Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Ayyharika sin . Ben de nette gezinirken Brownı tarifi izledim . Bayilicimmmm galibaaaa
Neyseki yok evdé yememmmm

Harikasın canım pembisler senin ile iftihar ediyor gururumuz

Ay evet pembis neyin gruplar vardı. Ben yeşiller dim galiba . Kimdi benden olanlar bi adım öne ciksalarda en azından birbirimizin menülerini takip etsek vursak sopalasak. Sanırım biri N never_forget ti

aferin sana cnm sen kazandın içindeki şeytan değil

Ayyharika sin . Ben de nette gezinirken Brownı tarifi izledim . Bayilicimmmm galibaaaa
Neyseki yok evdé yememmmm

aferin sana cnm sen kazandın içindeki şeytan değil

Sağolun kızlar buraya yazdım ki birileri daha aynı şeyi yaşarsa belki bir faydası olur her şeyin çaresi var ama kaçamak yaptıktan sonraki pişmanlığın çaresi yok maalesef

Sağolun kızlar buraya yazdım ki birileri daha aynı şeyi yaşarsa belki bir faydası olur her şeyin çaresi var ama kaçamak yaptıktan sonraki pişmanlığın çaresi yok maalesef
aynen katılıyorum regl dönemim yakın benimde hiç sevmem tatlıyı ama şekerim düşüyo sanırım şimdi 3 kaşık yoğurt ve 3 hurma yedim bende

Çanta aldım 6tanede penye aldım ya bütün penye lerim çamaşır suyu oldu hepsini yeniledim ve dar aldım nasıl olsa kilo veriyom diye L beden dim M aldım hepsini
Ayy güzel günler de kullan hayırlı olsun. Ben de s alırdım hamilelikte n önce. Ama yakın zamanda hamileyken falan xl l aldım ama geçen perşembe ben de m aldım çok da güzel olui . Hedef s almak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…