuttum bu protein dedigin ne protein tozumu anlamadım
günde 3 farklı tür protein ve her öğünde tek tip almak zorundayım, sabah süt grubu olarak peyniri seçiyorum, öğlen yada akşam bakliyat olabilir, tavuk, balık yada et olabilir. öğle veya akşam 2 yumurta seçebilirim protein olarak. ve benim yazdığım tüm ağırlıklar çiğ ağırlık. aklınızda olsun. yani 1- süt grubu protein ( peynir ve yoğurt), 2-beyaz et grubu protein ( balık, tavuk ), 3-kırmızı et, 4- bakliyat ( mercimek, nohut, kuru fasülye, barbunya )

Günaydın kızlar iyi haftalar dün öğleden sonra regl oldum şişliğim var biraz 61.3 çıktım bu sabah ama kilo değil biliyorum çünkü cumartesi tartılmıştım tegl olursam gerçek kilomu bileyim diye 60.5 çıkmıştı inşallah cumaya gider ödem su içmeye başlayalım bakalım:)

Pazartesi kontrol Tartısı

gulenyuzumsunsen (72/72.2/-0.2)
İnnuk(61.6
Niloyabebe (76.4
Elmira2017 (60.7/61.3/-0.6)
Gulumse25(85
hamzakifzulal (69,5
Lemonade17(68.2
bulutungokyuzu (75.1
hCrb (78,2/78/0.2)
glstn99(63.4
Ecembal (64.9

Yeni gelen üyeler

@Gamzemdwf(81,2
@zeynepbbb (60,6
@Ecembal (64.9
@never_forget(75.3
@vorones71,5
@feyzax 63,5
@kozalakperisi 64,9
@soffty(70

İzindeki güzellerimiz
simeranya7 (96,7
asya_01(
Florence_N(72.2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…