Korumaya calisicaz elbette bu kadar spor olmasada daha duragan olanlardan yapicaz beslenmede oyle bukadar cektigjmizi bi kalemde bitirmicezben merak ettiğim için sormak istiyorum, çok yoğun spor yapıyorsunuz ya spor alışkanlığınız, süreklimidir, yani diyetten önce ve istediğiniz kilolara geldikten sonrada aynı yoğunlukta yapacak mısınız?? zayıfladıktan sonra beslenme programınıza dikkat etmez ve zayıflama döneminde yaptığınız spordan daha fazlasını yapmazsanız tekrar kilo almazmısınız??
Cvp vermedim degil msj ları yeni okuyorum kuzum dadaşlar diyarındanım malesef erzurum 25 ordan geliyoIspanak kiymaliydi canim kiymali yapinca koymuyorum pirinç tarzi.
Zaten zeytinyağli yapinca da bulgur koyarım daha lezzetli oluyor.
İstanbul iki gündür güneşli valla. Bugün nisan havasi gibiydi. Sen nerdesin de bakem kizlar sormus yazmamissin. 6 ay kis 2 ay yaz nerde oluyo tahmin edemedim.
Ben hiç size zor hareket verir miyimDiger gruplari gezdim geldimjumping jack arastirdim korktuydum zor bisey mi diye bildigim hareket cikti yuppi
Bilemedin Doğu AnadoluValla olsa olsa icanadolu da biyer
Insallah cnm Rabbim gonkujuze gore fersinCvp vermedim degil msj ları yeni okuyorum kuzum dadaşlar diyarındanım malesef erzurum 25 ordan geliyo
Dua edin eşim okulu bitirsin göreve başlasın gidelim buralardan
Abla tmm senden spor istemiyorum sporda yarış yokmuş içim rahatladı dünden beri eridim aktım merakımdan ne olacak diye uykularım kaçtı kaptan sagolsun sadece kilo yarışı var sen kilo ver ben senden spor istemiyom söz canın yiyimcanım doktorum zayıflama döneminde özellikle kas yapan spor yapmamı istemiyor, gün aşırı 40 dakika yürüyorum yada eliptik yapıyorum. kilo verme konusunda da sağlıklı bir şekilde yola devam ediyorum, hedefim verdiğim kilonun kalıcı olması yo-yo etkisi ne girmemek:)
Aminnnnnnnnnnnn inş Allah Rabbim herkesin gönlüne göre versin inş bizleride içinde ayırmasınInsallah cnm Rabbim gonkujuze gore fersin
Abla geçen günde sorucaktım unuttum bu protein dedigin ne protein tozumu anlamadımdün ve bugünkü menüm:
sabah:70 gram peynir, 90 gram yeşillik, 25 gram çavdar ekmeği, 1 yeşil elma, 1 bardak çay
öğlen: 130 gram protein, 130 gram salata, 25 gram ekmek, 1 armut
akşam: 85 gram çiğ badem, 1 elma
Amin insallah cnmAminnnnnnnnnnnn inş Allah Rabbim herkesin gönlüne göre versin inş bizleride içinde ayırmasın
Abla tmm senden spor istemiyorum sporda yarış yokmuş içim rahatladı dünden beri eridim aktım merakımdan ne olacak diye uykularım kaçtı kaptan sagolsun sadece kilo yarışı var sen kilo ver ben senden spor istemiyom söz canın yiyim
Yok canım spor olur mu kilolara göre ayarlandı 80 kiloyla 60 kilonun yapacağı spor aynı olur mu. Verilen yüzdelere bakacağız sadeceAbla tmm senden spor istemiyorum sporda yarış yokmuş içim rahatladı dünden beri eridim aktım merakımdan ne olacak diye uykularım kaçtı kaptan sagolsun sadece kilo yarışı var sen kilo ver ben senden spor istemiyom söz canın yiyim
Zaten senin yaptığın Cardiyo interval sanırım 4 puan vermişsin hepsinden daha fazla efor kaybettiriyor. Bu spor puanı konusu kafamda sürekli aslında.7 ocak spor ve su listesi
1.glstn99
100 mekik 100 puan
250 squat 250 puan
15 dakika cardio 60 puan
500 twister 100 puan
500 bolgesel 100 puan
Toplam 610 puan
2 lt su
2.lemonade17
90 dk yürüyüş 90 puan
60 mekik 60 puan
Toplam 150 puan
3.never_forget
2 saat yuruyus 120p
50 squat 50p
500 twister 100p
20dk kol 10p
Toplam 280p
4.Niloyabebe 1000 twıster 200p 1000 ip 200p 80 dk yuruyus 80p 80 mekik80p 500 bölgesel 100p toplam660
5.gülümse25
40dk cardio =160
500 ip =100
Toplam =260
1.5litre su
3 leblebi07.01.2018
Sabah 11.30
5zeytin
1dilim kaşar
1yumurta tavada
Çok az tatlı kırmızı biber
İki dal maydanoz
2bardak çay
1 dilim ekmek
Öğle 15.30
1 kase brokoli çorbası
2 yk erişte
2 tk ıspanak
1dilim ayva
Akşam 11.00
3leblebi
Yarım kase yoğurt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?