Ayy ne güzel büyük bi huzur . Valla bu his gibisı yok. İnsan yedikten sonra li pismanlik tan sa bu duygu superrrrkendimle gurur duyuyorum etli pidenin tadına bile bakmadım koca kase yeşillik satası bol limon sıktım yağsız onu yedim bi tane hazır çorbaya 4 küçük kepekli galeta doğradım bir bardakta ayran ohhh miisss yarım saatte yürüyüşümü yaptım geldim onlar yerken afferin bana dimi kaptanım
Geçmiş olsun kapiiimmm. .Günaydın herkese..
Sabahı zor ettim bu gün. Ben de hastayım bebek de ateşli yapıştı bana sabaha kadar.
Afferin kız sana aynen devam
Bugun ki meyve hakkıhakkın böylelikle bitti . Yeme emiYine hastayım ve canım yine deli gibi meyve istiyorr
Kahvaltı da bir küçük portakal
Az önce de 2 mandalina yedim
1 kilo olsa yine yerim
Aynennnn@anka_misali
Geçmiş olsun tekrar canım
Bende sabaha kadar nefes alamadım Boğaz ağrısından kapanmasından
Bugun ki meyve hakkıhakkın böylelikle bitti . Yeme emi
Owweeee. .kız senle yarışa girsek biz. Geleçek cuma. Benim kankiler pek sıkıştırmio. Ben yerken aklıma sen gel o nEvet gün itibariyle bir 300gr daha gülümse25 den gider 82.8
Vav iştah açıcı görünüyor :)Kızlar bugünkü kahvaltım . Anne doyuran kahvaltı . Kaymak şurda ki . Kapya biber. Vs .yiyemediklerim 3 zeytin ve 1 dilim peynir Eki Görüntüle 2091244
SüpersinVallahi kizlar dün ev isi uykusuzluk falan derken kirdim gecirdim çocukları sonra vicdanim sizladi tabi. Benim beceriksizligimin acisini genelde onlardan cikariyor.
Oturdum aksam 5 bucuk 6 gibi yapilacaklar listesi hazirladim. Ev islerini gunluk iki gunluk haftalik 15 günlük aylik gibi ayirdim. Haftalik ve gunluk plan yaptim. Kurallar belirledim. Saat 8 bucuk gibi bitti.
Sonra bugune kalmamasi gerekn isleri yaptim gece 11 e kadar.
Gulenyuzumsun un taktikleri
Aksamdan mutfagi toplayip bulasik mak. Calistirmak.
Camasir mak calistirmak ama ben doldurup sabah ilk is calistiriyorum gece esim huysuzluk yapiyo cunku.
Odalari derli toplu biraktim.
Sabah kalkinca planimi tikir tikir uyguladim.
Simdi once kuaföre sonra gezmeye.
Hadi gorusuruz ogleden sonra
Kız eşim 1kasa mandalina getirdi 10gündür orda duruyor 3tane ancak yemişimdir yarısıda çürümeye başlamış sendeki bu meyve aşkı nedir böyle valla 40yıl yemesem aklıma meyve gelmiyo akşam yarım elma yarım armut dilimledim yatana kadar gittim geldim yedimYine hastayım ve canım yine deli gibi meyve istiyorr
Kahvaltı da bir küçük portakal
Az önce de 2 mandalina yedim
1 kilo olsa yine yerim
Bende geçen hafta verememiştim biliyon benden gittiyse sendende gider ama sakın ipin ucunu kaçırma hemi bozuşuruz@anka_misali
Geçmiş olsun tekrar canım
Bende sabaha kadar nefes alamadım Boğaz ağrısından kapanmasından
Gulumse24
Dünden bugüne 300 gr mı
Maşallah diyorum nazar değmesin
Bugün salı ve ben hala 72 yim. Hatta 100 gr da artı var .
Valla beni tutmanız lazımBende geçen hafta verememiştim biliyon benden gittiyse sendende gider ama sakın ipin ucunu kaçırma hemi bozuşuruz
Valla bende kendimi yememek için zor tutuyorum ,1 tane de kivi yemiştim onu söylemeyi unuttumKız eşim 1kasa mandalina getirdi 10gündür orda duruyor 3tane ancak yemişimdir yarısıda çürümeye başlamış sendeki bu meyve aşkı nedir böyle valla 40yıl yemesem aklıma meyve gelmiyo akşam yarım elma yarım armut dilimledim yatana kadar gittim geldim yedim
Şu tavada duranın yanına sıcak ekmek olacak gömerdim eskiden 1ekmekle valla ne salakmışımKızlar bugünkü kahvaltım . Anne doyuran kahvaltı . Kaymak şurda ki . Kapya biber. Vs .yiyemediklerim 3 zeytin ve 1 dilim peynir Eki Görüntüle 2091244
Ay n én daha gecen haftaya kadar . Hatta mis gibj simit ve poğaça ileŞu tavada duranın yanına sıcak ekmek olacak gömerdim eskiden 1ekmekle valla ne salakmışım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?