Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Çanta aldım 6tanede penye aldım ya bütün penye lerim çamaşır suyu oldu hepsini yeniledim ve dar aldım nasıl olsa kilo veriyom diye L beden dim M aldım hepsini
Ay onu bende çok yapıyorum nasıl olsa zayiflayacagim deyip deyip bir beden küçük alıyordum hep yıllardır duran bir elbise ve iki tayt varen son geçtiğimiz yaz iki tane pantolon aldım 38 beden ama düğmelerini yerlerde sürünerek kapatıyordum o derece suan tam kapanıyor ama biraz daha var giymek için. Bahara tam olacak onlarda inşallah

Menum
Sabah iki dilim salam bir dilim ekmek 3 kivi bir bardak tarcinli sut
Ara uc mandalina 2 kivi
Oglen 4 kepce corba bir corba kasigi karabiberli 4 kasik zeytinyagli pirasa bir dilim ekmek
Ara muzlu tarcinli sut bir kupa
Aksam balik salata 2 kepce corba
Su bir bucuk litre

Meyve fazla gorunebilir grip oluyorum o yuzden ilerlemesin diye yedim kiviler ceviz kadardi mandalinalarda minicikti

Evet gün itibariyle bir 300gr daha gülümse25 den gider 82.8
maşallah masallah

kitap derken karatayin kitabi mi?
ay benim kocamin aynisından buldum

İyi akşamlar kızlar.
Kötü bir gündü gerçekten. Sabah erken çıktık anneannem gözünden ameliyat olucaktı üçte çıktım hastaneden açlıktan ölüyodum soğuk sandviç yedim salam ve kaşar peynirliydi. Şimdi akşam yemeği yiyorum bir kase et sulu tarhana çorbası içtim. İki kaşık makarnamı yiyim yine yoksa bi kase daha mı çorba içeyim

O salamı hayatından çıkar

menü mu paylasayim
9 ocak
sabah 10.00-10.30
peynirli dereotlu yumurta (3 yumurta kullandim evdeki butun kalmis peynirleri karıştırdım üzerine nane ve pulbiber ekledim tuz yok)
limonlu roka
öğlen 14.30-15.00
2 yk patates salatasi
2 yk yoğurtlu ıspanak
akşam18.00-18.30
1 kase buğdayın et suylu köy çorbası
1 tabak kıymalı karnibahar
2 kofte bir küçük kase yoğurt
limonlu nar eksili turp (tuz yok)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…