Cnm benim buraya geldim cunku duzenli aksatmadan sporumu yapiyorum diger turlu cok asardim valla son gunlerimi dusununce istahli biri degilim ama hipotroidim ileri derecede yani metabolizma sifir nerdeyse ilac aliyorum yuksek dozKız çok yiyen biri degilsin o zaman zayıflama gurubunda ne işin var demekki kilon yine fazla kuzum detoks kilo veremeyenlerin 1günlük yaptıgın bişey sen ne duysan yapacaksın valla ama sana göre degil bence o kilosu fazla ve kilosu duran insanlar için
Devamini doikerim cnm seni gorjnce ertesi gun daha fazla spor yapayim gamzenin karsisinda ezilmeyim cok diyorumBı haftaki programım bu metabolizmamı şaşırmam lazımm teşekkür ederim canım
Evet zaten sabah kalkıyom bulanıyo yatıyom bulanıyo oturuyom bulanıyo bi halley cips felan almışlar yiyip duruyolar masanın üstünde halley kutu çarpıp kapıyı çıkıp gitcem az kaldıSuda migde bulandırıyor aç karna içince
Iyi geceler cnm bende kactim by byKızçeler bana Müsade duş alıcam yatsı namazım duruyor ondan sonra gidim de biraz yastığımla hasret gidereyim herkese iyi geceler en güzele emanet olun
O cuma bildirimde bulunmadı yazıp bir sonraki hafta verdiğin kilo 2 ye bölünür canım. 2 ayın dolmadığı için izin alamazsın maalesef.Sayin saygideger kaptanim bu ayin 19 undan itibaren bir hafta izin talep ediyorum memlekete gorumcemin dugunune gidicem ve orda heryerde net yok bildirim yapamicamdan dolayi sencede uygun okursa tabi
Anka
Devamini doikerim cnm seni gorjnce ertesi gun daha fazla spor yapayim gamzenin karsisinda ezilmeyim cok diyorum
Senin kiler çok anlayışsız ya eşim bugün gelirken bana yaprak kraker getirmiş kepekli ara ögün lerde yerim diye seninkilerde gözüne sokup duruyorEvet zaten sabah kalkıyom bulanıyo yatıyom bulanıyo oturuyom bulanıyo bi halley cips felan almışlar yiyip duruyolar masanın üstünde halley kutu çarpıp kapıyı çıkıp gitcem az kaldı
Allah razı olsun canım benim ihtiyacimiz olan tek şey duaallah yardımcınız olsun, çok üzüldüm, şifa dilemekten ve duacı olmaktan başka yapabileceğimiz bir şey yok
Kaptanım ben giderken tartımı valize koymak için bugün dip köşe tartımın kutusunu aradım ve buldum ben nereye tartım oraya şükür internetimde çekiyor memlekette ben gide bilirim demi izin var @anka_misaliO cuma bildirimde bulunmadı yazıp bir sonraki hafta verdiğin kilo 2 ye bölünür canım. 2 ayın dolmadığı için izin alamazsın maalesef.
Ev kalabalık sen ne dıyosunn sabah kahvaltıda nutella süren varrr şişicek bi yerlerimSenin kiler çok anlayışsız ya eşim bugün gelirken bana yaprak kraker getirmiş kepekli ara ögün lerde yerim diye seninkilerde gözüne sokup duruyor
Kız benim eşimde sürüyor ama belim canım çekmiyor nasıl bir nefis varsa bende çikolata sevmiyorum zatinEv kalabalık sen ne dıyosunn sabah kahvaltıda nutella süren varrr şişicek bi yerlerim
Sevmiyosan çekmez tabı ben seviyorum napimmm yemediğime göree nefisim sağlam demekki dimi ama gaz ver accıkKız benim eşimde sürüyor ama belim canım çekmiyor nasıl bir nefis varsa bende çikolata sevmiyorum zatin
Beni eklememişsşn9 ocak spor ve su listesi
1.glstn99
200 squat 200 puan
30 dakika yuruyus 30 puan
30 dk interval cardio 120 puan
300 twister 60 puan
50 mekik 50 puan
500 bacak 100 puan
Toplam 560 puan
2.5 lt su
2.gamzemdwf
30dk bisiklet 60
bölgesel 1000 200
Mekik 100 100
Twister 800 160
Squat 20 20
Merdiven 200 40
30 dk hııt cardio 120
Toplam 700
2,5lt su
3.gülümse25
40dk cardio =160
500ip=100
100 bölgesel =20
15 mekik 15
Toplam =295
4.ecembal
40 leslie 60 p
20 squat 20p
Toplam 80 p
Bence sen ekle seninki bozuk olmus baya ayni anda yapmisz cnm olur mu sen ekle daha iyi olacak sankiBeni eklememişsşn
Valla benimde çekerdi. Bizdede evde hiç kalori yapacak şey yok geçen yediğim börekleri bile yengem gönderdi zorla. Ne nutella ne kola. Cips alıyor kardeşime o çok zayıf onuda ben uyuyunca veriyor kokusu geliyor bana diye kıyamamSevmiyosan çekmez tabı ben seviyorum napimmm yemediğime göree nefisim sağlam demekki dimi ama gaz ver accık
Benim telefon bozuldu Baska telefonla giriyorum duzeltemiyorumBence sen ekle seninki bozuk olmus baya ayni anda yapmisz cnm olur mu sen ekle daha iyi olacak sanki
Anam bizim takımın kızları hep gazla çalışıyor maşallah herkes gaz istiyo yok anam İran gaz vermiyor pahalıSevmiyosan çekmez tabı ben seviyorum napimmm yemediğime göree nefisim sağlam demekki dimi ama gaz ver accık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?