Eşim sindirimi kolaylasin, wcye rahat çıkartsın diye bir çay almış. Baktım 5li çay. Unutmuşum listeye yazmayı, 1 de ben içtim.12 Ocak menü
Sabah
1/2 simit
1 kk peynir
4 zeytin
Öğlen
1 lahmacun kadar ıspanaklı pide
Ayran
Akşam
Karnabahar mantısı (yoğurtlu soslu)
3 küçük lahana sarması
Ara
Yarım çay bardağı kadar buğday kavurgasi
Form çayı
Saatlerce cardio yaparım ama bu sguat nedir yahu her tarafı çalışıyo insanın hiç bu kadar terlememiştim nefesim kesildi valla yapa yapa alışırsam güzel bişey ama çok zorBenimde misafirim var ancak bukadar cardio yapamadim ona uzuluyorum
Aynen ben cok etkisini gordum kuzum listeyi duzeltebilirmisin bizim sporlar gume gittiSaatlerce cardio yaparım ama bu sguat nedir yahu her tarafı çalışıyo insanın hiç bu kadar terlememiştim nefesim kesildi valla yapa yapa alışırsam güzel bişey ama çok zor
Squat benim nabzimi acayip hızlandırıyor. Kardio gibi..Saatlerce cardio yaparım ama bu sguat nedir yahu her tarafı çalışıyo insanın hiç bu kadar terlememiştim nefesim kesildi valla yapa yapa alışırsam güzel bişey ama çok zor
Üst bacak çok bende bide totoyu kaldırıp sıkılaştırsın bencede işe çok yarayan bişeyw benziyor ama ben onu yapacak bişeye benzemiyom o nasıl bir lafı öyle yaaaSquat benim nabzimi acayip hızlandırıyor. Kardio gibi..
Bişi dicem. Squat.~~12 OCAK SPOR SU LİSTESİ~~
1. Bulutungokyuzu
600 ip 120 puan
435 bölgesel 87 puan
130 mekik 130 puan
150 twister 30 puan
30 dk yürüyüş 30
10s duvara oturma 1 puan
50 j.j 10 puan
20 squat 20
Toplam 428 puan
2.glstn99
250 squat 250 puan
50 mekik 50 puan
500 bolgesel 100 puan
20 dk leslie 30 puan
200 twister 40 puan
Toplam 470 puan
2.5 lt su
3.lemonade17
350 bolgesel 70 puan
4.gülümse 25
21dk eliptik =63
200bacak hareketi =40
50sguat=50
20mekik =20
Toplam =173
2.litre su
Ben de o harf yok yedimBişi dicem. Squat.
5 kere okudum anlamadım. Noktalama işaretlerini yok mu bacım yaw. Senin kafa dominosa gitmiş. 10taneden sonra nabzimi hızlandırıyor. Kol çalışırken nabzim hızlanmaz. Donkey falan da aynen. Ama squat JJ gibi hızlandırıyorÜst bacak çok bende bide totoyu kaldırıp sıkılaştırsın bencede işe çok yarayan bişeyw benziyor ama ben onu yapacak bişeye benzemiyom o nasıl bir lafı öyle yaaa
Ayy, nasi tadı?Ben de o harf yok yedim
Elimden gelse Suat yazacam dedim anlamazsınız siz şimdi ona benzettim işte daha ne istiyonuz sizede yaranamıyomBişi dicem. Squat.
Bdvde var ya bazı hatunlar, düzeltip duruyorlar. Okuya okuya onlara benzedim.Ben de o harf yok yedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?