Digeride benAy evet pembis neyin gruplar vardı. Ben yeşiller dim galiba . Kimdi benden olanlar bi adım öne ciksalarda en azından birbirimizin menülerini takip etsek vursak sopalasak. Sanırım biri @never_forget ti
Ay onu bende çok yapıyorum nasıl olsa zayiflayacagim deyip deyip bir beden küçük alıyordum hep yıllardır duran bir elbise ve iki tayt varÇanta aldım 6tanede penye aldım ya bütün penye lerim çamaşır suyu oldu hepsini yeniledim ve dar aldım nasıl olsa kilo veriyom diye L beden dim M aldım hepsini
Ay evet ben dedim onu hep bı melek bı şeytan belirir ya filmlerde falan ordan aklıma geldiKız sizin içinizde şeytanmı var içindeki şeytan diyon
maşallah masallahEvet gün itibariyle bir 300gr daha gülümse25 den gider 82.8
kitap derken karatayin kitabi mi?Kaldığımız yerden devam ettiğimiz için kazanıyoruz zaten canımbenim eskiden yaptığım en büyük hata bir dilim pasta çikolata yedim diye diyeti sporu bırakmamdi. Şimdi bu bakış acimi değiştirdim ve gayet gidiyor kilolar :)
Senin sekersiz21 gün nasıl gidiyor birebir kitaptaki menülere uyuyorsun galiba. Bende başladım kitaba menülerin aynısını yapamıyorum ama şekersiz 8. Gunumdeyim :)
ay benim kocamin aynisından buldumVallahi kizlar dün ev isi uykusuzluk falan derken kirdim gecirdim çocukları sonra vicdanim sizladi tabi. Benim beceriksizligimin acisini genelde onlardan cikariyor.
Oturdum aksam 5 bucuk 6 gibi yapilacaklar listesi hazirladim. Ev islerini gunluk iki gunluk haftalik 15 günlük aylik gibi ayirdim. Haftalik ve gunluk plan yaptim. Kurallar belirledim. Saat 8 bucuk gibi bitti.
Sonra bugune kalmamasi gerekn isleri yaptim gece 11 e kadar.
Gulenyuzumsun un taktikleri
Aksamdan mutfagi toplayip bulasik mak. Calistirmak.
Camasir mak calistirmak ama ben doldurup sabah ilk is calistiriyorum gece esim huysuzluk yapiyo cunku.
Odalari derli toplu biraktim.
Sabah kalkinca planimi tikir tikir uyguladim.
Simdi once kuaföre sonra gezmeye.
Hadi gorusuruz ogleden sonra
Yok şekersiz 21 gün kitabı onunkimaşallah masallah
kitap derken karatayin kitabi mi?
ay benim kocamin aynisından buldum
Offf lahana sarması çok seviyorum da bi cesaret edip saramadım.Menum
Sabah 6
3 dilim ekmek
1 tk pekmez
Biraz peybir
1 bardak sut
Öglen 12
1 kase sebze corbası
Ara
Sütlü kahve
Aksam
18
6 tane lahana sarması
1 kase yogurt
Gec saatlerde cay
Benim hazır dondurucudan cıkartıp hemen sarıyorumOfff lahana sarması çok seviyorum da bi cesaret edip saramadım.
Yok canim yogun bakımda saat bir bucukta 1 dk görebiliyoruz. Nöbet geçirmiş yine sol tarafa vurmuş etkisi. Çok üzülüyorum ya cokkGeçmiş olsun canım. Siz yanında durmuyor musunuz. Dışarda mı bekliyorsunuz.
Gec mis olsun canım ya cok üzüldümYok canim yogun bakımda saat bir bucukta 1 dk görebiliyoruz. Nöbet geçirmiş yine sol tarafa vurmuş etkisi. Çok üzülüyorum ya cokk
Yok canim yogun bakımda saat bir bucukta 1 dk görebiliyoruz. Nöbet geçirmiş yine sol tarafa vurmuş etkisi. Çok üzülüyorum ya cokk
Ben yoğun bakımdan çıktı sanıyorum yaa.Yok canim yogun bakımda saat bir bucukta 1 dk görebiliyoruz. Nöbet geçirmiş yine sol tarafa vurmuş etkisi. Çok üzülüyorum ya cokk
Çok teşekkür ederim ablacım. Daha iyiyim çok şüküranka hanım geçmiş olsun. aman dikkat edin kendinize
O salamı hayatından çıkarMenum
Sabah iki dilim salam bir dilim ekmek 3 kivi bir bardak tarcinli sut
Ara uc mandalina 2 kivi
Oglen 4 kepce corba bir corba kasigi karabiberli 4 kasik zeytinyagli pirasa bir dilim ekmek
Ara muzlu tarcinli sut bir kupa
Aksam balik salata 2 kepce corba
Su bir bucuk litre
Meyve fazla gorunebilir grip oluyorum o yuzden ilerlemesin diye yedim kiviler ceviz kadardi mandalinalarda minicikti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?