Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

valla kaptanım perşembe napıcam ne yicem sen söyle bana regl şişkinliğim var olamadımki

hoşgeldin aramıza cnm

ya bide şu maraş tarhanasının kalorisi düşük diyetlerde rahatlıkla atıştırmalık olarak yiyebiliyorsun ama bende ödem yapmaya başladı bi daha onuda yemicem

Gunaydin herkese,
Carsambadan beri telefonumda ki donma sorunundan dolayı mesaj yazamadim. Ama yazilan herseyi okudum hakkimda yazilanlar da dahil. Bu kadar önemsiz oldugumu anladiktan sonra baya bir düşündüm bu konuda.
Takima girdigimden beri ilk kez 100 gr artı gelmisim. Ne oldu bana niye böyle oldu diye kendi kendimi sorguluyorum kaç gecedir.
Yillar oncesinin mesajlarini falan buldum gebelik kilo takip cizelgemi buldum baktim.
Hesapladim kitapladim hayatimin 3 te 1 inde ben 62 kilonun uzerindeymisim. Hatta surekli 68-69 falan..
O yuzden 1 aydir tarti da 62 rakaminin altini goremiyorum.
Cok zorlu bir sureç bu direnci kirmak biliyorum elimden gelenin fazlasinida yapiyorum. Telefonda ki sorun yuzunden gecen hafta basinda düzenli yazdim ama carsambadan sonra yazamadim.
Moralim motivasyonum inancim bitmek üzere. Bir diyorum hayır vazgeçmeyeceksin bir diyorum boş ver senden bi cacık olmaz buraya kadarmış.
Son zamanlarda takimda eğer basarili olmazsan yerin yok gibi bir mesaj aliyorum. Yani benim gibi motivasyonu bitik, takılıp kalmış,isteyen ama yapamayanlarla vakit kaybedilmiyor gibi.
Belkide ben öyle algiliyorum belki baska türlü desteğe ihtiyacim var.
Ya burda birakacagim. Ya da profesyonel destek alacağım.
Üzgünüm arkadaşlar.
Güvenilmez oldugum için
Sizin kadar azimli olamadığım için
Kilo direncimi kıramadığım için
Ve cuma gunu birincilik hakkinizi elinizden aldigim icin hepinizden tek tek özür diliyorum.

Evet canım çok haklısın maşallah her hafta mesajlarını okumaktan gözlerim şaşı oluyordu paylaşımların ucu bucağı yoktu. Sporun dersen her hafta spor kraliçesi seçiliyordun. Menulerin zaten herkesten once ilk sen paylaştın. Kaçamak haşaaa senin yanından geçmez. Sadece çarşambadan beri telefonundaki sorundan pylaşımın yok. Ben de hemen etiketledim. Çok haklısın canım.

Bu mesajla ben de daha önce gunde 15-20 mesaj yazmadığı için takıma almadığım 25-30 belki de daha fazla kişiden ozur diliyorum.

Spor yapmadığı için listeden çıkardıklarımdan özür diliyorum

Kilo veremeyip bir de uZerine kilo aldığı için diskalifiye ettiklerimden ozur diliyorum

Hepsine sana gosterdiğim sabrı gostermediğim için özür diliyorum

Evet kilo veremiyorsa ve ısrarla kaçamak yapıp takıma uğramıyorsa benim için vakit kaybıdır

Defalarca uyarmamq rağmen hala beni kaale almayıp dalga geçer gibi takılıyorsa benim için vakit kaybıdır

Burda %2 derece çıkaracakken ikinci olunduysa bunda her kesin kendinde sorumluluk araması lazım

Söylediğin hiç bir sitemi haketmiyorum. Kesinlikle kabul etmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…