- 15 Mart 2017
- 1.467
- 2.380
- 133
- 46
Günaydın herkese..
Sabahı zor ettim bu gün. Ben de hastayım bebek de ateşli yapıştı bana sabaha kadar.
Canim menulerini 1.sayfaya ekliyor musun, ben orada göremedim de. Oraya da ekle menülerini yoksa listeye girmen gecikirGunaydin kizlar sekerim ben dun 100 tane kaptanin verdigi egzersizden yaptim menuyude erken yazmistim temizlik yapicam diye
Canim menulerini 1.sayfaya ekliyor musun, ben orada göremedim de. Oraya da ekle menülerini yoksa listeye girmen gecikir
günaydın kızlar yapma takım arkadaşım turuncu adınaaaaDun aksam yapmistim cocuklara dun yemedim. Sabah yemedim. Saatlerce direndimm de direndim.
Sonra disari ciktim geldim ogle yemegi yiyecektim. Arkadasim geldi. Hamile kizcagiz ona koydum iki dilim cayin yanina.
Bir noktadan sonra gözüm döndu resmen..
Öğle yemegini yiyebilsem tutardım kendimi.
ewet ben önermiştim çok işe yarıyor bende fazla içme cır cır olursun cnmSabah gozum donsede kahvaltim belli mis gibi..
Ama bu pismanlim var yaa fena ki ne fenaa..
Firsatim olaydi buraya yazaydim belki bir dilimle birakabilirdim.
Ama olan oldu bi kere..
Tek tesellim o kadar yiyince iki gundur cikamadigim wc ye cikabilmek oldu.
Kuru kayisi bile banamisin demiyor. Nasil bi tembellikse.
Biri açlık otu diye bisey onermisti. Carsamba alayimda onundeneyom birde bakalim.
afiyet olsun cnm ben bayılırım kelle paçaya ve kendim yaparım çokta güzel yaparım kışın inanılmaz vitaminli8 ocak p.tesi menü
Kahvalti 11. De 5 dilim sucuk 1 kase kadar karışık peynir köy peyniri ve yagli peynir olarak 1 dilim tahin helvasi
Ara öğün 15.00 bir fincan sade turk kahvesi minik bir lokum
Aksam 19.00 büyük bir kase kelle paca çorbası (ilkkez denedim eşimin ısrar uzerine harikaydi denemeyenler iyi bi yerde icsinler derim) 1 içli köfte 2 çiğköfte
Sen harikasin canim yaa..kızlar bu sabah tartıldım 62700 hedefimi tuttrdum şimdiden sanırım umarım korurum bacak ölçtüm 58 dim 15 gün önce 56 olmuş
20kilo gitmiş nerdeyse daha fazlasıda gider insallah. Veremeyecek olsan bu zamana kadar bu kiloyu verebilir miydin. Yine gider insallahAllahim ya, millet çatır çatır kilo veriyor. Benim şu açlık işi detoks etkisi yapar da bir kıpırtı olur artık. Çok sıkıldım...
Sen ben gülenyüzümsünsenRenklerin üyeleri hangi sayfada kaldı? Biz kırmızı gurup 2 kişi miyiz? 3.müz kim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?