Neyse ben sana karatayın kitabını göndereceğim inşallah. Kendiminkini göndereceğim ama okunmuş kitapSonra vitaminsiz kalıyom neydimm
Ben provakoröt müyüm takımları dolanim benim bölgem burası bunları yoldan çıkarıcamGit diğer takımlarda yap onu
Sen bana eşofmanı mı gönderNeyse ben sana karatayın kitabını göndereceğim inşallah. Kendiminkini göndereceğim ama okunmuş kitap
Kaptanım bide imzala olar mıNeyse ben sana karatayın kitabını göndereceğim inşallah. Kendiminkini göndereceğim ama okunmuş kitap
Kaptanım bide imzala olar mı
Hepsini bir göndereceğim inşallah... Bu gün aradım yine iptal edin göndermeyecekseniz dedim Yarına kadar göndermezlerse çarşıdan alıp göndereceğimSen bana eşofmanı mı gönder
Ne o kıskandın mı?
Ayyy çok tşk ederim valla Allah ne muradın varsa versin Rabbimde senin yüzünü güldürsün inş kendi memleketimde bile yok baktırdımHepsini bir göndereceğim inşallah... Bu gün aradım yine iptal edin göndermeyecekseniz dedim Yarına kadar göndermezlerse çarşıdan alıp göndereceğim
Kuzum bak gerçekten öyle bi dönem var bende çok yaşadım ve yedim de ama şimdide oluyo dürtüyor beni ama hakim oluyorum kendime bence beyni biz yönlendiriyoruz beyin bizi degilAnka
Bu saate kadar
1 portakal
2 mandalina
1 kivi
Aslında neden bu kadar oldu biliyormusun kaptanım
Çünkü içimde ki ye ye diyen hortlak yine hortladı bende mandalinayla kiviyle geçiştirmeye çalıştım
Maşallah doldurmuşsun hakkı. Git leslie yap egzersiz içindeki canavarı öldürürAnka
Bu saate kadar
1 portakal
2 mandalina
1 kivi
Aslında neden bu kadar oldu biliyormusun kaptanım
Çünkü içimde ki ye ye diyen hortlak yine hortladı bende mandalinayla kiviyle geçiştirmeye çalıştım
Çok ilginç gerçekten. Sizin oralarda kilolu oranı mı az acaba.Ayyy çok tşk ederim valla Allah ne muradın varsa versin Rabbimde senin yüzünü güldürsün inş kendi memleketimde bile yok baktırdım
Çok hastayım ama bugün yapmadan uyumayacağım kaptanımMaşallah doldurmuşsun hakkı. Git leslie yap egzersiz içindeki canavarı öldürür
86 yken 48-50 beden giyiyordumÇok ilginç gerçekten. Sizin oralarda kilolu oranı mı az acaba.
Konya da her 3 kadından biri XL
Sezon sonu indirimlerde gidiyorum hep 36- kalmış oluyor
Ben buralardayım.Huuuuu huuuuuuuuu
Nerdesiniz baaaaaaayanlar
Napıyorsun miden nasıl olduBen buralardayım.
13 .00 demişm dr 12 12 buçukOoooo çok geç. Bu saate kadar aç mı kaldın
Hedefin neden 70 ilk hedef mj olmak istedgn bu muBen buralardayım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?