2.ligede tutunmakda çok güzel her hafta onada kabulüz valla geçen haftada kimseye bırakmadık yerimiziGulumse ve niloya tebrik ederim kizlar ve 2. Olmusuz birincilik bizim hakkimizdi bence
Olsun hedefimuz 1. Olsunda yine2.ligede tutunmakda çok güzel her hafta onada kabulüz valla geçen haftada kimseye bırakmadık yerimizi
Tabiki hedef 1.İNŞ haftaya daha çok gider hepimizden ilk hedefime geldim ya inanamıyorum 1kilo fazlam varOlsun hedefimuz 1. Olsunda yine
Sendeki bu azimle olur cnm inaniyorum sanaTabiki hedef 1.İNŞ haftaya daha çok gider hepimizden ilk hedefime geldim ya inanamıyorum 1kilo fazlam var
Çayda kilo vermeyi durduruyomuş biliyormusun12 ocak menum
Sabah
5 kucuk kepekli galeta
Bir dilim peynir 4 zeytin bol yesillik
Yarim avuc ici kadar kasarli tost oglumdan kalma
Ara turk kahvesi 3 hurma
Oglen
Bir fincan ezogelin corba icine 4 kucuk kepekli galeta
Bir bardak ayran
Ara turk kahvesi
3 hurma cnm acayip sekerli bisey istedi
Aksam
Bir porsiyon zeytinyagli pirasa sadece havuclu pirincsiz
Bir bardak ayran
Sinirsiz cay
Ayy inş hedefim 75 ama 75 olunca 65 çekecem bana mezun olmak yokSendeki bu azimle olur cnm inaniyorum sana
Biliyorum cnm da onsuz yapamamki sigarayla tek keyfimÇayda kilo vermeyi durduruyomuş biliyormusun
Aynen cnm baslamisken gidebildigin kadar gitAyy inş hedefim 75 ama 75 olunca 65 çekecem bana mezun olmak yok
Sen bu azimle neler neler yaparsın ablaAyy inş hedefim 75 ama 75 olunca 65 çekecem bana mezun olmak yok
Bende de var yaa delirtir insani seni o kadar iyi anlıyorum ki.. dolaşımla ilgili bir şey sanırım canım kan dolaşımı hızlanıyor yürürken o yüzden oluyor sanırım bende bide baya kılcal damar çatlaması var onunla da ilgili olabilir12 ocak cuma
Sabah 8.30
1 yunurta yarim dilm tb ekmek
Oglen 13.00
3 hurma+su
Saat 15.30
Az tas kebabi+ 1 dilim.ekmek
Aksam 19.00
1 pors kuru fasulye
Salata
1 silim tb ekmek
2.5 litre su
Bugun arabayi biraktim carsida eve yurudum benim bacaklarim deli gibi kasiniyor 20 dk tempolu yurudukten sonra eve zor ulaşıyorum deli gibi kasiniyorr 20. Dakikalarda sizlerde de olan var mi boyle bir durum yuruyusu eziyete ceviriyor
~~12 OCAK SPOR SU LİSTESİ~~
1. Bulutungokyuzu
600 ip 120 puan
435 bölgesel 87 puan
130 mekik 130 puan
150 twister 30 puan
30 dk yürüyüş 30
10s duvara oturma 1 puan
50 j.j 10 puan
20 squat 20
Toplam 428 puan
2.lemonade17
350 bölgesel 70 puan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?