- 15 Eylül 2015
- 10.651
- 28.756
- 598
Su iç kaptanım suOhh maşallah ben omlet falan istemiyorum dedim diyetisyene 1 yumurta salata yazmış kahvaltıya. O kadacık yedim 7 de arada 1 elma yedim salatalık hormnlu diye. Şimdi çok açım
Gule gule kullan canımAkşam sauna eşofmanımı giydim 40dk cardio yaptım su içinde kaldım 1litrede su içtim cardio yaparken sonrada eşofmanımı yıkadım duş aldım çıktım bacaklarım ilk defa terledi valla Allah razı olsun kaptanım Rabbim ne muradın varsa versin
Aynen su içiyorum. 4 dakika kaldıSu iç kaptanım su
Ara çok az olmuş. Benim ara 6 saatBen aç değilim az yiyim diye çokmu yedim naptım
Sizi görünce şüphelendim kendimden
Kahvaltı 09:30
Çeyrek ananas-2 ceviz-2 çatal tereyağda yumurta
Öğle 12:00
2 haşlanmış yumurta marul maydanozla salata
1 bardak ayran
8 bardakta elma-tarçın-limon suyu içtim
Akşama ne yiyeceğimi bilmiyorum
Karnabahar dan başka sebzem kalmamış
Tavuk falan da Yok
Yeşil Mercimek çorbası şişlik yapar mı acaba kaptanım
Salata ayran la 1 kase yesem
Veya karatay böreğini mi yapsam
Acıktımdı ondan yedim kaptanım sabah kalktığımızda en zor saatimiz oluyor çocuklarla .. hiç durmuyorlar onlarla uğraşırken ayakta atıştırıyorumAra çok az olmuş. Benim ara 6 saat
Aynen canım bizim sabah da çok fena o yüzden 6-7 gibi yiyorum.Acıktımdı ondan yedim kaptanım sabah kalktığımızda en zor saatimiz oluyor çocuklarla .. hiç durmuyorlar onlarla uğraşırken ayakta atıştırıyorum
Nlb ninkini mi aldın. O kadar iğrenç değil aslındaBi de sabah ilk defa probiyotik içtim
Bebek 2 aylıkken sütüm kesilmişti
Kuru mayayı ılık suya katıp içmiştim tadını aynı ona benzettim .
YumurtaaaaBen aç değilim az yiyim diye çokmu yedim naptım
Sizi görünce şüphelendim kendimden
Kahvaltı 09:30
Çeyrek ananas-2 ceviz-2 çatal tereyağda yumurta
Öğle 12:00
2 haşlanmış yumurta marul maydanozla salata
1 bardak ayran
8 bardakta elma-tarçın-limon suyu içtim
Akşama ne yiyeceğimi bilmiyorum
Karnabahar dan başka sebzem kalmamış
Tavuk falan da Yok
Yeşil Mercimek çorbası şişlik yapar mı acaba kaptanım
Salata ayran la 1 kase yesem
Veya karatay böreğini mi yapsam
Alışkanlık galiba farklı birşey arıyor gözüm hepSende kendi tabagını hazırla ben sabah kahvaltısında peynir zeytin 5tane kepekli parmak galeta 2çeviz 1kuru incir 1tane hurma yedim kalktım
Canın ne istiyorsa onu yap kuzum sende patates haşla kızarmış yeme ikiside patates sonuçta uzun zaman sonra ben dün patates salatası yedimAlışkanlık galiba farklı birşey arıyor gözüm hep
Ya sen sevmiyor yemiyor olabilirsin ama başkasının yediği şeylere şöyle yapmasan.Yumurtaaaa
Baba çıka migdem bulandı daha yerken kokusundan
Ne yani benden beklermiydinHerkes den beklerdim de senden beklemezdim kız mezun olmadan gitmeyi hakkında hayırlısı olsun inş kendine iyi bak inş herşey gönlünce olur Allaha emanet ol canım benim
Gülümse dediğine pişman olduNe yani benden beklermiydin
Pişman ol gülümse pişman olGülümse dediğine pişman oldu
aynı fikirdeyim cnm
ALLAHIM iki deli bir araya gelmemeliydik
Kız genel konuştum kendimde dahil
mseÖlüm orucunamı başladın hayırdır
Aslinda haklısın canım dediklerine katılıyorum sonuna kadar. Benimde kafam karışti ne yapsam bilemedim aslında buraya da çok alıştım bana çok iyi geliyor motivasyon açısından. Peki bir iki hafta liste dışı devam etsem bı denesem nasıl olur kaptanim ? Biraz kafamı toparlarim belki sonra bakarım tekrar durumaBu durumu yasamayan yok nerdeyse. Tamamen ayrilmaktansa liste dışı devam etmeyi dene istersen. Geçen hafta ayni durumu yasadim biliyorsun. Ama sunuda biliyorum ki kendi kendime kilo versemde yediklerime takimda ki kadar dikkat etmeyecegim ve spor zaten hak getire olacak.
Kilo verme döneminde beslenmede kisitlama yapmadan olmuyor defalarca denedik çoğumuz. Hepimiz kaçamak yapiyoruz. Ama hedef kilolarimiza geldigimizda koruma yapmak sart yapmaksaz herşey bosa gidecek. Kilo verirkende kararinda yemenin bi sakincasi yok ki.
Listeden cikmak istiyorsan ok ama bence liste dışı devam etmelisin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?