Çocukların isimleri ne neden bebek diyorsunuzBi kere bende yapmıştım da yedirtmemiştim
Bebişe
Bugün çavdar unuyla krep yaptım süper oldu çok doyurucu aynı zmandaBir de her zaman aynı şeyleri yiyince de meta zayıflarmış. Mesela her gun klasik yumurta peynir zeytin şeklinde kahvaltı yapınca vücut ona alışırmış. Arada omlet yulaflı krep vb bişeyler yapmak lazımmış.
Sen oyle yapıyorsun demiyorum da aklıma gelmişken ekleyeyim dedim :)
Ya işte onlar serumlardan vs alınan yerleşmiş kilo değildi.Ben amaliyattan sonra yiyerek verdim nasıl oldu derseniz bende anlamadım sabah akşam yedim ara ögün yapmadım bide tartı korkum yoktu eridi gitti valla öyle
Ben kendime akşam sebzeli omlet yapacağım yanında salata evdekilere bilmiyorum daha düşünmedimBugün menüde neler var kim ne pişiriyo benim aklımda taze fasulye bulgur pilavı var dünden karnıbahar var yemegini yapim onunda salata yeter
innuk
@Elmira2017
H Hamzakifzulal
F feyzax
kozalakperisi
Canlar dünkü menülerinizi paylaşmamışsınız takım menüleri konusunda bilginize
YaşşasınBen kendime akşam sebzeli omlet yapacağım yanında salata evdekilere bilmiyorum daha düşünmedim
Bugün menüde neler var kim ne pişiriyo benim aklımda taze fasulye bulgur pilavı var dünden karnıbahar var yemegini yapim onunda salata yeter
SiZe de hayırlı haftasonları kaptanımIyi haftasonları güzeller
Gulumse24
Kızzz gülümse beni sollayıp geçtin anacım :))
Maşallah süper vermişin bu hafta
Çok tebrikler cnm
Çok tşkr ederim kaptanımIyi haftasonları güzeller
Gulumse24
Kızzz gülümse beni sollayıp geçtin anacım :))
Maşallah süper vermişin bu hafta
Çok tebrikler cnm
Ben dün paylaştım
Ben dün paylastiminnuk
@Elmira2017
H Hamzakifzulal
F feyzax
kozalakperisi
Canlar dünkü menülerinizi paylaşmamışsınız takım menüleri konusunda bilginize
Canım 1. Sayfada link var oraya da tıkla takım menülerimiz diye konu var oraya da ekle unutma oraya eklemezsen paylaşmamış sayılıyrBen dün paylastim
Kız yok yemiyorum 1 çatal matal. Atıştırma yok arada. Bugün kaçamak oldu o ayrı ama ne yaziyorsam o.Aynen canım bunuflorence_N ozetler aslında. Bir parmak bir çatal 10 çekirdek tuzu derken veremiyordu. Bıraktı vermeye başladı şimdi yine başlamış maşallah
Sorma valla. Buldum diyetisyen sonunda. Ölçüm de yapıyormuş. Bakalım, maaş yatsın gideceğim.Flo ben geldim geleli yerinde sayıyor bi aşa bi yukarı bi hafta eksi bi hafta artı biz ona sabit flo diyelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?