Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

27 kilo verdiğinde kaç kilodan kaça indin canım ,
Bi de müsaitsen koruma programı hakkında bildiklerini anlatabilirmisin nasıl oluyor
88 kilo kadardim 61 e dustum 6 ayda spor ve diyetle.herkesin bunyesi metobolizmasi farkli cnm ben abur cubur yemedigim zaman kilo almiyrum sabit kaliyirum yani ayrica az yeme cabasinda olmadan bi de ekmegi abartmicam tabi.zaten son 1 bicuk yilda duzensiz beslendigim icin 61 den 69.5 oldum dur artik dedim kendime ekmekc cok yiyorum mesla aksam yemeginde yarim beyaz ekmek yiyordum aksam cayin yaninda biskuvusi cekirdegi keki ekstralar.

Sabah kahvaltıyla saat 19 dakiler ofsayt anacım mandalina lor ne alaka yan yana sabah kahvaltı kral gibi yap nasıl durdun onlarla
(Erik kabızlık için)
Çocuklar ağlıyordu anca ayakta onları yedim canım . Mandalinayı yedikten sonra sigara böreği sardım kalmıştı o yüzden yedim malesef

Anladım canım
Tebrik ediyorum

Aynı beni anlattın valla ekmekle çayı yanında abur cubur sonuç ortada ben 2007 den beri kendimi hiç 80lerde görmemiştim 2006da 84le evlendim o gün bugündür ilk defa 80lerdeyim

Aynı beni anlattın valla ekmekle çayı yanında abur cubur sonuç ortada ben 2007 den beri kendimi hiç 80lerde görmemiştim 2006da 84le evlendim o gün bugündür ilk defa 80lerdeyim
Esim hala her aksam cay yapmiyor muyuz der ve yapar yanina cikarir cekirdegi kokuta kokuta yer yanimda ben de yesil cay iciyorm artik onu da burda ogrendim yesilcayi da hayatimda hic icmemistim

Ben beyaz ekmeği pirinci resmen bıraktım
Hiç yemiyorum
Çayın yanında 1 paket petibör paketini yerdim
En büyük boy cips paketleri...
Dilim dilim börekler...
1 tabak makarnalar ve bulgur pilavları
Şimdi hepsi bitti .
Tamam alırken yiyordum da alıyordum
Ama şimdi hepsi bitti ama gram gram gidiyor nasıl bi adaletse

Esim hala her aksam cay yapmiyor muyuz der ve yapar yanina cikarir cekirdegi kokuta kokuta yer yanimda ben de yesil cay iciyorm artik onu da burda ogrendim yesilcayi da hayatimda hic icmemistim
Sende yine çekirdek var bende çeşit çeşit çikolata getiriyor fındıklı fıstıklı bitter sütlü hepsinden bende yanında yeşil çay içiyom ama bana kızıyo yemiyorum diye

Öyle oluyo işte verirken gr gr alırken kilo kilo gerçekten neden böyle tam tersi olaymış bende beyaz ekmek pirinç yemiyorum artık gerçi ben ekmegin hiç bir çeşidini yemiyorum artık makarna sevmiyorum zatin bulgur yiyorum bazen

Bende ilk başladığım sıralarda 3 yk yiyordum bulgur pilavı ama kilo verememe korkusundan bıraktım onu da ama "vücuda yetecek Yeterli karbonhidrat alamamak "konusu baya kafamı karıştırıyor . Kabızlık ondan da olabiliyormuş ya

Evet canım aynen öyle oldu

Dediğin gibi giden çok kalan az sıkıntı yok bu da bitecek

Valla ne halt edeceğimizi şaşırdık diyetisyenler tatlı beyaz ekmek ve hamur işinden uzak durun diyo herşeye izin veriyo biz kendimizi çok sıkıyoruz sanırım

Valla ne halt edeceğimizi şaşırdık diyetisyenler tatlı beyaz ekmek ve hamur işinden uzak durun diyo herşeye izin veriyo biz kendimizi çok sıkıyoruz sanırım
Evet çocuk sallarken sürekli okuyorum yanlış bişi yapmamak için ama yine de + geliyorum birşeyler in ters gittiği kesin

Evet çocuk sallarken sürekli okuyorum yanlış bişi yapmamak için ama yine de + geliyorum birşeyler in ters gittiği kesin
Cnm her diyetisyen farkli bisey soyluyor karatay ekmek yemeyin diyo digeri tam bugdsy mutlaka yenmeli lif acisindan diyo kisiden kisiye gorede degisiyor herkesin metabolizma farkli bana iyi gelen sana gelmez mesela onun icin kisi kendinin diyetisyeni olmali ilk basta

Valla şaşırdık bizde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…