Kız detoks diye diye kafayı yiyeceksinDetox
detoxmu yapiyon kiz habersiz bensiz detox mu olur
Nazar değdirmesinler nazar boncuğu takVarya simdi dugunde icine giremedigim siyah kadife elbisemi giyicem ve tum akrabalar ne kadar zayiflamissin dicek amanin ne buyuk mutluluk
Canın sagolsun kuzum sıkma canını çıkmadık candan umut kesilmezmiş
Bende diyodumki şimdi gülümse kızar bencede menü mü buBu nasıl menü ya elle tutulur hiç bişey yok
Bişey yokki suyla başlamış suyla bitirmişBende diyodumki şimdi gülümse kızar bencede menü mü bu
Bari bi 500 gr la gelebilsemCanın sagolsun kuzum sıkma canını çıkmadık candan umut kesilmezmiş
Tamam takarim cnmNazar değdirmesinler nazar boncuğu tak
Kız detoks diye diye kafayı yiyeceksin
Etiketle canım daha iyi görürKaptana ozel mesaj atamiyorum gitmiyor umarim gorur yazdiklarimi
Onu bilmiyorumkiEtiketle canım daha iyi görür
Mesajını yazıpOnu bilmiyorumki
Ok cnm cok tesekkur ederimMesajını yazıp
@ işareti koyup anka_misali yazacaksın cnm
Al bendende o kadar su içiyorum sürekliAl benden de o kadar kalktim simdi tarcinli sut icoyorumm moral bozuklugu gin icinde yasadigim birkac bisey direkt biseyler ye diye durtuyor
Kız çok yiyen biri degilsin o zaman zayıflama gurubunda ne işin var demekki kilon yine fazla kuzum detoks kilo veremeyenlerin 1günlük yaptıgın bişey sen ne duysan yapacaksın valla ama sana göre degil bence o kilosu fazla ve kilosu duran insanlar içinYa ben normaldede cok yiyen istahli biri degilimki onun icin detoxlar tam bana gore hic zorlanmiyorum
Bı haftaki programım bu metabolizmamı şaşırmam lazımm teşekkür ederim canımGamze beni solluyorsun cnm masallah muthis azim
Suda migde bulandırıyor aç karna içinceAl bendende o kadar su içiyorum sürekli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?