Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Yani ara öğünlerde diyetisyenler veriyor aslında olabilir.
sut leptini bozuyor ama sulu ayran bozmuyor.
O zaman onu bari içeyim de bu dönemi öyle atlatmaya çalışayım
2 Porsiyondan fazla meyve bari yemeyeyim.

Hedefimi 66 ya çekmek
86ydım ya 20 kilo vererek gitmek istiyordum ama şimdi 70 bile zor geliyor o kadar kafam bozuldu nedense

Valla çok üzüldüm kaptanım kızlı giderken birden 300gidince. Tabi ne elbise bulurum nede yakışanı giyebilirim. Kızartmalar tatlılar o anlık mutluluk sonra kocaman bir pişmanlık
İlk haftalar hızlı gider her zaman. Kaçamak yapsan da gider. Aaaa kaçamak da yapıyorum ama veriyorum he he moduna girer insan ama ödemler gidip yağa gelince sıra yavaşlar kaçamak yapmaya devam edince de durur.

Bir de her zaman aynı şeyleri yiyince de meta zayıflarmış. Mesela her gun klasik yumurta peynir zeytin şeklinde kahvaltı yapınca vücut ona alışırmış. Arada omlet yulaflı krep vb bişeyler yapmak lazımmış.

Sen oyle yapıyorsun demiyorum da aklıma gelmişken ekleyeyim dedim :)

Olmazsa izine çıkarsın 3 hafta bi dinlenirsin canım. Vücut yoruluyor illaki

Evet onu bende dün okudum biyerde o yüzden farklı farklı kahvaltı yapıcam bundan sonra gulenyuzumsunsen yulafı yumurtayla karıştırıp biraz beklet pişir lavaş gibi oluyo Yagsız tavaya dök arkalı önlü pişir ekmek gibi içimde ne koyarsan koy ye oh mis

Anladım kaptanım doğru söylüyorsun
Bi de ben (saçmalıyormuyum bilmiyorum ama )karnabaharla brokoli yediğimin ertesi günü mutlaka artı çıkıyorum ve buna çok şaşırıyorum .
Yoğurtla karıştırıp üzerine yağda pulbiberli sos yapıyorum .
Mantı yemiş gibi iyi geliyor ve çok tok tutuyor ama nedense artı çıkıyorum
Tabi bu benim fikrim

Yulaf mı yulaf kepeği mi? Ben yulaf kepeğiyle yapıyorum

Olabilir canım sebze su tutar bir de herkesin vucudu farklı belki sana iyi gelmiyordur onlar.

Aynen ben de sevmiyorum yulaf ama kepekle yapınca krep gibi oluyor. Yulafla yumurta muz karıştırıp bebeğe pankek yapıyorum çok seviyor
Yulaf lapasını denedim igrenç geldi döktüm çöpe millet ballandıra ballandıra yiyo yulafı sütle ve yogurtla çok seviyorum ilk zamanlar pek sevemedim ama şimdi yiyorum lif oranı yüksekmiş yogurda katın içine istediginiz meyve ceviz koyun gömün tavsiye ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…