Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Ben sporu eklemeye gec kaldim galba simdi bitti puan alamiyorum herhalde
Canım bugünkü sporsa ekleyebilirsin tabiki. Dün yaptığın spordan bahsediyorsan eğer o bugün 11 e kadar eklenecekti. Yani spor listeleri ertesi gün sabah 11 e kadar eklnebiliyor

aynen öyle cnm tutturabiliriz az sabır ve irade

Kaldığımız yerden devam ettiğimiz için kazanıyoruz zaten canım benim eskiden yaptığım en büyük hata bir dilim pasta çikolata yedim diye diyeti sporu bırakmamdi. Şimdi bu bakış acimi değiştirdim ve gayet gidiyor kilolar :)
Senin sekersiz21 gün nasıl gidiyor birebir kitaptaki menülere uyuyorsun galiba. Bende başladım kitaba menülerin aynısını yapamıyorum ama şekersiz 8. Gunumdeyim :)

kiz o taktik ne cok ihtiyacım var hep çırpınıyorum gene de sifirlayamiyorum evi

Neymiş o taktikler banada söyleyin de hayatimi duzenleyeyim yaa bu saatte kahvalti yapcam sonra aksama kadar ev işi

Vallahi kizlar dün ev isi uykusuzluk falan derken kirdim gecirdim çocukları sonra vicdanim sizladi tabi. Benim beceriksizligimin acisini genelde onlardan cikariyor.
Oturdum aksam 5 bucuk 6 gibi yapilacaklar listesi hazirladim. Ev islerini gunluk iki gunluk haftalik 15 günlük aylik gibi ayirdim. Haftalik ve gunluk plan yaptim. Kurallar belirledim. Saat 8 bucuk gibi bitti.
Sonra bugune kalmamasi gerekn isleri yaptim gece 11 e kadar.
Gulenyuzumsun un taktikleri
Aksamdan mutfagi toplayip bulasik mak. Calistirmak.
Camasir mak calistirmak ama ben doldurup sabah ilk is calistiriyorum gece esim huysuzluk yapiyo cunku.
Odalari derli toplu biraktim.
Sabah kalkinca planimi tikir tikir uyguladim.
Simdi once kuaföre sonra gezmeye.
Hadi gorusuruz ogleden sonra

kız gezmelerde hamurişi felan götürme bak bozuşuruz şimdi iş yerinde arkadaş yemek veriyor pide yaptırmış oturmuş herkes yiyor ben çay yudumluyorum bütün ısrarlara rağmen oturmadım masya tadına sonra bakarım dedim ben salatasından yerim azcık ucundan tadına bakarım napim okadarda olsun tüm işyeri etli pide koktuuuu

kendimle gurur duyuyorum etli pidenin tadına bile bakmadım koca kase yeşillik satası bol limon sıktım yağsız onu yedim bi tane hazır çorbaya 4 küçük kepekli galeta doğradım bir bardakta ayran ohhh miisss yarım saatte yürüyüşümü yaptım geldim onlar yerken afferin bana dimi kaptanım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…