Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Bugün menüde neler var kim ne pişiriyo benim aklımda taze fasulye bulgur pilavı var dünden karnıbahar var yemegini yapim onunda salata yeter

Bugün çavdar unuyla krep yaptım süper oldu çok doyurucu aynı zmanda

Ben kendime akşam sebzeli omlet yapacağım yanında salata evdekilere bilmiyorum daha düşünmedim
Yaşşasın
Sevgili eltim beni yemek derdinden kurtardı seviyorum ben bu konyalı ları ya akşam yemege davet etti daha Dünki poaçayı bile eritememişken kendisi oruç bende pilavla badem tatlısı yapıcam ama yemiycem neden tadını biliyorum Çünki

Yeşil mercimek çorbası bulgur pilavı yaptım ben.
Çorbadan içerim ama pilav yemesem iyi olur sanırım . Karnabahar dan başka da sebzem Yok sanırım onu yapacağım kendime
Bugün menüde neler var kim ne pişiriyo benim aklımda taze fasulye bulgur pilavı var dünden karnıbahar var yemegini yapim onunda salata yeter

Iyi haftasonları güzeller

Gulumse24
Kızzz gülümse beni sollayıp geçtin anacım :))
Maşallah süper vermişin bu hafta
Çok tebrikler cnm
Çok tşkr ederim kaptanım
Akşam yatakta aklıma geldiniz dedim sabah takipten bakim kaptanım ne durumda diye unutmuştum bakmaya kalp kalbe karşıymış darısı tekrardan hepimizin başına inş çok mutlu oldum çok tşkr ler

Menüm
Sabah 7
1 haşlama yumurta
2 dilim tb ekmek
1 bardak süt
5 zeytin

Öğlen 12
1 kase domates corbası
Yarım dilim tb ekmek
Akşam 17
3 kasık yogurt lu ıspanak
Az corba

matcha çayı yeşil çaya göre 137 kat fazla antioksidan oldu doğrumu ya birde egzersiz yapmadan önce içildimi yüzde 30 daha fazla kalori yakıldığından bahsediliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…