Sen acıkmıyor musun abla gece. Çok az geliyor senin yediklerin bana.bugünkü menüm :
sabah: 70 gram peynir, 90 gram yeşillik, 25 gram ekmek, 1 elma, 1 fincan filtre kahve
öğlen: 130 gram protein, 130 gram salata, 25 gram ekmek, 1 armut, 1 fincan filtre kahve
akşam: 85 gram badem, 1 elma
3,5 lt su
Ben de eczaneden probiyotik istedim yarından itibaren başlayacağım inşallah.2 omega3 35 dk kardıo
Kahvaltı (10:30) bır yumurta peynır bır dilim kızarmış ekmek domates salatalık biber
Ara (13:15) bır tane kayısılı prebiyotik yoğurt
Ara(16:00) bir ince dilim kızarmış ekmek peynir yeşil çay
Akşam (19:00) bır dolu tabak pırasa yemeği salata olarak havuç kabak kavurması 2 kaşık hardal otu 1 kaşık kıyma kavurması
Yok canim yogun bakımda hala. El ayak balon gibi.mamayla burundan besleniyor. Bilinç var yok arasında. Kadın çok çekiyor ya mahfoldu. Hastanedeki gorevlilerde kolunu kirmis lar. Kaldirip indirirkenBen yoğun bakımdan çıktı sanıyorum yaa.Allah şifa versin çıkar inşallah bir an önce
Amin canım ya. Hepimiz harap oluyoruz.bugün hickira hickira aglamamak için zor tuttuyordum kendimi.Üzülmez misin canım anne kolay mı Rabbim ona da sana da bu sıkıntıların mükafatını versin
Hangisi adı neBen de eczaneden probiyotik istedim yarından itibaren başlayacağım inşallah.
Nlb probiyotik goldHangisi adı ne
Rabbim ahirette kefaret eylesin çektiği acıları inşallah canım.Yok canim yogun bakımda hala. El ayak balon gibi.mamayla burundan besleniyor. Bilinç var yok arasında. Kadın çok çekiyor ya mahfoldu. Hastanedeki gorevlilerde kolunu kirmis lar. Kaldirip indirirken
AminRabbim ahirette kefaret eylesin çektiği acıları inşallah canım.
Kırmızı takım, ben de öğrendim renkli yazmayı.
Nasıl pro olunur bacı
Pro ol hep renkli olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?