Görürsem söylerim hı hı olduOooo süpersin odul olarak sana 50 puan vereyim o zaman ben.
11 e kadar ekle listeye unuturum ben sonra
neymiş nasıl bir şeymiş oooDiger gruplari gezdim geldimjumping jack arastirdim korktuydum zor bisey mi diye bildigim hareket cikti yuppi
aksam tefonun sarjzi bitti tam yazacekken sonrada uyup kalmışım
7 ocak menum
sabah
peynir domate salatalık
2 haşlanmış yumurta
1 tane yumurtalı ekmek (kizarmis)
2bardak şekersiz çay
ara 1 elma (tarcinli)
öğlen
1 tabak kıymalı pirasa yanında yogur
ara
yarım armut
akşam
1 karnibahar (cicek)
5köfte bol salata
neymiş nasıl bir şeymiş ooo
pişman değilim yedigime sabah kahvaltısı da dahil gün içinde hiç ekmek yemedim 1 dilim kızarmış yumurta oda emziriyorum onun hakkı icinAyy o ekmek kizarinca bir kokar bir kokar gecenlerde misafire yaptim pudra sekeride ektim ustune ama tuttum kendimi canim ben dun kurabiye yedim bugun hala uzgunum kendini durdurmaya calis ben o gun balkonda hava alip geldiydim gecmisti sende bi dene boyle zamanlarda
Tamam kaptan yapıyorum59 jumping jack de senden alalım+ %1 gelmezse cuma kork benden
kolay is dur bugün deneyim ben gün içindeSimdi ayaktayiz kollarimiz vucudumuzun yanlarinda bitisik ayaklarimizda bitisik ziplayip bacaklarimizi aciyoruz eller yukarda birlesiyor kelebekde derlerdi okuldayken canim
Normalde ben de takintiliyim da. Ama kk de yaziym allah ne verdiyseTakıntı var da ben de düzeltesim geliyor düzeltemiyorum
günde 3 farklı tür protein ve her öğünde tek tip almak zorundayım, sabah süt grubu olarak peyniri seçiyorum, öğlen yada akşam bakliyat olabilir, tavuk, balık yada et olabilir. öğle veya akşam 2 yumurta seçebilirim protein olarak. ve benim yazdığım tüm ağırlıklar çiğ ağırlık. aklınızda olsun. yani 1- süt grubu protein ( peynir ve yoğurt), 2-beyaz et grubu protein ( balık, tavuk ), 3-kırmızı et, 4- bakliyat ( mercimek, nohut, kuru fasülye, barbunya )Abla geçen günde sorucaktım unuttum bu protein dedigin ne protein tozumu anlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?