Senin senden başka dostunda yok düşmanından yok bunu bil biz seni göremeyiz ama sen kendini iyi bilirsin neyin sana zarar ve kar getirdiğini gözünün önüne al geçmişi düşün ona göre ye kuzumValla beni tutmanız lazım
Simit poaça menemenle gitmez migdem o kadar pis degil henüz ama ekmek olurdu kesinAy n én daha gecen haftaya kadar . Hatta mis gibj simit ve poğaça ile
Şu tavada duranın yanına sıcak ekmek olacak gömerdim eskiden 1ekmekle valla ne salakmışım
Ooooo çok geç. Bu saate kadar aç mı kaldınKaptanim resimdeki kahvaltı yi . Öğlen yani 13.00 de yemek zorunda kaldım. Kahvaltı zamanı bebelerdn fırsat bulamiomAnka
Ben severim simitle melemenSimit poaça menemenle gitmez migdem o kadar pis degil henüz ama ekmek olurdu kesin
Yaşasın yemek yemek
Niye saglıklı olduktan sonra acımızdanmı ölelim
Gidip gelip yemesene. Ye bi seferde insülini yukseltip duruyorsun öyle.Kız eşim 1kasa mandalina getirdi 10gündür orda duruyor 3tane ancak yemişimdir yarısıda çürümeye başlamış sendeki bu meyve aşkı nedir böyle valla 40yıl yemesem aklıma meyve gelmiyo akşam yarım elma yarım armut dilimledim yatana kadar gittim geldim yedim
He he çevir kazı yanmasınNiye saglıklı olduktan sonra acımızdanmı ölelim
Melemen degil menemen lütfenBen severim simitle melemen
Ben de hiç aramam meyve. En son detoxda portakal yemiştim sanırım.Valla bende kendimi yememek için zor tutuyorum ,1 tane de kivi yemiştim onu söylemeyi unuttum
Ben meyve sevmiyorum ancak öyle yiyorum bi seferde 1elma yiyince beni şişiriyo safra kesem yokyaGidip gelip yemesene. Ye bi seferde insülini yukseltip duruyorsun öyle.
Yeme o zaman zorlama. Benim de yok aldılar.Ben meyve sevmiyorum ancak öyle yiyorum bi seferde 1elma yiyince beni şişiriyo safra kesem yokya
Milleti gaza getirim kilo alsın bu hafta bireysellik benim ilk 3.kesin girmeliyimHe he çevir kazı yanmasın
Ha ha ha sonunda bi yanlış bulduMelemen degil menemen lütfen
Sonra vitaminsiz kalıyom neydimmYeme o zaman zorlama. Benim de yok aldılar.
Git diğer takımlarda yap onuMilleti gaza getirim kilo alsın bu hafta bireysellik benim ilk 3.kesin girmeliyim
Yok valla ben o kadar fesat delimdir aşk olsunHa ha ha sonunda bi yanlış buldukaç gündür bu anı bekliyordun dimi itiraf et
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?