Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

100 jumping jack alalım senden

59 jumping jack de senden alalım+ %1 gelmezse cuma kork benden

:7 ocak spor ve su listesi

1.glstn99
100 mekik 100 puan
250 squat 250 puan
15 dakika cardio 60 puan
500 twister 100 puan
500 bolgesel 100 puan
Toplam 610 puan
2 lt su

2.lemonade17
90 dk yürüyüş 90 puan
60 mekik 60 puan
Toplam 150 puan

3.never_forget

2 saat yuruyus 120p
50 squat 50p
500 twister 100p
20dk kol 10p
Toplam 280p

4.Niloyabebe 1000 twıster 200p 1000 ip 200p 80 dk yuruyus 80p 80 mekik80p 500 bölgesel 100p toplam660

Valla pazartesi de kontrol iyi olmus.kacamak yapacak ara yok tam yapacam desen 2 gun sonraya nasil toparlayacan
Ya bak hepinizi iğneli fıçıya atarım
Yediklerimiz kalçada göbekte basende yağ olarak duruyor zaten madem onlardan kurtulacağız kaçamak falan yok Arada bitter çikolata veya Migros vb marketlerde bulunan zuber marka sağlıklı atıştırmalıklardan yiyin yeter. Ya da nette bir sürü sağlıklı atıştırmalık tarifi var. Onlardan yapın yulafla meyveyle. Biraz sabır sonra sonsuz mutluluk

Afiyet olsun . Ispanak ta pirinç var miydi

Ispanak kiymaliydi canim kiymali yapinca koymuyorum pirinç tarzi.
Zaten zeytinyağli yapinca da bulgur koyarım daha lezzetli oluyor.

Kız burda sis ten göz gözü görmüyor dışarı buz ayaz insanı kesiyor resmen avm den çıkıp arabaya gidene kadar öldük sen parkta kahvaltı yap vay dünya
İstanbul iki gündür güneşli valla. Bugün nisan havasi gibiydi. Sen nerdesin de bakem kizlar sormus yazmamissin. 6 ay kis 2 ay yaz nerde oluyo tahmin edemedim.

Pirasa dolmasi dicektim ya

Abla sen spordan haber ver bak gurup olduk spor yoksa bari kilo vermeye daha bi gayret göster dibe vurmayak sonra
Bize gülerler valla
canım doktorum zayıflama döneminde özellikle kas yapan spor yapmamı istemiyor, gün aşırı 40 dakika yürüyorum yada eliptik yapıyorum. kilo verme konusunda da sağlıklı bir şekilde yola devam ediyorum, hedefim verdiğim kilonun kalıcı olması yo-yo etkisi ne girmemek:)

Nasıl tahmin edemiyonuz yaa alemsiniz

Allah askina niloyabebe ve glstn99 bu ne .insaf .sizin puanlariniz arasinda utanmayayim diye yuruyusu 2 saate cikardim yetmedi.twister yaptim yetmedi.yetmiyorrrrr. hayir hic kiskanmam aslinda amaaaaaa
Canım yeni başladıysan zorlama. Onlar da öyle başlamadı sonuçta. Zamanla çoğaltırsın üzülme.

ben merak ettiğim için sormak istiyorum, çok yoğun spor yapıyorsunuz ya spor alışkanlığınız, süreklimidir, yani diyetten önce ve istediğiniz kilolara geldikten sonrada aynı yoğunlukta yapacak mısınız?? zayıfladıktan sonra beslenme programınıza dikkat etmez ve zayıflama döneminde yaptığınız spordan daha fazlasını yapmazsanız tekrar kilo almazmısınız??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…