hurma detoxunda böyle olmamıştı amaİşte detoxla su gidiyor sonra artıya geçiliyor
AminnnnnnbbSağol canım darısı başınıza
O da sağlıksız ama en azından yoğurt vardı.hurma detoxunda böyle olmamıştı ama
valla kaptanım perşembe napıcam ne yicem sen söyle bana regl şişkinliğim var olamadımkiArtı olan arkadaşlar bu hafta bol bol detox suları ve yeşilçay içip odemlerimizi gönderiyoruz. Artı diye moralinizi bozmayın kaçamak yapmazsanız cumaya gider onlar. Perşembe de bi protein gunu yaparız ohhh misss
glstn99 @gulenyuzumsunsen
hoşgeldin aramıza cnmMerhaba kızlar doğum sonrası 3 kilo fazlam kaldı ama ben 2 kilo daha gitsin fit olayım dedim 54 hedefini koydum tabi zayuflık yetmez birde sıkılaşmak lazım sezeryan göbeği malum inş güzel motive olup istediğimiz kiloya ulaşırız. Başlangıç 59 hedef 54 boy 162. KK da genelde bebek bölümündeydim hep ondan pek bilgim yok kısaca biri özetlerse sevinirim :)
Canım birleştirip yazar mısın böyle karışık oldupeynir zeytin çay
iKİNDİ
1 kase sütlaç
10 tane fındık
Akşam
1 t-Tabak Kurufasulye
1 kase yoğurt
ewet çok doyurucuydu ve hiç ishal felan olmamıştım yoğurdu çok yemiştimO da sağlıksız ama en azından yoğurt vardı.
Gebelik falan yok değil mi eminsin.valla kaptanım perşembe napıcam ne yicem sen söyle bana regl şişkinliğim var olamadımki
Tamam canım yanlışlıkla olduCanım birleştirip yazar mısın böyle karışık oldu
yok cnm tüpligasyonluyum ben bir hafta önceden olurdum belirtiler var ama ortada bişey yokGebelik falan yok değil mi eminsin.
Eminsen adaçayı veya civan perçemi içebilirsin aslında.
Tamam canım diğer başlığa eklesen yeterli butun haliniTamam canım yanlışlıkla oldu
Yok Yemiyorum kaptanımTamam canım diğer başlığa eklesen yeterli butun halini
Temiz menu zaten sutlaç her zaman yemiyorsundur dimi
Olur tabiki :). Adliyenin ordayım karatay da canım sen nerdesinOoo hoşgeldin canım. Konyanın neresinden
tşk ederim :)hoşgeldin aramıza cnm
Hımm yakın sayılırız kuleye yakınım ben de diş fakültesinin ordaOlur tabiki :). Adliyenin ordayım karatay da canım sen nerdesin
tşk ederim :)
Evet canım çok haklısın maşallah her hafta mesajlarını okumaktan gözlerim şaşı oluyordu paylaşımların ucu bucağı yoktu. Sporun dersen her hafta spor kraliçesi seçiliyordun. Menulerin zaten herkesten once ilk sen paylaştın. Kaçamak haşaaa senin yanından geçmez. Sadece çarşambadan beri telefonundaki sorundan pylaşımın yok. Ben de hemen etiketledim. Çok haklısın canım.Gunaydin herkese,
Carsambadan beri telefonumda ki donma sorunundan dolayı mesaj yazamadim. Ama yazilan herseyi okudum hakkimda yazilanlar da dahil. Bu kadar önemsiz oldugumu anladiktan sonra baya bir düşündüm bu konuda.
Takima girdigimden beri ilk kez 100 gr artı gelmisim. Ne oldu bana niye böyle oldu diye kendi kendimi sorguluyorum kaç gecedir.
Yillar oncesinin mesajlarini falan buldum gebelik kilo takip cizelgemi buldum baktim.
Hesapladim kitapladim hayatimin 3 te 1 inde ben 62 kilonun uzerindeymisim. Hatta surekli 68-69 falan..
O yuzden 1 aydir tarti da 62 rakaminin altini goremiyorum.
Cok zorlu bir sureç bu direnci kirmak biliyorum elimden gelenin fazlasinida yapiyorum. Telefonda ki sorun yuzunden gecen hafta basinda düzenli yazdim ama carsambadan sonra yazamadim.
Moralim motivasyonum inancim bitmek üzere. Bir diyorum hayır vazgeçmeyeceksin bir diyorum boş ver senden bi cacık olmaz buraya kadarmış.
Son zamanlarda takimda eğer basarili olmazsan yerin yok gibi bir mesaj aliyorum. Yani benim gibi motivasyonu bitik, takılıp kalmış,isteyen ama yapamayanlarla vakit kaybedilmiyor gibi.
Belkide ben öyle algiliyorum belki baska türlü desteğe ihtiyacim var.
Ya burda birakacagim. Ya da profesyonel destek alacağım.
Üzgünüm arkadaşlar.
Güvenilmez oldugum için
Sizin kadar azimli olamadığım için
Kilo direncimi kıramadığım için
Ve cuma gunu birincilik hakkinizi elinizden aldigim icin hepinizden tek tek özür diliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?