Ay benim dé midem pisss galiba .ben yerdim yerimmmBen severim simitle melemen
Şimdiden afiyet olsun. Ne alican bize de göster . Ben aksma ne pisirsem yahuuuKendime semizotu yemegi yaptım birazdan çıkıp kendime ciciler alıcam
Hakettim demi
Bugün iyiyim şükür. Sabah az yedim ve gün boyu pek bir şey yemedim, iyiyim.Napıyorsun miden nasıl oldu
Bu benim 2. Hedefim. İlk hedefim 80di. Kesin hedefini diyetisyene gittikten sonra belirleyeceğim. Şimdilik 70.Hedefin neden 70 ilk hedef mj olmak istedgn bu mu
Ayyharika sin . Ben de nette gezinirken Brownı tarifi izledim . Bayilicimmmm galibaaaaKızlar inanılmaz tatlı krizim tuttu uzun zamandır olmuyordu rahattim. Kendimle savaştım resmenicimdeki şeytan uzun zamandır yemiyorsun bı küçük kek yesem nolur sanki dedi ama ben bir elma ve bol tarçınlı sütle atlattım çok şükür
Hımm iyi o zamn . Çünkü boyuna göre sanki bi 65 gelse süper olur . Olucak inşallahBu benim 2. Hedefim. İlk hedefim 80di. Kesin hedefini diyetisyene gittikten sonra belirleyeceğim. Şimdilik 70.
Harikasın canım pembisler senin ile iftihar ediyor gururumuzKızlar inanılmaz tatlı krizim tuttu uzun zamandır olmuyordu rahattim. Kendimle savaştım resmenicimdeki şeytan uzun zamandır yemiyorsun bı küçük kek yesem nolur sanki dedi ama ben bir elma ve bol tarçınlı sütle atlattım çok şükür
Eltimde konyalı gerçekten ailesi kiloluÇok ilginç gerçekten. Sizin oralarda kilolu oranı mı az acaba.
Konya da her 3 kadından biri XL
Sezon sonu indirimlerde gidiyorum hep 36- kalmış oluyor
Ay evet pembis neyin gruplar vardı. Ben yeşiller dim galiba . Kimdi benden olanlar bi adım öne ciksalarda en azından birbirimizin menülerini takip etsek vursak sopalasak. Sanırım biri N never_forget tiHarikasın canım pembisler senin ile iftihar ediyor gururumuz
Alış verişe gittim şimdi geldim eşimi bekliyorum yemek yiycem çok acıktımHuuuuu huuuuuuuuu
Nerdesiniz baaaaaaayanlar
aferin sana cnm sen kazandın içindeki şeytan değilKızlar inanılmaz tatlı krizim tuttu uzun zamandır olmuyordu rahattim. Kendimle savaştım resmenicimdeki şeytan uzun zamandır yemiyorsun bı küçük kek yesem nolur sanki dedi ama ben bir elma ve bol tarçınlı sütle atlattım çok şükür
Ayyharika sin . Ben de nette gezinirken Brownı tarifi izledim . Bayilicimmmm galibaaaa
Neyseki yok evdé yememmmm
Harikasın canım pembisler senin ile iftihar ediyor gururumuz
aferin sana cnm sen kazandın içindeki şeytan değil
Çanta aldım 6tanede penye aldım ya bütün penye lerim çamaşır suyu oldu hepsini yeniledim ve dar aldım nasıl olsa kilo veriyom diye L beden dim M aldım hepsiniŞimdiden afiyet olsun. Ne alican bize de göster . Ben aksma ne pisirsem yahuuu
aynen katılıyorum regl dönemim yakın benimde hiç sevmem tatlıyı ama şekerim düşüyo sanırım şimdi 3 kaşık yoğurt ve 3 hurma yedim bendeSağolun kızlar buraya yazdım ki birileri daha aynı şeyi yaşarsa belki bir faydası olurher şeyin çaresi var ama kaçamak yaptıktan sonraki pişmanlığın çaresi yok maalesef
Kız sizin içinizde şeytanmı var içindeki şeytan diyonaferin sana cnm sen kazandın içindeki şeytan değil
hayırlı olsun bak ne kadar mutlu oldun darısı small bedene cnmÇanta aldım 6tanede penye aldım ya bütün penye lerim çamaşır suyu oldu hepsini yeniledim ve dar aldım nasıl olsa kilo veriyom diye L beden dim M aldım hepsini
ewet o öyle demiş içimizde zayıflamamızı istemeyen bi körolası şeytan var dürtüp duruyo ya ye bi taneden bişeycik olmaz diyenKız sizin içinizde şeytanmı var içindeki şeytan diyon
Ayy güzel günler de kullan hayırlı olsun. Ben de s alırdım hamilelikte n önce. Ama yakın zamanda hamileyken falan xl l aldım ama geçen perşembe ben de m aldım çok da güzel olui . Hedef s almakÇanta aldım 6tanede penye aldım ya bütün penye lerim çamaşır suyu oldu hepsini yeniledim ve dar aldım nasıl olsa kilo veriyom diye L beden dim M aldım hepsini
Ay yemek yapasım yok. Hamsi tava yapan bi yer var mis kociye söylesem de alsaAlış verişe gittim şimdi geldim eşimi bekliyorum yemek yiycem çok acıktım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?