Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

kiz o taktik ne cok ihtiyacım var hep çırpınıyorum gene de sifirlayamiyorum evi

Tekrar günaydın Kızlar sporunu eklemeyen varmı son 13dk listeyi paylaşıcam haberiniz olsun sporunuz yanmasın varsa yazın diyim

Çok sevindim canım .
Bir hafta yaparsan alışırsın zaten düzen oturur kendi kendine

E Ecembal
Dün oruç iyiydi canım
Gece sahur yapacaktım ama boğazım full kapandı şişti yine
Bende iyileşene kadar tutmayayım dedim bugün tutamadım..

Sabahta tartıldım 72 kiloyum
Bi hafta iyi gidiyor kilo
Bi hafta tıkanıyor
Antibiyotik kullanıyorum acaba etkisi varmı bilmiyorum canım sıkılıyor veremeyince

Neymiş o taktikler banada söyleyin de hayatimi duzenleyeyim yaa bu saatte kahvalti yapcam sonra aksama kadar ev işi

kızlar bu sabah tartıldım 62700 hedefimi tuttrdum şimdiden sanırım umarım korurum bacak ölçtüm 58 dim 15 gün önce 56 olmuş

Maşallah canım süpersin innuk tatlım sabah ıslak kek olayını okuyunca dün gece aklıma geldi. Benim bebişlerde son bir haftadır uyku düzenini şaşırdı iyice akşam üzeri uyuyup gece hortluyorlar haliyle bende kalkıyorum yat kalk derken uykumu hiç alamadan işe geliyorum. Bende ıslak kek yapmıştım geçtiğimiz günlerde misafirlerine 3 gündür yemedim yemedim dün gece stresten 1 dilim yedim üstelik aç falan değildim aynı senin gibi gözüm döndü menüde yok çünkü geceyarısı oldu bu olay ama bu sabah kaldığım yerden devam ediyorum şekersiz hayatıma cumaya kadar 3 gün var ve biz hedefimizi tutturmaya çalışalım elimizden geleni yapalım canım glstn99 ve takımımızın emeklerini boşa çıkarmayalım :)) benim reglnin ödemide giderse inşallah çok güzel olacak cumaya

aman diyim turuncu takımım nolur beni yalnız bırakmayın az sabır lütfen çok canınız çektiyse ucundan alın tüm dilimi yemeyin beni düşünün nolurrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…