100 jumping jack alalım sendenKizlar oncelikle tum takimdan kaptandan ve pembe grup uyelerinden ozur diliyorum
Sabah bir yumurta bir dilim ekmek iki dilim salam
Ara yarim muz
Oglen aci biber ve bir dilim salamli tost iki dilim ekmege
Aksam bir kase pirasa zeytinyagli iki kasik mercimek yemegi bir kase yogurt bir dilim ekmek
Nolduysa sonra oldu misafirlikteyiz gorumcem kaynanam var ve eltim ditetteyim diyemedim neden bilmiyorum hatta yerken eltim kilo alicaksin dedi bende her halimle guzelim kocam begeniyo ya yeter dedim tiktim agzima kurabiyeleri tam 5 tane ustunede bir bardak fanta demin lavoboya gittim agladim kendime takima ihanet ettim uzerimdeki baskiya dayanamiyorum
59 jumping jack de senden alalım+ %1 gelmezse cuma kork benden7 Ocak Menüm
Sabah 8
Soğanlı yumurta
Peynir
1tb ekmeği
Ara 11
Haşhaş
2tb ekmek
Bir ceviz
Öğlen 13
4pırasa dolması
Ara17
biberli keten tohumlu üç kepekli bisküvi ile yoğurt
Akşam 19
4 pırasa dolması
Su 1 ama iki yaparım
Menüm fena biliyorum
Ya bak hepinizi iğneli fıçıya atarımValla pazartesi de kontrol iyi olmus.kacamak yapacak ara yoktam yapacam desen 2 gun sonraya nasil toparlayacan
Önce jumping jackKizlar desteginize tesekkur ederimbugun bir saat yuruyus yaptiydim ama oda bosa gitti yarin hic ekmek tuketmezsem maydanoz kaynatip icersem dengelerim umarim
Spor konusunda kiskan cnm ve daha fazla yapmak icin ugrasAllah askina niloyabebe ve glstn99 bu ne .insaf .sizin puanlariniz arasinda utanmayayim diye yuruyusu 2 saate cikardim yetmedi.twister yaptim yetmedi.yetmiyorrrrr.hayir hic kiskanmam aslinda amaaaaaa
Afiyet olsun . Ispanak ta pirinç var miydi
İstanbul iki gündür güneşli valla. Bugün nisan havasi gibiydi. Sen nerdesin de bakem kizlar sormus yazmamissin. 6 ay kis 2 ay yaz nerde oluyo tahmin edemedim.Kız burda sis ten göz gözü görmüyor dışarı buz ayaz insanı kesiyor resmen avm den çıkıp arabaya gidene kadar öldük sen parkta kahvaltı yap vay dünya
Pirasa dolmasi dicektim yaIspanak kiymaliydi canim kiymali yapinca koymuyorum pirinç tarzi.
Zaten zeytinyağli yapinca da bulgur koyarım daha lezzetli oluyor.
İstanbul iki gündür güneşli valla. Bugün nisan havasi gibiydi. Sen nerdesin de bakem kizlar sormus yazmamissin. 6 ay kis 2 ay yaz nerde oluyo tahmin edemedim.
canım doktorum zayıflama döneminde özellikle kas yapan spor yapmamı istemiyor, gün aşırı 40 dakika yürüyorum yada eliptik yapıyorum. kilo verme konusunda da sağlıklı bir şekilde yola devam ediyorum, hedefim verdiğim kilonun kalıcı olması yo-yo etkisi ne girmemek:)Abla sen spordan haber ver bak gurup olduk spor yoksa bari kilo vermeye daha bi gayret göster dibe vurmayak sonra
Bize gülerler valla
Nasıl tahmin edemiyonuz yaa alemsinizIspanak kiymaliydi canim kiymali yapinca koymuyorum pirinç tarzi.
Zaten zeytinyağli yapinca da bulgur koyarım daha lezzetli oluyor.
İstanbul iki gündür güneşli valla. Bugün nisan havasi gibiydi. Sen nerdesin de bakem kizlar sormus yazmamissin. 6 ay kis 2 ay yaz nerde oluyo tahmin edemedim.
Kaptancim netten sikinti var senin mesaji gormedim saygisizlik yapmis gibi oldu gormezden gelmis gibi yarin yapicam 100 tane jumping jackÖnce jumping jack
Canım yeni başladıysan zorlama. Onlar da öyle başlamadı sonuçta. Zamanla çoğaltırsın üzülme.Allah askina niloyabebe ve glstn99 bu ne .insaf .sizin puanlariniz arasinda utanmayayim diye yuruyusu 2 saate cikardim yetmedi.twister yaptim yetmedi.yetmiyorrrrr.hayir hic kiskanmam aslinda amaaaaaa
cuma da benim başlıyorBenimde eli kulaginda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?