- 28 Kasım 2016
- 1.179
- 2.194
- 63
- 34
Canım bugünkü sporsa ekleyebilirsin tabiki. Dün yaptığın spordan bahsediyorsan eğer o bugün 11 e kadar eklenecekti. Yani spor listeleri ertesi gün sabah 11 e kadar eklnebiliyorBen sporu eklemeye gec kaldim galba simdi bitti puan alamiyorum herhalde
tamam cnm güveniyorum sizeÇok haklısın canım cumaya kadar elimden gelenin en iyisini yapacağım merak etme sen:)
Kaldığımız yerden devam ettiğimiz için kazanıyoruz zaten canımMaşallah canım süpersininnuk tatlım sabah ıslak kek olayını okuyunca dün gece aklıma geldi. Benim bebişlerde son bir haftadır uyku düzenini şaşırdı iyice akşam üzeri uyuyup gece hortluyorlar haliyle bende kalkıyorum yat kalk derken uykumu hiç alamadan işe geliyorum. Bende ıslak kek yapmıştım geçtiğimiz günlerde misafirlerine 3 gündür yemedim yemedim dün gece stresten 1 dilim yedim üstelik aç falan değildim aynı senin gibi gözüm döndü menüde yok çünkü geceyarısı oldu bu olay ama bu sabah kaldığım yerden devam ediyorum şekersiz hayatıma cumaya kadar 3 gün var ve biz hedefimizi tutturmaya çalışalım elimizden geleni yapalım canım glstn99 ve takımımızın emeklerini boşa çıkarmayalım :)) benim reglnin ödemide giderse inşallah çok güzel olacak cumaya
Geçmiş olsun dikkat et canımip atlarken mi oldu bilmiyorum ayak tarak kemiklerim çok ağrıyor biri şişmişti geçen gün üst tarafı. Anlamadım ipide dikkatli atlıyorum aslında spor ayakkabıyla falan
kiz o taktik ne cok ihtiyacım var hep çırpınıyorum gene de sifirlayamiyorum evi
Neymiş o taktikler banada söyleyin de hayatimi duzenleyeyim yaa bu saatte kahvalti yapcam sonra aksama kadar ev işi
Tesekkur ederim tatlim cok yardimci oldun banaCanım bugünkü sporsa ekleyebilirsin tabiki. Dün yaptığın spordan bahsediyorsan eğer o bugün 11 e kadar eklenecekti. Yani spor listeleri ertesi gün sabah 11 e kadar eklnebiliyor
kız gezmelerde hamurişi felan götürme bak bozuşuruz şimdi iş yerinde arkadaş yemek veriyor pide yaptırmış oturmuş herkes yiyor ben çay yudumluyorum bütün ısrarlara rağmen oturmadım masya tadına sonra bakarım dedim ben salatasından yerim azcık ucundan tadına bakarım napim okadarda olsun tüm işyeri etli pide koktuuuuVallahi kizlar dün ev isi uykusuzluk falan derken kirdim gecirdim çocukları sonra vicdanim sizladi tabi. Benim beceriksizligimin acisini genelde onlardan cikariyor.
Oturdum aksam 5 bucuk 6 gibi yapilacaklar listesi hazirladim. Ev islerini gunluk iki gunluk haftalik 15 günlük aylik gibi ayirdim. Haftalik ve gunluk plan yaptim. Kurallar belirledim. Saat 8 bucuk gibi bitti.
Sonra bugune kalmamasi gerekn isleri yaptim gece 11 e kadar.
Gulenyuzumsun un taktikleri
Aksamdan mutfagi toplayip bulasik mak. Calistirmak.
Camasir mak calistirmak ama ben doldurup sabah ilk is calistiriyorum gece esim huysuzluk yapiyo cunku.
Odalari derli toplu biraktim.
Sabah kalkinca planimi tikir tikir uyguladim.
Simdi once kuaföre sonra gezmeye.
Hadi gorusuruz ogleden sonra
Geçmiş olsun canım. Siz yanında durmuyor musunuz. Dışarda mı bekliyorsunuz.Selam kızlar hastanedeyim 1 buçuk ta hem dr bilgi veriyor sonrada kısa süre gormemize izin veriyorlar. Hastanenin kokusu bile hasta ediyor sanki insani
Kaptanım nasıl oldunuz daha iyimisinizGeçmiş olsun canım. Siz yanında durmuyor musunuz. Dışarda mı bekliyorsunuz.
Bugünün sporu u eklemek için yarın sabah 11e kadar süren var canım.Ben sporu eklemeye gec kaldim galba simdi bitti puan alamiyorum herhalde
Yogunbakima hasta alan yer mi var ? Alınmaz ki..Geçmiş olsun canım. Siz yanında durmuyor musunuz. Dışarda mı bekliyorsunuz.
Sıcak su daha çok şişirir buz koyabılırsinGeçmiş olsun dikkat et canım
Zorlama
Sıcak suyla sabunla ovala
Kaptanım nasıl oldunuz daha iyimisiniz
Yoğun bakımda mı ki. Çıkmadı mı.Yogunbakima hasta alan yer mi var ? Alınmaz ki..
biz hergün öğle arası alırdım içeri birinci derece yakınlarınıYogunbakima hasta alan yer mi var ? Alınmaz ki..
geçmiş olsun kaptanım daha iyi olduguna sevindimİyi sayılırım canım. Yatıyorum boş boş çok sağol.
Yoğun bakımda mı ki. Çıkmadı mı.
Dün gece yatmadan ictim rezene . Gene icecem kaptanım. Bi de oGlen ıhlamur vs çayı icmistim. Öksürük var daAfiyet olsun. Aralarda rezene papatya ısırgan vs bişey çayı içsene sut olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?